Kā vīrietis to pieņem vai pārdzīvo, ja no viņa aiziet sieviete ar kuru ir bijis daudz kopīga?

etc  Sirds sāp jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, kurš kuru pamet. Sieviete aizgāja - tātad viņa uzskata, ka ar citu būs labāk. Protams, kādu laiku to ir grūti pieņemt. Bet - nav jau šī uz pasaules vienīgā. Meklējam citu sievieti...

Geisha  Chriss tiešām smagi ir dabūis ar to granātu. Saplosīts gabal gabalos. Vienīgais kas palicis pāri tas ir naids pret visu sieviešu dzimumu.
Kad vīrietis aplido sievieti tad viņš sevi parāda no tās labākās puses, bet kad jau ir iekārtojies dīvānā ar savu nešķiramo alus buņdžu rokās tad parādās īstā seja. Un ne tā labākā. Lielākā vīriešu muļķība ir tā, ka viņi iedomājas, ka sieviete nekad viņu nepametīs. Sievietes pacietības mērs ir liels. Ļoti liels. Bet arī tam ir kritiskā masa. Un kad ir sasniegta tā kritiskā masa tad nav tāda spēka kas varētu noturēt sievieti pie nīstama vīrieša. Basām kājām pa stiklu lauskām aizies apakaļ neskatoties.
Tieši tāpat sieviete mīlēs savu vīrieti neskatoties uz viņa vājībam, slimībām, neveiksmēm. Visiem sen jau ir zināms, ka vīrietis slimu sievieti diezgan viegli pamet, bet sieviete slimu vīrieti kops un nepametīs. Protams, atsevišķā gadījumā ir izņēmumi.

Juuna  Bet kādreiz sieviete griba aiziet, jo vienkārši tā grib. Un vīrieša vainas, ja tā var definēt tur nav. Arī otrādi tā var gadīties.

janisqwerty  Vispaar jau ieviest jaunas draudzenes nav probleema , visgrutaak ir nahrenizeet vecaas ,it seviski ja vinas nav ar mieru . :) Oho pilns ar brasaam aizgajusaam sievieteem ,kuram izradaas atrast jaunu upuri jau ir problemaatiski .:) Luuk arii visa atskiriiba ! :) Protams ja seviski pieliek puulas tad visadas korpulentas maijpukiites par skaidru naudu bez PVN nomaksas + daudz snabja var atrast kadu ekstreemu izklaizu milotaaju ,kurs piekritiis aizvietot pamesto viiru uz konkreetu laiku ne ilgaaku kaa 12 h .

Bellatrixa  Tik ļoti gribas nolikt uz pjedestāla? Ja jau jājautā atsevišķi, kā VĪrietis pieņem vai pārdzīvo. Nē, cilvēks vien ir, kuram sāp, ja nodara pāri, un kurš lieliski var sāpināt otru.

runcis  Gudrs vīrietis aiziet pirmais, ja jūt ka nav jēgas turpinājumam

CoCoSan  Tad jautājums, kādēļ oho pilns ar vītušiem kazbāržiem? Patirinās patirinās ar jaunajām draudzenēm, bet tiklīdz sajūt pulvera smaku, žviukts pie vecās doršas atpakaļ. Būsim atklāti, ja sieva vīru regulāri neklopē un šad tad iedod sexu, labprātīgi viņš sievu nepametīs. Veči ir baaigi inertie un slinkie, lai kardināli ko mainītu savā dzīvē.

CoCoSan  Redzi, man majas nav kam un nav vēlams izčakarēt smadzenes. Saprotu, tev arī tas pats.

AivarsN  Sabiedrība speciāli tiek degradēta. Ja agrāk pamest ģimeni bija kaut kas ārkārtējs un nosodāms. Tad tagad tas jau kļuvis par pašsaprotamu lietu. Pie mazākās krīzes, vai iespējas tikt pie šķietami labāka partnera, ir pietiekams iemesls, lai sagrautu ģimeni, pilnībā ignorējot bērnu intereses. Pamēģina citu, ai nepatīk! Mēģina atgriezties atpakaļ pie pamestā. Neņem, nu nekas, copēs citu. Un tā bieži vien nākas sagaidīt pensiju, meklējoties pa iepazīšanās portāliem. Lai gan varēja pilnvērtīgi nodzīvo ģimenē, tikai nedaudz piebremzējot savus dzīvnieciskos instinktus un egoismu.

elsa  Raud jau 15 gadus.

CoCoSan  Figuški, janisqwerty. Mums kopā būtu garlaicīgi, ja vien kā saistviela nerastos kāds garāmejošs vai kopigi pazīstams upuris.

ieva03  ĻOTI interesanta diskusija....it sevišķi patika Chrisa teiciens par to granātu,super,nabadziņš nu galīgi saplosīts no tām sliktajām sievietēm,nu kā tā var....
Mikucītis arī kaut ko pateica,labais!

Gabrieela  Vispār jau cilvēki ir cilvēki. Sāp arī vīriešiem...

anis  Teicienā par granātu figurēja arī mērkaķis... patiesi-dzīvē tā gadās!

Juuna  AivarsN var mūsdienu uzskatus uzskatīt kā arvien meklēt un meklēt labāku un pilnīgāku, bet var arī vienkārši vēlmi nedzīvot destruktīvās attiecībās. Un sen jau ir apgāzts uzskats, ka bērniem labāķ ir augt jebkādas attiecībās, ka tikai ģimene saglabāta. Tas, ka gribas citas attiecības, tas jau ir cits stāsts. Dažiem izdodas tādas izveidot, dažiem nē.

Leta  Pasažieri, nepriecājaties, ja zināt tikai fragmentu no puzles. Stāsts nav par autoru, un pat ne par nevienu no Latvju bāleliņiem. Pacelsim champagne par visu karu mūžīgajiem zaudētājiem

Leta  p.s. vislabākais ir imho 1. koments. nemāku pateikt ar tik foršu humoriņu, bet jēga tā pati. tik daudz runājam par grēku pret citu, bet varbūt laiks parunāt par grēkošanu pašam pret sevi, kā tas notiek, piemēram, nespējot tikt galā ar savu nelaimīgo 1pusējo mīlestību
par citiem pašiznīcināšanās veidiem nerunājot šoreiz

Mikko  A kas Tev Ieva03 no Mikucīša?
Tev ko prasījis esmu vai kā?
Un vispār par ko vajadzētu pārdzīvot ja viss balstās uz seksu un rijamo? 😏

Sassy14  CIK daudz kopīga? 7 bērni un 4 līzingi? Vai 25 gadi kopdzīves un burvīgas atmiņas par kopīgiem ārzemju ceļojumiem vai kas tml? :D Vispār vīrieši bieži „pamostas“ no ziemas miega, kad piem. pēc 8 gadu kopdzīves atrod savu „čumadānu“ aiz durvīm un tad brīnās – viss taču bija tik labi, kas tad nu… :D Bet tad jau parasti ir par vēlu. Un tad ir diezgan pofig arī, kā tur kaut kāds Tukšo Pudeļu Bruņinieks vai kas tml jūtas vai pārdzīvo – gan jau nākamā brūte, nākamā pudele vai mammīte ar pīrādziņiem nomierinās.. ;)

tracer  Vienjaarshi sievietes dziivo pasaku pasaulee...un muuziigi meklees ko labaaku..normaals viirietis nepaardziivo.bet nospljaujas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu