Vai iemīlēšanās iespējama tikai jaunības dullumā?

Kaut kā nejauši nonācu pie atziņas, ka jau kādus 20 gadus neesmu iemīlējies un izjutis tās trakās un dulli patīkami neaprakstāmās sajūtas, kad savas favorītes dēļ biju gatavs uz visu. Gribētos to visu atkal sajust brieduma gados, bet vai diez tas iespējams, prāts, pragmātisms un briedums tomēr liedz atgriezties atpakaļ jaunības dullumā un trakulībās

Sigvarts60  Vairs nebūs kā jaunībā. Pirmā reize ir neatkārtojama.
1. iemīlēšanās, 1. mīla, tad 1. lielā mīla, kad esi spējīgs uz visu ... Tas viss notiek pirmo reizi, negaidīti. Tagad mēs gaidām tās sajūtas, kas jaunībā bija neiepazītas un nāca kā pārsteigums. Iemīlēties var arī vecumā, tikai tas ir citādi, bez pārsteiguma, paredzami.

Mikko  Dievs lai nogrãbstas 😂
Vai mazums citu vērtīgu nodarbju kā domāt par kaut kādiem pavasara uzplūdiem, taureņiem un citām muļķībām! Ja uzkarst tad šodien ir kā reiz tā diena kad var iziet laukā un atvēsināties!
Iesaku! Pie piektdienas noderēs!

Aina_Ko  Tam vajadzīgas divas sirdis.Var iepatikties cilvēks, bet lai iemīlētos, vajag arī sajust to no tā, kurš iepaticies. Ja tur vēsums, tad jūtas neuzplauks. Viena cilvēka emocijas nebūs iemīlēšanās, bet tāda muļķīga izrādīšanās.

Rouzita  iemīlēties var jebkurā vecumā.. ka tik būtu piemērots mīlas subjekts.

Valensija01  Nespēju iztēloties, ka savā vecumā vēlētos izjust to, ka kāda dēļ esmu gatava uz visu! Nē, nē un vēlreiz nē! Kaut kas tāds ir saprotams tikai 18 gados... Tagad vajag mieru, komfortu, cieņu un rūpes(abpusējas).

raina1970  Brieduma gados tam visam ir pavisam citāda garša, smarža, u.t.t. Teikšu, ka krietni interesantāk, feināk un labāk nekā trauksmainajos jaunības laikos.. Ar citādām dullībām un trakulībām, bet- ne par kapeiku sliktāk kā bijis iepriekš.

cori  Piekrītu 12:11 . Ir iespējams.

kolosali  Ir iespējams. Tas ir daudz skaistāk kā divdesmit gados, taču tā pat nenāk miegs, rodas fantastiska enerģija, paspilgtinās pasaules uztvere. Ne visiem tas ir lemts, tie kas rāpo - nelidos ( un arī nekritīs). Man patīk teiciens, ka briedumā iespējams darīt tās pašas dullības, tikai tās tiek darītas apzināti un ar gandarījumu.

virietis2021c  Mīlestība ir tikai ilūzija, lai evolūcija piespiestu vairoties!

rebeka  Iemīleties var jebkurā vecumā, tikai ilūziju ir mazāk.

jaunkundze  Var iemīlēties jebkurā vecumā.. tā pa īsto, kad ne ēst, ne gulēt gribas.

Marita  Es iemīlos tāpat kā agrāk. Nekas nav mainījies.

Mikko  Ideāli! 👌
Īpaši aktuāli tas izpaužas piektdienās!

Marita  Nē, netiek smādētas arī citas dienas

GameOver  Jā, jo kas ir spējīgs iemīlēties un izjust kaisli - joprojām ir jauns.
Ieteicamā literatūra: Markesa "Atmiņas par manām skumjajām maukām".

Mikko  Spriežot péc tekstiem kāds iemīlas karu dienu un katreiz citā iedomu tēlā 😌
Lai nu Jums tiek...

rikititikitai  Gruzīniem ir tāds lāsts-"Kaut Tu iemīlētos!"
Man bijušais priekšnieks 48 gados iemīlējās divdesmigadniecē-ne ar ko labu tas nebeidzās.

Mikko  Nu nez vai 🤔
Domāju viņi par to īpaši neiespringst...
Vismaz ne tā kā mūsmājās 😄

JurisK  Pēc pieredzes varu teikt, ka 50 gados var samīleties, tā kā tev vēl laiks ir. Par 70 gadiem - vismaz pagaidām - nezinu:D

vasaras_romaanam  Es arī padsmit gadus domāju, ka vairs nevar, hormonu līmenis ne tas, utt. Un atlika tikai ar to man samierināties, kā bams!! Atnāk balta, uzliesmo un nosit!....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu