Kad britu kovid paveids parādījās Lietuvā un Igaunijā?

Vai kāds lūdzu var nosaukt precīzus datumus, kuros britu kovid paveids parādījās Lietuvā un Igaunijā, ar visiem linkiem.

Gugles tante paslinka, neko neuzrāda.

Julianna  Felde! Respekt, par Tavu viedokli. Punktu pielikšu es. Jau doma sen brieda. Saraušu jebkādas saites ar ģimenes ārstu. Neko sliktu par viņu nevaru teikt, jo prakstiski man tur nav ko darīt. Uzskatu, ka šāda veida medicīna, kādu tagad izvarojuši, ka nav, ta nav. Vienreiz gadā uztaisīt pilnu asins analīzi par saviem finansiem varu atļauties.

VECA_PIEPE  Drole, nu beidz takš muļķī pļerkšķēt,...
varētu padomāt, ka pie Indijas iedzīvotāju nabadzības un viņu antisanitārā dzīves līmeņa, ta pārapdzīvotības,...Covid-19 vīrusa uzliesmojums Indijā nebija tikai laika jautājums- līdz kāds viens(!!!) no nabadzīgā slaņa masas iedzīvotajiem netika saskarsmē ar kādu vienu(!!!) Covid-19 sasirgušo no bagātā slaņa iedzīvotājiem (ar iespējam ceļot).
Un viss,...ar to arī Covid-19 vīrusa maisam gals ir vaļā, lai antisanitāros apstākļos, pie neiespējamas distancēšanas (ne 0.5m./1.m., par 2.m. neieminot), pie regulāri novājinātu un kārtīgi, ta veselīgi neēdušu cilvēku pūļa, kas pataloģiski sirgst no dažādām zarnu infekcijām,...
lai ar Covid-19 sasirgušo skaitu nebūtu iespējams kontrolēt.

Būtu dīvaini, ja Covid Pandēmija neskartu Indiju.

merlina200  18.13 Neko nepiespiedīs, mēs dzīvojam pagātnes informācijā, gan jau līdz mums tas arī atnāks, ASV vairākos štatos jau pašlaik atlaiž no darba vakcinētos, it īpaši darbā ar bērniem, jo viņi ar savu nano šķidro iepotēto šķidrumu apdraudot bērnu veselību.

Mikko  Hmmmm 🤔
Ja ja ja 😏 mums kā ezīšiem miglā - Ko teiks, to darīs jo varam tikai pateikt Meeeeee un paklausīgi darīt, vairs protestējot dziedāt tautasdziesmas 😝

rebeka  Pagājis ir jau pusotrs gads, kopš mēs zinām par šo vīrusu. Indijā tam sen jau vajadzēja visus nopļaut. Nevar būt, ka pēc tik ilga laika tas beidzot ir savairojies.
Un ir taču sarēķināts, ka Latvijā, rēķinot uz iedzīvotāju skaitu, mirst vairāk.
Kā tik nevar muļķot cilvēkus, izvēlas kaut kādu atskaites sistēmu, kas neatspoguļo reālo situāciju, un bliež ar cipariem.

Drole  >> 19:32 vaccinazi kampanjas statistikji apgalvo, ka:

Latvijā, rēķinot uz iedzīvotāju skaitu, mirstot 1 no katriem 850

Indijā, rēķinot uz iedzīvotāju skaitu, mirstot 1 no katriem 5840

Bangladeshaa 1 no katriem 14 035

Pakistaanaa - 1 no 12 021

_____

https://leohohmann.com/2021/03/09/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-lif
e/

Mikko  Būtu par ko citu pārrunājuši!
Katru stundu kāds mirst un ko?
Kā Mirtantes.

Mikko  Viss norit pēc rūpīgi sagatavota scenārija un kamēr ir piķis ko trallināt viss ir kartibã!
Gastarbaiteriem ir vienalga jo kad viss būs Tirsā aizbrauks no kurienes nākuši!
Es tam visam ticu tieši tāpat kā Daugavas rakšanai un tam ka 26. gadā brauksim ar Rail Baltic, un protams arī tam ka Air Baltic sāks pelnīt... 😌

Julianna  Paklausījos grieķu bloģeres -- ārstes Validas teikto. Tur marasms pilnā plaukumā. Un varas noziedzība arīdzan. Lai Grieķija būtu zaļā krāsā un visi ´čupām rautos atpūsties, ienestu naudiņas, piespiedu kārtā medbrāļi haki krāsas tērpos un pistolēm pie sāna satvarstīja un nopotēja visus salu iedzīvotājus. Bet evropa šo akciju nenovērtēja. Citu krāsu piešķirs un tūtistus novirzīs uz citām valstīm.

Leta  Jā, tāpat Nigērijas tūrisma biroja vadītājus sapotēa, un Putins savus pensionārus. Potē tos, kas nevar no tā izvairīties. Sapotētie jūtas varoņi un FB postē savu foto kopā ar pastāstu par mīlīgo attieksmi no medmāsiņu un... karavīru puses. Ko karavīri vispār dara brīvprātīgā veselības uzlabošanas pasākumā???

rinkulis  Latvijas armija/zemessardze nodrošina "kārtību", lai potēties gribētāji nesaceltu jampadraci.

rebeka  Uz Turciju jau var braukt bez testiem. Un netiek prasītas potēšanas pases. Skaisti.

Ljekainiitis  Turcijā līdz maija vidum ir tāds lokdauns, kāds te pļurkstētājiem prātā nenāk. Darba lietās regulāri nākas ar turku kompāniju sazināties.

Drole  >>12:00

Uz britu tuuristiem turku lokdauns neattiecas: ".. tourists are also exempt from the stay-home order"

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9528745/Turkey-holidays-threat-country-enters-three-week-lo
ckdown-despite-declaring-jab-free-travel.html

Mikko  Ņefig uz citām valstīm skatīties!
Te kreisā puslode nezin ko dara labā un ir pilnīgs komunikācijas iztrūkums - te nāk prātā vella kalpi - Uz fāterlandi nevar, jo tur es ir kurpnieks, bet te barons.
Bet ko varu gribēt no nabadzīgākās un visvājāk attīstītās valsts ne tikai europā...

AivarsN  Viss par vakcīnām, ko vajadzētu zināt katram.
https://dra.lv/gVbiiE

Mikko  Nu cik var ņemties?
Man ods pakaļā iekodīs un būs vakcīna 🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu