Cik daudzi no jums ir sastapušies ar krāpšanu ? Paši krāpuši , vai jūs krāpuši , kādas secinājumi.

Vai ir tā vērts un vai tas tiešām ir jādara?

Mikko  Hmmm 🤔
Arī slikta reklāma ir reklāma!
Sarežğīti viss tām sievietēm, sarežģīti!
Visu laiku prasās pēc piedzīvojumiem. 🤣

rinkulis  Mani piekrāpa gan - bet pats vainīgs - lētticīgs biju. Nākamreiz prece pa priekšu - samaksa pēc tam.
Īsāk sakot nepiegādāja būvmateriālus, par ko bija samaksāts pilnā apmērā.
Secinājums - cilvēki mēdz būt cūkas, bet ne visi, pašam ar jādomā ar galvu.
Kā to attiecināt uz attiecībām - secinājums vienkāršs - ne vienmēr lētākā cena ir tā labākā, un nevajag veikt darījumus ar apšaubāmas reputācijas/ nepārbaudītiem/ grūti pārbaudāmiem partneriem. Jā - iespējams palaimējas - un ir džekpots, bet tikpat labi var uzķerties uz saldā āķa un ilgtermiņā apsvilināties. Tā teikt - čeks, PVNčiks un viss būs ok.

Lapsa99  Bet protams, ka mīļākais ir daudz kaislīgāks par vīru. Ir jābūt pilnīgam muļķim, lai visu mūžu gulētu ar vienu cilvēku, tas ir tik garlaicīgi!

rebeka  Vispār jau ļoti daufdz kas interesants var atklāties, ja izkāpj no savas gultas :)

rokons  Pamēģiniet salīdzināt ikdienu, kad pēc darba dienas, abi noguruši, pilni ar ikdienas problēmām, lielākām vai mazākām, bērnu audzināšanas lietām utt...........
AR divu, sex alkstošu cilvēku tikšanos ar konkrētu mērķi, brīvu no apkārtējās pasaules negācijām.
Padomājiet par to, pirms izsakāt asus spriedumus.
Ne velti ir vēlams reizi pa reizei atrauties no ikdienas, un divatā pavadīt kādas jaukas divvietulības dienas

incis1  Nav jālec pa kreisi uzreiz pie mazākā sīkuma,pie tam ar precētu vīrieti, Ar kādām tiesībām tu izposti citu ģimeni. Neuzskatu,ka būtu vērts izpostīt savu un citu ģimeni.

dzilums  nav viena scenārija un nav visiem derīgu padomu. Katras attiecības ir atšķirīgas un sānsoļu iemesli dažādi. Gan emocionālās tuvības trūkums, gan seksualitātes būtiska atšķirība, gan patoloģiski krāpēji(abu dzimumu) utt. utp. Katrs dzivo kā māk un nevajag iedomāties, ka tieši Jūs ziniet, kā otram būtu jārīkojas.

Peleks  Nūu mani ir krāpuši, pats gan neesmu, galu galā cenšos būt godīgs un kad pienāks laiks aiziet, aizietu paceltu galvu, nevis kā žurka pa stūriem slāpstoties!!

Piparkuka  Tā vērts tas galīgi nav, jo beigās paliksi viens/viena, bez vīra/sievas. Un tomēr tas vīrs/sieva būs izrādījies labākais, kas tev dzīvē bijis (tieši kā cilvēks, ķermenis, būtne un tml.). Tas ir diezgan plašs jautājums, tāpēc- pat, ja to dara... nejauc ģimeni!

Chris1986  Ja vīrietis ir skaists un no sievietēm pieprasīts, tad būtu naivi cerēt, ka viņš ilgtermiņā pie viena cauruma sēdēs. Tad jau viņš būtu ju-ju, ja neizmantotu savas dabas sniegtās iespējas. Gan jau ar skaistām sievietēm tas pats. Vobšem, ja gribat, lai partneris piederētu tikai jums, tad ņemiet neskaistu, kas nevienai citai nebūs vajadzīgs

Labrador  Chris , lai viirietis buutu pieprasiits , ar skaistumu krietni par maz. Tur veel vesela virkne kriteeriju.

rokons  Ref 11:52

Sex sakars un ģimenes jaukšana ir dažādas lietas. Abi satiekas lai izbaudītu. Ģimenes paliek pašas par sevi.

Mikko  Lietderīgi gadiem pieprasīti pasažieri 🤣

av2  Tu veel jautaa, kaapeec jaaiet uz taam maajaam, ja ir tur slikti? Taapeec, ka cilveeki apprecaas, un viirietis cer, ka sieviete nemainiisies, buus tik sexy traki forssi, kaa pirms kaazaam, bet taa nav. Rutiina iesleedzas, un meiteneem saak vairaak intreseet...."kaadaa kraasaa balsinaat griestus", nevis ...:(

Rada  tās ir divas dažādas realitātes. Atrodoties katrā no tām, esi uz 100%. Bet nekad dzīvē neatzītu otras existenci. Interesanta pieredze, bet atkārtot nevēlos.

Vaukskis  Esmu ticis piekrāpts un pats krāpies, pašlaik policijā krimināllieta

arvids19721970  Ir lietas,ko pamēģināsi vai nepamēģināsi-vienalga nožēlos.
Jā,esmu krāpts un esmu krāpis.
Tālākais nav 100% no manas pieredzes,bet potenciālie iemesli(un nesakiet´´tādi jūs,vīrieši...´´vai tāpat par sievietēm.Tas ir ļoti abpusēji:
Iemesls var būt vēlme atrast kaut kur citur to,kas pietrūkst ģimenē(sekss blakusattiecībās var būt tikai blakne.Tas trūkstosais var būt kas cits)
Mednieks,kolekcionārs.Jeb´´kā lai sievietei atsaka?´´(un tur-abi labi: viens ,nespēdams atteikt vienai,kurai pofig,ka vīrietis jau ir attiecībās)
Nimfomāne.Ar vienu vien nepietiek.
Ir ģimenes,kur blakusattiecības ir abiem.Bet to vairs par krāpšanu nesaucu.Abiem tas vnk der.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu