Vai gadu korekcija dod lielākas iespējas iepazīties?

Ja Kungs vai Dāma "nomet"nost 10 vai pat 20 gadiņus?!!:D Piem bija 60-viens klikšķis un jau ir 40.Uzreiz vairāk izvēles!Vairāk randiņu un seksa piedāvājumu!Tik ko darīt ja tas paskats ir tāds pabružātāks kā norādīts anketā?Teikt ka miesa novecoja ātrāk kā dvēsele?Ko jūs teiktu ja atnāktu tāds/tāda ar "jaunu"dvēseli uz randiņu?

Leta  Internetā tu nevari būt drošs, ar ko runā. Visi slaidie vīrieši 40+, piemēram, ir dzērāji:
https://meeting7.oho.lv/?cmd=dienasgr_pub&kid=713815

ieva03  Vai tiešām būtu jākaunas par saviem gadiem? Un ko gan apmānīs,ja nu vienīgi pats sevi? Neredzu jēgu melot,arī šeit ne.

VenBer  Ieva03 iespējams nemāna, tapēc bildi arī nepublicē

Epifanija  Tādēļ ir jāizvēlas pēc dvēseles!

Spriditis1975  Leta(16.04), nu nu, beidz te dzīt propogandu Viņķeles un kariņa stilā. Visi nav, skaties uz manām slaidajām, spalvainajām kājām, tak stāvu slaidi un nešūpojos.

GameOver  Klāt vajag pielikt. Tad otrs vienmēr būs sajūsmā, cik tu labi izskaties un, arī pasi ieraugot būs patīkami pārsteigts.

La_m  Dīvaini ļaudis, kuri baidās novecot.

Mikko  Kūciņ liec man mieru ja! 😼
Man ir tik cik rakstīts, un rumpi arī neesmu uzrijis, bet par visu ko pārējo droši var pastāstīt tās drostalas ar kurām pat ticies nekad neesmu! 😺
Un ja Onkulinš, tad Onkulinš! 😹
P. S. Kādas sen neredzētas sejas...

Leta  ha ha klasiski skaistu čali laist garām ir stūlbi. vēl stūlbāk ir visu mūžu mocīties ar meiteņu mīluli dēla vecumā. izvēlies, ko vēlies, skaties, ko izvēlējies, bet nu vienmēr var atrast kompromisu.
par politiku es vēl aizmirsu piebilst! Vienā novadā-Jēkabpilī -sakritība nenostrādāja, un domē ievēlēja vadītāja postenī cilvēku, kas nepavisam nepieder pie "Latvijas Attīstībāi!" Šo kļūdu gan ātri laboja, izmeta pa logu, ielika vietā savējo.
/visvairāk man patīk tie, kas sevi vēlēšanās piesaka kā praktiskus cilvēkus. Alarm! No šitiem pa gabalu. Tāpat ir bīstami vēlēt acumirkļa iespaidā, jo vislielākie zagļi visvairāk investējuši plakātos. Precības taču mēs arī nenoslēdzam acumirkļa iespaidā, vai ne? Tad kāpēc gribam uz 4 gadiem gulties zem nezināmiem zagļiem? Tikai par tiem jābalso, kuri kaut vai daļu no tavām interesēm apmierinās!!!....

ube  Tik daudz dzirdēts kā puiki muldās, ka tas izraisa smīnu. Un pēcāk tiek ļoti novērtēts tas, kurš ir īsts.

vienapati  Ha,ha ,nupat biju uz tādu randiņu ,kur cilvēks izrādījās 20 gadus vecāks par mani...nesaprotu ,kāpēc cilvēki tā dara,uz ko viņi cer....pat kaut kā žēl tā cilvēka palika,kas tāds nav priekš manis,:)

Mikko  Nu bet centās cilvēks!
Uzcītība taču arī jānovērtē!
Varbūt jauns sirdī un citādi labs cilvēks? 🤔

Leta  cik varu malt, kā pulksteņa dzeguze ik reizi uz pusstundām. nav nekā labāka, kā +/- vienaudži, kas viens otram vienīgie, satikušies vidusskolā.
bet dažādu faktoru dēļ, kurus neapskatīšu, šādi gadījumi diez vai sastāda promili. viens no iemesliem varētu būt jaunu puišu hormonālie līmeņi un izrietošais "jūra līdz ceļiem sindroms". Toties vēlāk, ap gadiem 90 papildus hormonu deficīta izraisītam cīņasspara trīkumam un hroniskām muguras sāpēm, kā arī jaunībā krāptās sievas pārmetumiem, viņiem ir iespēja gremdēties smeldzīgās pārdomās klausoties, piemēram, šo:
https://www.youtube.com/watch?v=_YD5gcjAMsg

Un tgd apskatīšu vienu no tiem simtiem ne-ideālo situāciju. Piemēram, babulis paliek viens, neviena neizvēlēts, viss, kas spīd, ir kreisais sex. A babulim 2 augstākās, darbs ārzemēs, sporta auto, ģenētiskais materiāls kā kaščejam zelta olā kalna galā ērgļa ligzdā. Nu, i ko, babulis līdis apukš precēta mērkaķa? Nē, taču, pamās no auto tam, tam un tam, bet, ja būs bišķi prāts, tad tikai vienam

Leta  pēc principa-ja neprecēs šā kā tā neviens, tad vismaz lai viņš arī izskatās atbilstoši pašvērtējumam! citādi uzskatot to mīļāko to-be sievas, par šo situāciju panesās dusmas/smiekli vienlaicīgi DDD

Mikko  Fui 🤢
Bet kādam varbūt sapnis vasaras naktī 😝
Tjip koptā Ome...

incis1  Noteikti nē. Tā šmaukšanās nāk atri gaismā un ko tad darisi?

rebeka  Ja nerādīsi pasi, nenāks gaismā :)

incis1  Rebeka,dzīvot uz meliem visu laiku nav iespējams,atklasies. Ne velti saka ´´Meliem īsas kājas´´.

ube  Kas melo sīkumos, tas melo arī lielās lietās.

Vaukskis  Patiesība ir strupa; meli vienmēr daudzvārdīgi. (Ļevs Tolstojs)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu