Kādu iedomājaties mūsu tuvāko nākotni?

nu tā...apm.pēc gadiņiem 5??Vai būs vēl aktuāls šmovids?Vai vrb būs kas cits masu mēdiju "favorīts"?Vai viss būs tāpat kā agrāk?Va nui būs drastiskas pārmaiņas?

ube  Lieliska nākotne. Medicīna gājusi uz priekšu un vecumdienas viegli panesamas. Daudz brīva laika ko var veltīt grāmatām, mazbērniem un citām interesējošām lietām.
Un paraugoties pasaulē, vismaz te pietiek saldūdens, un kartupelis pats izaug bez liekas piepūles. Nu ko vēl vajag?

Mikko  A neko nevajag...
Kartupeli, zivi, svaigu gaisu, un glāzi ūdens 🥛

dabasmiilis  Es pēc pieciem gadiem strādāšu par kapraci, būs sava firma, pelnīšu miljonus, jo pieprasījums būs milzīgs - pareģoju, ka vakcinētie kritīs kā mušas no laika bumbas.

Dzīvosim, redzēsim!

Ceru, ka kļūdos!

Mikko  Būs, būs...
Tikai zemīti laikus iegādā kur rakt!

Vaukskis  Aktīvi izmantosim ikdienā 5G datu pārraides tehnoloģiju un jau runāsim par iepējamo 6G pēc dažiem gadiem. Tam pretinieku nebūs, jo iebildumi saglabāsies tikai pret 5G. Covid-19 kā globāla pandēmija būs jau labu laiku aiz muguras. Planētas pārapdzīvotība kļūs vēl jūtamāka, arvien vairāk lauku iedzīvotājiem pārceļoties uz urbāno vidi. Būs aktuāla lielvaru spēkošanās par globālās sasilšanas dēļ pavērušos iespēju kuģot cauri Arktikai, kas ievērojami samazina transporta izmaksas, līdz ar to ietekmējot konkurētspēju.

Mikko  Un hosteļu bizness plauks jo laukos par zupas šķīvi vairs neviens strādāt negrib!
Nāksies vien pašiem mācīties art un ecēt...

Piparkuka  Būs citāda pasaule! masonisti visiem būs par izsmieklu, varbūt nebūs vairs dzīvi vai kas tml...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu