Skaudība

Kāpēc esam tik skaudīgi? Esmu bijis daudzās zemēs un nekur to neesmu izjutis. Ja kādam Latvijā ir kaut kas labāks (kaut vai jauns vidējas klases auto, ko var atļauties katrs kaut cik normāla darba veicējs) uzreiz "nolejam ar s." - zaglis, egoists, "kāpēc viņš visu peļņu neatdot darbiniekiem?" utt.

ne_meklejumos  Man neskauž, pati sev nodrošinu visu kas nepieciešams un iekārojams. Nez kā būtu, ja kā trūktu sava slinkuma vai nolaidības dēļ.

JurisK  Skaudība nav nekas slikts, slikta ir nenovīdība.

av2  Man ....biku skauzz, ka ir cilveeki, kas maak iekaartoties taa, ka ar normaalu darbu var normaali dziivot, un nenervozeet par riitdienu. Taa ir taada globaala, ne konkreeta kaadam veltiita skaudiibinna.Un kad var cilveeks mieriigi nodziivot lioidz sirmam vecumam, nestresojot, neslimojot, un sev miillu cilveeku sabiedriibaa vadiit laiku. Nu vismaz no malaas taa izskataas :)

Aivariga  Skaudība un riebšana_ biroju un ministriju džeku ikdiena... Pretīga suga.

gunda10  Aizdomas ka nav godīgi , kritika tas ir tikai viedoklis , daudzus kritizē , valdību piemēram , skauž manuprāt tikai modeļus un aktierus pa īstam , vispār godīgi nopelnīto nauda ir konkurences cīņas rezultāts .

gunda10  Tas ka kaut kur mīl biezos kas aptīra tautu ir daudz sliktāk tautai bet oligarhiem Anglijā labāk.

gunda10  Stipri šaubos vai kāds saka ka tas ir slikti ka tu ko nopirku ja nu vienīgi māte un tas ka kaimiņi šķībi skatās ir ciešanu un vispār tas ir psihiskā iedoma uz lielummānijas pamata jo domas nevar īpaši reālajā pasaulē izlasīt.

gunda10  Var būt kaimiņi cita iemesla dēļ šķībi skatās un drīzāk viņa daļa ir taupīgiem latvieši kas katru centu stiepj uz banku tie varbūt ko pasaka nu veciem slimiem un dzērājiem ir vienalga.

Mikko  Un tagad lasat visu vēlreiz no augšas ☝️

violeta  Esmu izjutusi skaudību,ja man kas ir vairāk,ka protu vairāk,ka man iet normāli.
Man arī ir baltā skaudība,ar prieku apskaužu,jo zinu ka no gaisa nekas nav nokritis,nopelnīti sasniegumi,tad man rodas centība iet un darīt,nevis skaust,aprunāt.Esmu citāda varbūt..
Latvijā tas ir zīmols tautas mentalitātes noteikšanā,ne velti daudzas parunas tai tēmai veltītas.
Arī ticības baušļi to noliedz,skaudība ir grēks,kurš iztukšo balto,ielaižot sevī naidu.
2021-06-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu