Pāru attiecības

Cik būtiski jums ir attiecībās Sievietes un Vīrieša loma? Es negribu te diskutēt par to, kuram no dzimumiem jāmazgā trauki, jātaisa ēst un kuram jāpelna nauda. Es vairāk par to, cik sieviete ilgtermiņa attiecībās atļaujas un spēj būt sievišķīga un vīrietis vīrišķīgs?

Geisha  Ne katram vīrietim blakus vari justies sievišķiga. Vīrietim ir jābūt tam kurš iet pa priekšu un savu sievieti ved sev līdzi paņēmis pie rokas. Ja sieviete nejūtas blakus vīrietim droši tad kam viņai viņš vajadzīgs?

av2  Un taa mees te visi lepni, kam mums kaads vajadzeiigs ?Jaa?
Pasauliite, uz ko tas viss iet pamazaam....:(

Vaukskis  Geisha, piemēram, lai - it īpaši- homofobiskā sabiedrībā noslēptu, ka īstenībā ir lesbiete. Vīrietis vajadzīgs, lai "pūstu miglu" acīs, piemēram, tuvinikiem.

CoCoSan  Nav ne jausmas par lomām, ja nu vienīgi par lomu spēlēm sexā. Ilgtermina attiecībās izveidojas katra ietekmes zonas, tas jā, bet lomas? Es atbildu par iekšpolitiku, dārgais par ārpolitiku, sjo. Kādiem līdzekļiem tiek sasniegti kopīgie mērķi un prioritātes, tak pofigu. Ja vajag, varu to darīt toplesā, un ja situācija prasa, varu to darīt ar granātmetēju vai lauzni. Tas pats viņam. Piekrītu domai, ka vistraģiskākais, kas var būt arī attiecībās, ir lauzt sevi - uzņemties un parakstīties darīt to, kas nepatīk un nepadodās, pat un jo sevišķi, ja to prasa kkādi sociālie aļa standarti.

Reds  Var jau fantazēt par lomām un moderniem laikiem, bet ir jāsaprot ka vīrietis attiecības meklē ar sievieti, ne jau tāpēc ka viņa būtu ar vīrieša īpašībām, attieksmi un vīrieša aktivitātēm - tie, kas to meklē, izvēlas vīriešus, jo vīriešus vīrietībā sieviete nekad nepārspēs. Tieši tas pats strādā arī otrādi - vīrietis nekad nebūs sieviete. Attiecīgi nesaprotu tās, kas dikti cenšas pieradīt ka var izdarīt kaut ko vīrišķīgu - nu? Vīrietis arī var staigat apkārt kleitā - jums par viņu no tā kaut kāda interese rodas(to vīrieti, ne to kleitu)?

CoCoSan  Ir jāsaprot, ko katrs uzskata par attiecībām un kāds ir to mērķis. Ja mērķis partnera izvēlē ir savu iekšējo kompleksu kompensētājs- iegūt sievišķības vai attiecīgi vīrišķības akcentētāju, nu ko, ir arī tādas savienības. Un ir savienības ar virsmērķi - ģimene, kur ļoti bieži tās lomas mainās. Nu ja jāmazgā tā bērna pakaļa no kakām, nu nevar pacelties jautājums, nu fuuuuj, tas ir tik nesievišķīgi vai nevīrišķīgi. Vai ja autiņš kkur mežā vai nekurienē iebuksējas, ko tad? Jāstumj, dargās dāmas un kungi, jāstumj. Un jautājums, fuuujjj tas ir tik nesievišķīgi nesaceļās. Un ja vīrietis nokļūst gultā slimības dēļ, nekādi sievišķīgie jautājumi neceļās, jo tev vnk jāņem tas arkls un jāvelk, lai ģimene no bada nenobeidzas.
Stāsts nav par izdomātām lomām, stāsts ir par vienošanos un kompromisu, lai kopā velkamā vezuma smagums pārdalīts atbilstoši katra spēkiem un spējām.

Geisha  Vaukšķīti, kas kas, bet lezbene nekad neesmu bijusi. Pat iedomāties nevaru, ka gar mani kāda gramstītos. Nagi ģīmī būtu sekundes simtdaļas laikā. Nosistu maitu.

Juuna  Patiesībā laikam būtība nav diži mainījusies un kā nu ir tā paliek lomu sadalījums, kur sava loma ir arī katras tautas un kultūrvides tradīcijām. Taču mūsdienās dzīve ir ieviesusi savas korekcijas, attiecīgi, atliek piemērot šo mūsdienās tik jauno un populāro jēdzienu apzinātība, lai saprastu, kas ir kas. Un apzinātība būs tas, ko te sauca par vienošanos un kompromisu, piemēram, mūsdienās reti kurš vīrietis spēj pat gribot nodrošināt ģimeni, attiecīgi sieva strādā un vīrs arī cepj kotletes ne tikai kā izklaidi, kad nu sagribas.

rebeka  Lai sieviete varētu saglabāt savu sievišķibu, kādreiz nākas no vīrieša aiziet. Un tad pienāk brīdis, kad vīrietis iemācās daudzas lietas, ko iepriekš neprata un negribēja darīt.

Paula6  Izlasot tēmu un tās jautājumus neviļus ienāca prātā doma - vai šodien ir tik daudz pāru, kuriem būtiskas ir vīrieša un sieviešu lomas attiecībās? No dzīves zinu, ka, ja tiek izdalītas tādas lomas, tad attiecībās kaut kas nav kārtībā, tā būtu kāda vienošanās, bet ne mīlestība, pat jebkurā vecumā. Domāju un zinu arī pārus, kur katrs dara to, kas viņam labāk padodas, un ar otra piepalīdzēšanu. Un runa nav tikai par tradicionālajiem ikdienas pienākumiem - kārtības uzturēšana, ēst gatavošana vai naudas pelnīšana u.tt.. Pāra attiecībās vissvarīgākā ir kopīga darbošanās un, jā, viss ir atkarīgs no katra individualitātes, audzināšanas un mīlestības, bet ar to šodien gan ir ļooooti švaki! pat no šo jēdzienu izpratnes...
Runājot par atļaušanos un spējām: ja sieviete/vīrietis jau no dabas nebūs sievišķīga/vīrišķīgs vai tā audzināti, tad nekādas spec. atļaujas vai spējas nelīdzēs ne īslaicīgās, ne ilglaicīgās attiecībās- to vienkāŗsi nebūs. Sievišķība un vīrišķīgums jāaudzina no agras bērnības un īpaši pusaudžu vecumā..nobriedušā vecumā būtu tā kā par vēlu.

DanaL  Dikti jau nu gribētos būt smalkai bālai grāfienei tipa - šo es nemāku/nevaru/nesaprotu; tev tas izdosies labāk, utt. .. Vīriešiem tādas patīk, sevišķi, ja grāfiene vēl ir arī blonda.
Bet kad saprotu, ka es varu/protu labāk/àtràk, grāfiene iztvaiko. .. :D

CoCoSan  Nu, no bērnības man macīts traukus mazgāt un veļu gludināt, ne tikai lielos stērķelētos palagus, bet apenes arī. Prast protu, darīt daru, bet nepatīk. Nu nepatīk ne gludināt, ne traukus mazgāt. Ij ko, audzināšana pričom? Nešauj nu pār strīpu. Adekvāta ģimene un vecāki var ielikt tikai pamatus un atsevišķus refleksus, pārējais ir tikai katra indivīda individuālās īpašības. Vienam bērnībā tā piegriezies mātes pedantisms, ka pārējo dzīvi nodzīvo cūku kūtī par spīti. Citiem pedantisms ir asinīs iedzīts reflekss. Nu nevar visu norakstīt uz audzināšanu nevar.
Arī dotības ir individuālās īpašības, vienam padodas krāšana un taupīšana, otram padodas cilvēku apvārdošana savu mērķu sasniegšanai. Un nav svarīgi, kurš no viņiem iznesīs miseni vai izsauks elektriķi. Attiecības ir baigais valsis, baigi jagrib sadejoties.

CoCoSan  Ar to audzināšanu mūslaikos visp ir mīnu lauks. Pamēģini meitu, latento vīrieti audzināt sievišķīgi, paša bērns vēlāk tevi pa tiesām izvazās vardarbīgi uzspiestās sociālās dzimumpiederības dēļ. Laiki mainās, tikumi arī, mūsu senīlā dziesmiņa jau nodziedāta. Vērtības, tradīcijas, priekšstati kā jābūt, vairs nestrādā. Ja sastopi sev kaut cik līdzīgu un domās radniecīgu, ķer tik ciet, sūds ar tām lomām.

LaskovijMerzavec  Viss strādā, varbūt citādāk un neviens nav neko atcēlis.

Zilie, brunču mednieki, memītes, izvarotāji, tirani - visi ir bijuši vienmēr un arī būs. NAv bijuši tadi laiki, kad tādi nav bijuši .

rebeka  Man faktiski nekas netika īpaši mācīts, bet šūpulī jau ir ielikts kaut kāds ķēriens uz lietām, plus viss tiek noskatīts arī ģimenē un tuvākajā apkārtnē. Tā veidojas personība, arī sievišķība un vīrišķība.

Gabrieela  Tam ir jānāk dabiski. Ir arī vīrišķīgas sievietes un sievišķīgi vīrieši. Galvenais, lai viss notiek dabiski un otrajai pusītei tas būtu pilnīgi pieņemami, bez pakļaušanas un piespiešanās.

Mikko  Nu bet paskat kaut vai oho!
Te gada laikā pilnīgi nekas nav mainījies, pateicoties ne mazliet nav tātad.... 😏
Visam šitajam Bla Bla Bla nav nekādas jēgas!

Leta  labāk izskatās, ka valsi vada vīrietis. kas vāji rīmējas kopā ar faktu, ka lielākajā pusē gadījumu attiecību iniciatore ir meitene. tā arī klibo tādi pāri uz priekšu

St__ella  Jau no pirmsākumiem ielikts gēnos sievišķais un vīrišķais hormons. Un ko te daudz spriedelēt. Ja kaut kas no tā nav kārtībā, tad te nu rodās "zilie" un "lezbietes".
Attiecībās jābūt saskaņā ikvienā lietā un jāprot rast kompromisu. Pretējā gadījumā nav ko uzturēt attiecības, kur visu laiku jānosaka kādas lomas svarīgums.

Vaukskis  Geisha, rakstot par lesbiešu problēmu, modelēju situāciju, bet nemērķēju personīgi. Runa par tām dāmām, kuras dažādu iemeslu dēļ nav "iznākušas no skapja".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu