Pašsaprotamības ilūzija [pašsaprotamas lietas]

https://www.delfi.lv/campus/raksti/passaprotamibas-iluzija-jeb-kadel-citi-nesaprot-passaprotamas-lie
tas?id=52944257

Tieši šis arī ir iemesls, kādēļ cilvēki bieži vien nesaprot līdzcilvēkus, jo katrs balstās pēc savas pieredzes un zināšanām.

Tieši tādēļ neņemu pierē tos vakcīnu troļļus, jo apzinos,ka it kā dzīvojam uz vienas planētas, bet katrs savā pasaulē, un katrs individuāli savādāk to pasauli uztveram, un viņiem ir tiesības stāvēt un krist par savu pārliecību, tieši tāpat kā man!

Agrāk man bija vilšanās pēc vilšanās, jo bija grūti aprast ar domu, ka nākas dzīvot kaut kādā Viduslaiku sabiedrībā, neattīstītā, slimā.
Tagad saprotu, ka katrs vadās pēc savas pieredzes bagāžas, man teleportācija un telepātija ir ikdienišķas lietas, bet cits raustīs plecus un pirkstu grozīs pie deniņiem, jo viņš par to labi ja vispār ir dzirdējis, nemaz nerunājot par kaut ko vairāk...

Tieši tāpat, cits var zināt vairāk par mašīnām, cita par nagu lakas sastāvu uttt.....

av2  Ja tie "citi" nenolaidiisies liidz Tavam liimenim, nebuus nekaada saprassanaas, tas jau ir fakts.

DanaL  Sanija, tava loģika ir: ja saslimstība iet mazumā, tad testi ir precīzi, ja piraug, tad pie vainas neprecizitāte.

Cik es zinu no paziņu pieredzes, tad vairākām slimo kontaktpersonām testi bija negatīvi, kaut bija nelieli simptomi. Tipa - itkā slims, bet tomēr nav. Antivielu testi pēc tam vēl nav taisīti.

Bet nu mierini vien sevi ar to, ka pie visa vainīgi testi :D

Drole  >>22:27

PCR testa izmantoshana ir taada pati afeera, kaa Western Blot tests.
https://youtu.be/vT3b_0doyRk?t=2773

Ne velti fauci slapstiijaas no Kary Mullis (PCR testa izgudrotaajs, kursh par to sanjeema Nobeli), jo suns zina, ko eedis.
https://dryburgh.com/kary-mullis-pcr-anthony-fauci/

LaskovijMerzavec  Antikovidisti ir dezinforātori, kuru uzdevums ir sēt stresu, neziņu, bailēs par rītdienu, versijas mainās katru dienu, ja ne pa stundām, cilveki vairs nesaprot kam ticēt, kam nē!

Piemers - vakcinacijas fakta viltošana. Liekas tik vienkārši, panjem aizšpricē garām un ieraksti ka trāpiji.
Reāli cilvēki baidās, jo visur baumo par vakcinas markejumu un bluetooth čipu.
Kam tāda dezinformācija izdeviga - protams ka valdibai.

Diezvai kāds no ikdienas antivakseriem vispār sajēdz ko dara? Un kam par labu stradajiet?

Sanija_  Dana. Nekad pret A un B tipa gripu nav veikta testēšana un radīta panika ar cilvēku grupu pretnostatīšanu vienu otrai. Ja saslimstība iet mazumā, tad - ir vasara! Un tomēr - no vakcīnām mirst cilvēki, arī pie mums, Latvijā. Taču oficiālā versija, ka tādu gadījumu nav. Kam tas ir izdevīgi?

DanaL  Sanij, atkal "nospīdēji,", - tātad pēc tavas liģikas šobrīd Lielbritānijā iestājusies ziema, ja reiz saslumstība pieaug?! Nu saņem taču galvu rokās. Sevis, ne manis dēļ.Tas vai tu potējies vai ne, man ir tikpat vienaldzīgi kā tas, tici tu pokemonu sazvērestībām vai nē.

CoCoSan  08:40, tev vēl ir šaubas par manu sajēgu??? Strādāju uz sevi. Ko vēl stulbu un vēl stulbāku pavaicāsi?

Sanija_  Dana, laikam saules aptumsuma ietekmē neredzi kopsakarības, paņem taču lauku plašāk.

Lapsa99  Un kādam joprojām pat tik skaistā laikā nav slinkums troļļot un rakstīt palagus par to, ka pašam nav izglītības, tādēļ visiem nevajag ticēt zinātnei. Zin, pilnīgi pie kājas, ko domā tādi apdalītie.

DanaL  Laikam, laikam, Sanij.... Piekabini vēl HIV vīrusu, papilomas viŕusu, pameklē kopīgo un atšķirīgo, un sameklē kādu "dzirdīgāku" auditoriju , lai apspriestu visas šausmas un nebūšanas, kas tagad vai tuvākā nākotnē draud potētajiem.

Atrisini pati pretrunas savos tekstos, un tev nevajadzēs vainot ne saules aptumsumu, ne bailes pieņemt realitāti, nedz meklēt sazvērestības procesus vadībā, nedz vēl ko. Man nav vēlmes risināt tavus iekšējos konfliktus.

LaskovijMerzavec  Feirstein, ferštein... par daž lab sajēg - nav ne mazak šaub. Daž te ir vien gruntīg sajēg, īst sajēg...


/... birģermeistara Eka balsī.../

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu