Atiecības (laulības) ar āfrikāņu izcesmes vīrieti

Te raksta, ka vilciens aizgājis, bet citu tautību vīrieši vēl joprojām interesējas arī par ne tik jaunām sievietēm. Un ne tikai tāpēc, lai iegūtu uzturēšanās atļauju. Pat pieļauju, ka viņiem sievietē ir būtiskākas citas lietas, nekā tas izskan šeit.

siikaa16  Viņiem tas tur ir garākie pasaulē. Protams, ka precētos. Ja vēl miljonārs ar dimantu raktuvēm pati uz zagsu aizvilktu.

Lapsa99  Slinki, pļāpīgi un kaitinoši. Arī tas par lielajiem dandāļiem ir mīts. Tas no manas pieredzes. Ir pilna pasaule ar citiem vīriešiem.

fargo  vismaz pargāji no: "Par zemo IQ nebūs taisnība..." uz fakta apzināšanos.
bet kādus secinājumus tu izdarī, tā ir tikai tava darīšana.

marija19561956  Esmu sieviete gados "labakajos". Es neesmu tiesiga kadam noradit ar ko veidot attiecibas,tas paliek katra pasa zina. Man,piemeram, ir vienalga kada ir adas krasa un tautiba,galvenais ,lai forss cilveks.Te daudzi tumadainos sauc par merkakiem. Rodas jautajums ,un kas jus pats vai pati esat?Izglitots un kulturals cilveks nekad kaut ko tadu neatlausies darit,tas butu zem vina goda.Pazistu vairakus tumsadainos viriesus ar augstako izglitibu ,kuru ieguva Krievija.Vai Latvija musu viriesi ir tik ideali? Vispirms katrs pats sevi novertesim. Milestibai nav robezu , tautibas un adas krasas,tur tikai taureni vedera.

RRAGANA  Rebek, kur Tu to visu uzzināji? Nu par tiem āfrikāņiem.

mairita1971  Jaunībā jau mīl cilvēku,ne krāsu,reliģiju un.t.t.Man arī patika tumsnēji puiši,bet biju iebaidīta no nostāstiem.Pie mums ir daudz ieprecējušies tumšādainie puiši.Ir iemācījušies valodu un pieņēmuši mūsu tikumus.Ar laiku cilvēku maina vide,kurā viņš atrodas.Neieteiktu gan meitenēm doties viņiem līdzi.Jo tur citas parašas.
Šajā vecumā gan vairs negribētu cittautieti,jo Latviešu mentalitāte tuvāka.

Ievinjata  Sen jau neticu šito inženieru, atraitņu ar bērnu/-iem piedāvājumiem. Sen atpakaļ rakstīja viens "biznesmenis" no Malavi ar regularitāti reizi gadā. Stāstīja, cik bagāts un izglītots. Nez´ ko tā centās, ja jau tā situācija tik laba. Tagad mazliet iešķībi skatos arī uz Eiropas vīriešiem. Savi niķi un tikumi. Nu, mūsējiem jau arī, bet vismaz aptuvenā dzīves pieredze un valoda viena.

Leta  Ģimeni veido ar domu turpināties nākotnē, right? Personīgi es nevēlētos spert soli atpakaļ evolūcijas procesā, kā arī estētiskie kritēriji man nav tādi, lai apjūsmotu kaku krāsu. Bet katram savs. Dažām tik ļoti patīk tikt apjūsmotām, ka tādi faktori kā veidols, kādā turpinās nākotnē, aizpeld padsmitajā plāksnē.

anis  Nu sakiet,kas tas ir par zvēru-āfrikāņu izcelsmes cilvēks? Āfrikā dzimušais-būrs vai marokānis? Jeb vienkārši nēģeris? Kur un kā viņam radās iespēja sagrozīt galvu? Un ne tikai uzturēšanās atļaujas dēļ... Šie "mīļie" puspasaulē laimi meklē-laikam labi sokas,jo daudz stāstu dzirdēts. Interesanta būtu absolūtā statistika,par notikumiem labvēlīgā gultnē-vismaz zolīdā...
Sendienās sacīja- ja Tas Kungs grib kādu sodīt,tad atņem tam pēdējās prāta paliekas...

RRAGANA  Nu un kur tad ar viņu tā aprunājies?

incis1  Tur jābūt galīgā izmisumā un badā,lai nodibinātu attiecības ar afrikāņu izcelsmes vīrieti. Es personīgi to neatbalstu.

RRAGANA  Un no viena pasažiera tagad ir viedoklis par veselu āfrikāņu kontinentu! 🤣
Re ku, Misāne tak ar Āfrikā kaut kur ieprecējās, ar āfrikāni, tiesa balto. Un nokļuva aiz restēm. Knapi dzīva palika.
Precies vien ar dimanta IQ raktuvēm, abas ar sīko. Būsiet 👰♀👸👑

Leta  Šad tad gadījies lidmašīnā sēdēt blakus vīriešiem, bet līdz krāna garuma apspriešanai netikām... laikam nemāku iemantot uzticību _

_misija_  Gribēju jau teikt,cik ļoti mani pārsteidz komentāri....bet laikam jau tomēr nepārsteidz!!

Mikko  Nu re!
Tagad ir visas iespējas realizēt sapņus!
Būs gara auguma un ar garu.... 😌
Tā teikt - uz priekšu gardemarīnes! 😋
Un būs Jums laime jo mūsējie neapmierina 🤣

Ljekainiitis  Kopējā bilde par pasažieriem jau kā īpaši nemainās ... Tipveidā - rasistisks homofobs :) Ar lielāku vai mazāku agresivitātes izpausmi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu