Kas ir laime?

Nepārtraukts orgasms? Cilvēki saka, ka viņi tiecas uz laimi .. Bet kurš to laimi ir sasniedzis, kā tā izskatās un kā ir tur dzīvot?

Spriditis1975  Laime ir būt šķirtenim un nedzirdēt saldus melus.

ketija64  Laime ir tad ,kad prom aiziet nelaime

Relita  Laime ir tad, kad no rīta atver acis.....Vienam pilnai laimei vajag uzkāpt Everestā, citam laimei pietiek ar torti Cielaviņu....katram ir sava laimes defenīcija....man laime ir tas, ka mani mīļie ir veseli un ir darbs!

Marita  Nav iespējams katru dienu justies laimīgam, jo, kad ilgstoši viss ir labi, cilvēks pierod pie šī stāvokļa un pieņem par normu. Vislabāk laimi var izjust, ja ilgstoši esi juties nelaimīgs un tas vienreiz beidzas. Es šodien jūtos ļoti laimīga, bet zinu, ka pēc nedēļas jau būšu pie tā pieradusi.

kvarts  Laime ir būt apmierinātam ar visu, kas ar tevi notiek,un pat ja ir kāda nelaimīte, tad tā nespēj tevi iespaidot... viss , kas notiek, notiek uz labu...

rokons  Vai tad laime nav LAIMĒTAVĀ ?

Raganacs  Laime ir tad, kad nav nelaimes.

avenekazene  Laime ir prata stavoklis.....laime ir but priecigam, .....just, palidzet, darit, but veselam, aktivam, laime ir, kad vari izveleties.....laime ir but brivam......

incis1  Laime ir tad,kad tu jūties pacilāts un priecīgs,ka gatavs apkanpt visu pasauli.kad jūties it kā tev būtu pieauguši sparni.Katram laime ir sava,individuāla,bet galvenokārt vari justies laimīgs,kad ir laba veselība,nekas nesāp,nekas netraucē.

Liepa53  Nekad nenožēlo izdarīto, ja tajā brīdī biji Laimīgs. Laikam dažkārt ir jābūt egoisma.

Laimnese  Laime ir just, mīlēt, cienīt, elpot........ dzīvot.

JurisK  Viss ir relatīvi. Kas vienam laime - citam - nelaime. Laime, labsajūta mijās ar nelaimi un nomāktību. Ja nebūtu vienu vai otru, nebūtu atskaites punkta, ko saukt par laimi vai nelaimi. Ilgstoša, pastāvīga laime, lai ar kas tas būtu, nav iespējama.

dzilums  ja cilvēks pamodies no rīta smaida, jo ir sākusies jauna diena, tātad viņš ir laimīgs. Kas tieši izraisa šo smaidu ir otršķirīgs jautājums.

biznesmenis  Ak jūs😀Laime taču ir tad kad nav nelaimes!

AivarsN  Mazliet savādi, ka neviens nepieminēja tautu, valsti. Kur palicis patriotisms, dzimtenes mīlestība? Kā var justies tā īsti laimīgs, kaut kur svešiem baroniem kalpojot, labi zinot, ka dzimtā zeme padarīta par koloniju un vismaz puse tautiešu spiesti dzīvot nabadzībā? Vai tiešām tikai paša krekls svarīgs? Tāpēc jau mūs tik viegli apspieda un aplaupīja. Vai tiešām nebūtu daudz lielāka laimes sajūta, ja Latvija būtu brīva, neatkarīga valsts un visa tauta dzīvespriecīga un laimīga? Nu labi, šobrīd tā ir utopija, jo visa pasaule vēl atrodas okupācijā. Tāpēc mūsu mazo valstiņu, parazīti noslaucītu no zemes virsas, jau pēc pirmā neatkarības atgūšanas mēģinājuma. Taču visām tautām apvienojoties, attīrīt planētu no parazītu ietekmes, nebūtu nekādu problēmu. Uz to viss iet un tā arī notiks, agrāk, vai mazliet vēlāk. Diemžēl, pagaidām daudzi vēl slimo ar rusofobiju, bet par okupāciju pat nenojauš. Tāpēc pagaidām viss ir tā kā ir. Lokdauns pieņemas spēkā un potēšana turpinās. Nezinu, cik informācija droša, bet ASV jau miljoni kategoriski atsakās no otrās vakcīnas, bet vairākas iestādes atsakās pieņemt darbā vakcinētos darbiniekus un arī klientus. Arī Latvijā pamanīju skandālu, kur viena auklīte palika bez darba tikai tāpēc, ka vakcinējās. Dzīvosim, redzēsim, kam taisnība. Kad noziedznieki būs aiz restēm, tad jau visa patiesība atklāsies.

av2  Laikam jau videe kaadaa dziivo, straadaa, miilestiiba tavaa dziivee ...ir taa laimes sajuuta. Ja viss ir labi, esi tak laimiigs, a?

etc  "2021-05-01 23:59 ja cilvēks pamodies no rīta..." - lūk, tā jau ir tā laime. Un tas nekas, ka šeit sāp, tur dur, citur velk - Tu esi pamodies! Un Tu esi vēl dzīvs!

Epifanija  Aivaronkuli, brauc uz Rīgu un vicini karogu, atļauj cilvēkiem pasapņot un būt laimīgiem, nepiesauc patriotismu no kā vemt gribās!

Ievinjata  Visu lietu kārtība, mirklis, garšīgs ēdiens, pavasarīga diena, labi padarīts darbs utt. Labie brīži.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu