Kapēc tik daudz nepiedienīgu piedāvājumu no jauniem vīriešiem?

Tāda tendence vīriešiem ap 30 gadiem,ka tikai ko neķitru piedāvāt,kāpēc tā? Ap 50+ tāda tendence nav vērojama.

Vaukskis  ..Turpinot domu- jāpārceļas dzīvot uz ārzemēm, jo tur tādas lietas nenotiekot. :D Tik vien! "Tur" jaunāki vīrieši sievietēm gados nemēdzot uzmākties! Tas nekas, ka, piemēram, Emanuels Makrons Francijā ir publiski kopā ar vienu no tādām.

Mikko  Vienkãrši jaunākas izvēlas vecākus, bet vecākām gribas jaunus...
Tik vienkārši... 😌

Mikko  Jopčik!
Aizmirsu piebilst ka ņemot vērā to ka te puse ir sacepti feiki visdrīzāk varbūt nerakstīt nevienai tādējādi aiztaupot sev laiku labākām nodarbēm!

Leta  nekonkurētspējīgā Epifānija aģitē sievietes izvēlēties "jaunos", lai varētu pievākt atlikumus, kas palikuši pēc jaudīgākām plēsējām, t. i., vecos.
Protams, sabiedrībā smukāk izskatās vecāks kungs ar jaunāku dāmu. Kā ieraugu ačgārnu pāri, smejos līdz zarnu trīcei. Savukārt tām pārziedējušām pujenēm, kam vēl ir "kinderwunsch", diemžēl izvēle nepaliek. Tikai jaunāki, un tad vēl lūdziet dieviņu, lai rezultāts nav speciāla pansionāta vai eitanāzijas kandidāts. Kaut gan dabā zinu vismaz četrus pārus ar smagi vecāku veceni un jaunu čali un skaistiem un Pieklājīgiem bērniem. Arī sasniegumi viņiem ir. Vienīgi jāuzmanās notrāpīt brīdi, kad čalis sastop savu Īsto Sirdspuķīti un tad tā viedi jāpakāpjas maliņā, pie maliņas pieturot arī kinderu. Tēvam ir tiesības būt laimīgam. Vēl nepatīkams risks attiecībās "vecāka dāma&jaunāks puisis" ir dāmas atkulakošanas risks. Bet nu tur jau var atrast kompromisus, sevišķi, ja sieviete nav romantiski gaisā pasista.
Summāri-attiecības "vecāka dāma_jaunāks kungs" var būt, tikai kritiski un pietiekoši bezemocionāli tam jāpieiet. Var (reti) gadīties tāds rezultāts, kuru pats paps grib personīgi vest uz hokeja/daiļslidošanas treniņiem.

CoCoSan  Cinnij, tu jau rindā iestājies pēc tiem &jaunākajiem puišiem, kas pāri paliks pēc pujenēm?
Ja nopietni, zinu vairākus pārus ar nopietnu sievietes gadu pārsvaru.Summāri-attiecības "vecāka dāma_jaunāks kungs" bez kaislībām un spilgtām emocijām būt nevar.

Epifanija  Incis jau sen ir pieņēmis kādu neķītro piedāvājumu un tagad sēž ārā kafejnīcas terasē, atmetusi ar roku tikumiem un plikumiem, ja nav kazai piena... Ņem ciet to, kas piedāvājās!👍😂

rebeka  Gadus jau var uzrakstīt jebkurus profīlā, vai ne.

kvarts  Sievietes ap 50 piedāvā kotletes, klusībā cerot pie kniebiena tikt...

CoCoSan  Būsim atklāti, vīrieši ap 50smit izdomā neticamus iemeslus kotletēm, klusībā cerot pie kniebiena tikt...

Mikko  Ej ta ar tām kotletēm un kniebieniem... 🤣
Daudzas savos ap trīsdesmit ir Tādas ka nelīdzēs pat Ērberģis ar našķiem!
Vakar pat kādā iestādījumā skuķis grozās gar plauktiem un tad ienāca mamma 40+...
Jopčik man pat žoklis atkārās!
Nenoturējos un izteicu komplimentu...
Meitai nedzirdot... 😏

rebeka  Kas tas ir- kotlete? Man kā veģetārietei šis jēdziens ir aizmirsies :D

Chris1986  rebeka, ja tu zinātu, cik garšīgas ir zirņu kotletes! Vispirms samaļ gaļas mašīnā novārītus zirņus kopā ar baltmaizi, pievieno, laikam, olas, ehh, .. tālāk neatceros :D

Mikko  Tā ir tā svētā lieta - kad sieviete sacep kotletes un gaida par to neaizmirstamu seksu! Var arī veğetārās kaut vairs no burkāniem, jo svarīgs ir tirgus modelis kā tāds! Kas man par to būs?
Bet tikmēr vecis sēž ohujā un sūta neķītras vēstules jaunajām censonēm! 🤣

Vaukskis  rebeka, tas ir franču (franciski "cotelette") - kā vairuma kulinārijas šedevru- virtuves ēdiens, kas kļuvis par mūsu "klasiku", to parasti cep no maltas vai kapātas gaļas. Kotletes vajagot bieži apgrozīt, jo tas šim ēdienam patīkot. Šis ēdiens, kas skaitās naavīgs trieciens veģetāriešu kustībai, var būt arī no zivīm, dārzeņiem. Retāk sastopams kā sautēts, saplacināts veidojums. Katrā mājsaimniecībā kotlešu masas receptes un cepšanas triki tiek nodoti no paaudzes paaudzē.

Kad vīrieši izdzird vārdu "kotletes", tad viņi uzreiz sāk smaidīt... . Garšīgas kotletes jāprot izcept ikvienai saimniecei vai saimniekam.

Chris1986  "Šis ēdiens, kas skaitās naavīgs trieciens veģetāriešu kustībai" :D :D :D Vaukšķi, tev jāmaina niks uz Andersens - pasaku stāstnieks! :D

Mikko  Tad redz kāpēc te tik daudzi meklējas!
Dabū negaršīgas kotletes, vai nedod dievs no sojas un attiecības vējā!

rebeka  Nu, Chris, es ēdu zaļos zirnīšu pākstīs, kas jau tagad ir nopērkami, zaļos zirnīšus no burciņas, un uz Ziemassvētkiem un Jauno gadu pelēkos zirņus. Kādas tur kotletes! Kotletēs taču var sabāzt visu ko!
Arī ķiplokus, un tad kotlešu ēdājs staigās smirdēdams un nekādas jaunās censones nedabūs ;)

Mikko  Šitamiem dzejotājiem par kotletēm savas virējas mājās 🤣
Tā kā paliec vien pie zirnīšiem...

Piparkuka  Nu viņiem vienalga, ka tik kaut ko.... Taču, ja tā kopumā ņem, uz 1 miljonu nav tik daudz:)

Floriana  Ap 50 gadiem jau ikvienam vajadzētu mācēt cept kotletes, bet kā zināms ar to seksi ir kā ir, vēl jau padomija pakaļgalā velkas, ko var vēlēties no 50 gadīga vīrieša, ja viņš pat nezin kas tas seksis ir un prot tik vienu pozu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu