Vai ir jēgas vīrietim taisīt portfolio.

Vai ir jēgas vīrietim aiziet pie profesionāla fotogrāfa iekārtotā studijā
skaistā vidē ar pareizām gaismām utt.. nofotografēties priekš iepazīšanās portāla.
Vai tas dos kādu rezultātu.

Man šķiet ka jūtama rezultāta nebūs, kā domājat jūs?

siikaa16  Taisi kailfoto tā ka viss redzams. Uzreiz būs skaidrs ko meklē, kādi izmēri. Nebūs liekas sarakstes.

Epifanija  Normālu bildi ieliec, tādu kāds arī izskaties, tas ir no pareizā rakursā un bez mīmikas sķobīšanās, dažreiz izbrīnu rada bildes kā cilvēks sevi tā vispār var pasniegt, tik neapdomīgi un pavirši, ka bez rēkas nevar iztikt skatoties! Nevajag domāt, ka kādai ir vajadzīgs krokodils, kaut gan par gaumēm jau nestrīdas!

Aina_Ko  Tagad ar viedierīcēm foto var uzņemt tik cik vēlies un izvēleties to labāko nav problēma. Sakarīgs anketas saturs un acīm patīkams foto, iepazīties gribētājam nāks tikai par labu.

Vaukskis  Domāju, ka ir vērts un arī pats vēlētos nofotografēties fotostudijā! It īpaši, ja tagad drīz būšot jāiet bojā pēc vakcinēšanās, lai ja ne iepazīšanai, bet atpalikušajiem paliktu smuka liecība piemiņai.
Ja profesionāli pārdomātiem foto nebūtu nozīmes, kādēļ tad,piemēram, Skype agrāk ne viena vien sieviete "uzķērusies" uz dažādiem izskatīgiem itkā armijniekiem un citādu profesiju alfonsiem? Tas ir labs paņēmiens, kā pievilināt, protams, pēc tam ir jāmāk arī atbilstoši "apvārdot"!

Felde  Nē,nē...ieliec bildi,kā te dažš labs-trenuškās,apaudzis,un pieraksti-mekleju glītu,saimniecisku sievieti,ar ienākumiem virs 1000€ mēn.
Protams,ka bildei ir nozīme!
Ja vien neparkāp robežas,un neiespodrinies kā nircisīte.....
Un,ja bildejies pie auto,tad noteikti,pie sava...
Es pat neizskatu vīrieti,kurš nošļurcis....nabadziņš no laukiem.... Tipa,tur jau nav jegas kopt sevi...var staigat kak popala....
Te pieminēja sieviešu bildes...visoriģinālākās ir tās retās😀kur sieviete ielīdusi puķēs,ziedošā krūmā,un mākslīgi smaida...lūpas kā pīle savilkusi...🤕
Kas tas tagad ir,ka tās lūpas stiepj...tiešām šķiet skaisti?
Tad jau tiešām uz fottosesiju..... Un profesionālis normālu cilveku izcels saulītē,ar gaismu,rakursu,uzsverot dabīgo skaistumu...😄

Letija  Kaut kādas mākslīgas bildes jau nu necels "cilvēku saulītē".

Tas, ka fonā nav jābūt kaut kādai sadzīvei - vecu tapešu sienai, apkrautam galdam vai kaut kādai gultai, kas ir tālu no jebkādām dizaina izpausmēm, tas gan.

Vīrietim ir jādomā par savu izskatu, bet ne pārspīlēta eksponēšanās.

Leta  Neuzskatu, ka jāfotografējas pie auto. lai to dara radari

Leta  Domāju, ka fotografēšanās kopā ar mantām, kustamām un nekustamām ir pārspīlēta prakticisma vai galīga sex izmisuma liecība. Bet varbūt arī necieņa pret medījumu.
Fotografējies tāds, kā tu esi. Skaistie var vilkt mugurā kaut kartupeļu maisu, un būs ok. Ne tik skaistie lai paņem kompānijā kādu bērnu vai kaķi, ja pēdējie murrās vai smaidīs, tā arī būs tā liecība par Objekta skaisto dvēseli
Sportiskiem cilvēkiem noteikti jāfotografējas kustībā, mūziķiem-uzstāšanās laikā, dārzkopjiem-blakus skaistākajai rozei

Juuna  Jā vīrietis meklētu seksu un būtu ielicis bildi ar bērnu, tas drīzāk būtu atbaidoši.
Grūti tomēr vīriešiem, sievietei pietiek anketā ierakstīt, ka vēlas iepazīties seksam :D, bildi pat neprasa, nav jādomā, kādu ielikt.

Leta  man nebūtu atbaidoši. bet. tam bērnam bija jābūt vīrieša dzīvē pirms manis, nevis es viņu pazīstu no bērnu dārza, šis izvēlas citu, uzbliež sīko, kuru man būs godāt? phe. Mazohisms arī pieder pie psihiatrijas diagnozēm!
Savukārt, ja bērns vīrieša dzīvē jau ir bijis pirms viņš satika mani, tad es esmu tā, kurai jāpielāgojas vai jāiet savs ceļš. Rindā pēc desām taču arī mēs nemetam ārā savus priekšā stavošos, lai tiktu pirms viņiem, tāpat attiecībās
Problēmas ar bērniem var rasties pastāvot noteikumam, ka kaut kur ir māte, kura nav atradusi līdzvērtīgu partneri tam, kuru satieku nu es. Un bērns ir karavīrs mātes armijā, kurš iefiltrēts ienaidnieka cietoksnī.
Tātad, brīvās dāmas,. pirmā lieta, ko darām, satikušas vīrieti ar bērnu, meklējam viņa šķirtenei miljonāru:)

dabasmiilis  Uzņem selfiju ielas malā pie kāda kruta vāģa un zaķi paši tevi atradīs...
Vēlāk gan nāksies skaidroties, kad ar velosipēdu ieradīsies uz tikšanos.

dodekaedrs_  Ja mērķis ir ASV iepazīšanās saiti netradicionāļiem, tad, domājams, ir vērts mēģināt.

CoCoSan  Bet protams, jo latvijas tradicionālajiem saidjot tāpat, jo primitīvāk, jo labāk.

Juuna  Vispār runā ir par vīrieti, kuram kā iepazīšanās mērķis ir izklaide un sekss, kādi bērni pirms vai pēc tam.

rokons  Un saka otrais runcis
Kad es vēl biju jauns
Ak vai cik skaists es biju
Tik elegants un glauns

Avanti!!

Mikko  Neko nedos!
Neko....
Te ne.. 😌
Te takš nevienai nekas neinteresē.
Tikai tukša muldēšana!

Lapsa99  Man tāds vīrietis liktos jocīgs. Normāls vecis neko tādu nedara. Principā skatos tikai kāda izglītība, cik pelna un kādas valodas zina.

ieva03  Es ,kā sieviete, neizprotu tādu vīrieti,kurš nespēj iepazīties ar sievieti pat bez foto???
Foto tagad var visādi izskaistināt un uztaisīt labu,labo,bet kā ir patiesībā???
Vai tikai vīrietim nav uzmanības deficīts?

CoCoSan  Tas, ka vīrietis spēj atļauties fotosesiju, ir zināms rādītājs, ka nauda viņam ir taustāms, nevis izdomāts lielums. Tikai perversi prāti var aizdomāties, ka taisot profesionālu foto, vīrietis nolako nagus un izsskuj bikīnī. Nav gadījies redzēt vīrieti ar statusu un naudu, kura foto būtu miglā nospeķotas un taisītas ar ziepjutrauka fotoaparātu vai podziņu telefonu. Labas kvalitātes foto ir rādītājs cik ļoti cilvēks sevi ciena, ko viņš var vai nevar sev atļauties. Tāds kurš neciena sevi, maz ticams, ka spēs cienīt citus.

Letija  Nezināju, ka fotosesija ir apliecinājums tam, cik sevi cieni vai cik daudz naudas tev ir!
Interesanti! Te var arī kaut ko atklāt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu