Zaļā afēra.

Par zaļo afēru jau oficiālie mediji sākuši rakstīt[covids tikai viens no tās soļiem], ne tikai Vasiļevski un citi gudri cilvēki, kuri savlaicīgi reaģē uz jaunumiem un pārmaiņām, nevis kā lielākā daļa - novēloti, kad tās jau notikušas:

https://www.la.lv/asv-augstaka-tiesa-jaunas-zalas-vienosanas-konteksta-atzinusi-ka-co2-ko-izelpo-cil
veks-ir-klasificejams-ka-piesarnojums

Cik strauji viss mainās, dažus gadus atpakaļ klāstīja šķiet tas pats Geitss, ka pie co2 vainīgas govis ar savu atgremošanu, ka jākauj nost un jāatsakās no gaļas, vai jāpāriet uz mākslīgo, pavisam nesen jau lielākais bieds bija bērni, kuri ļoti daudz co2 ražojot, vairāk kā lidmašīnas un auto kopā, tad tagad jau vaininieks ir cilvēks, kurš elpo!

-Vai pieteicāties depopulācijas trešajai potei?
Runā, ka katru gadu vajadzēs tagad narkomānus atdarināt, atteikties drīkst tikai cilvēki, kuri vairs neelpo un līdz ar to problēmas nesagādā ne klimatam, ne miljardieru un baņķieru ordām!

tracer  Nu ko juus njematies ar to vakciinu un bilu geitsu.nu nocipo vakcineetos..un kas no taa?kautjaa nedzirdu ja mirtu nost kaads..bus mutaacijas..geeni beigti.ko tik nedzird..taada sajuuta ka nevakcineetie taisaas veel 100 gadus dziivot.pashiem smiltis jau birst..un noteikti bils geits mani nocipoja..es tak tik svariigs..tagad vinsh zin ko perku maximaa..ka es sadziivoshu ar shito spionaazu?

tracer  Vairaak vajadzeetu uztraukties ka sievuetes vairs sex negrib.vai vakcineta vai nee..vot tur ir jau mutaacija notikusi..un nav briinums.kam vjnjaam sex?ja katrai vibrators maajaa?te luuk ir degradaacija un mutaacija.ne jau no vakcinas

rebeka  Tracer, tā ir emancipācija, ne mutācija :D

kvarts  Varbūt nevajag to kūtspakaļu pīpēt, tad sazvērestības nerādīsies. Atrodi lietderīgu nodarbošanos, lai visādos sūdos nav jārakņājas...

dzilums  cik var murgot?

Leta  Mans 25 gadīgais kolēģis tikko saņēma vakcīnu, sēd stiklveida acīm istabiņā pēc draudzenes stāstītā un nekustās. A draudzenei nekas, vismaz šodien AZ

Leta  Viņus nevarēja atrunāt, jo viņiem tik daudz draugu-vienaudžu un viens no tiem esot nomiris no Covid. Bet mirēja personības tips, hronisko slimību backgrounds netika atklāts, tāpat kaitīgie ieradumi, uz kuriem man ļoti krīt aizdomas, zinu to vīrišķā dzimuma Polijas jaunaudzi((

Julianna  LV teritorijā arī papilnam tādu "jaunaudžu", kas masu līdzekļu sazombēti aizskrēja pildīt "kovidpartijas" saukli. Izauguši uz gadžetu, kokakolas, burgeru ideoloģijas, jo pārmantotība pa lielam tika nogriezta, un tā ir mūsu 50-- gadnieku vaina, mēs pakāsām šo paaudzi. Jaunieši, kuriem pildīt Latvijas āres, izgājuši koncentrācijas nometnes eksperimentus, kā amēbas. Vakar, darbojoties laukos ar vienu ausi klausos, kaut kādas jumbo-- mumbo cilts līderis sola, kurš nepotēsies, metīs visus cietumā. Garīgā barība un ticības stiprinājums mūsu aitām, par viņu soļu pareizību. Kārtēja baiļu porcaika, manipulācija. Paklausos radio, ar kādu degsmi visu šo herņu pilnā pārliecībā sludina un lasa! Un vēl. Kaut ko mums te helikopteri dienā n-- tās reizes virs pilsētnieku galvām lido. Rīgā tam varbūt neviens nepievērš uzmanību, bet Rēzeknē? Kāpēc jālido pāri piecstāvenēm? Kas tādu maršrutu uzlicis? 5 km pilsēta no viena gala līdz otram, it kā būtu Maskava, ar mkadu, ka nevar aplidot apkārt. Maltā, kā palidoja ļotens, tā ļoti smuki puse iedzīvotāju ar šmovidu apgūlās. Un rezultātā čakli nopotējās.

Geisha  Nu jau dažas dienas dzīvojos pa Latviju. Grib vai negrib bet sanak salīdzināt visu kas notiek Latvija ar mītneszemi Vāciju. Tātad;
1. Vacijā nav tik agresīva potēšanās kampaņa. Protams, ka ir daži uzņēmumi kuri spiež potēties, bet tur ātri iesaistās advoktāts un firmeli nomierina. Tā saucamie ģimenes ārsti iesaka potēties, bet cilvēks var atteikties. Potētajos un nepotetajos cilvēki netiek dalīti. Sapotējies - dzīvo vesels, nepotējies tā ir tava paša izvēle.
2. Maskas. Jēziņ, kādas maskas lieto Rīgā. Lai Dievs nogrābstas. Netīras, cauras, mežģīņatgriezums no stringiem arī der kā maska. Pornogrāfija nevis maskas. Ar šādām maskām var drīzāk saslimt. Tīrs infekcijas perēklis.
3. Cilvēki ir ļoti nomākti, depresīvi. Es kā muļķe Rimčika pārdevējai saku labdiem un paldies, bet izskatās ka drīzak Raiņa piemineklis sāks runāt nekā tā nabaga nodzītā pārdevēja.

Vakar biju Latgolā. Tuvojas 15. augusts un ta ir viena svēta diena katoļiem. Izrādās, ka uz Marijas debessbraukšanas svētkiem tiks pielaisti tikai un vienīgi potētie. Pārējievarēs sūkāt ledu. Toties tas maucīgaia praids ies vaļā uz pilnu klopi neskatoties potēts pediņš vai ne.
Tad jau sanāk, ka Latvija ir pediņu zeme nevis tikumīgu cilvēku tēvu zeme. Lai Dievs piedod manus grēkus, bet te ir jātais revolūcija un tos kas ir patreiz pie varas uz apses mietiem jāsēdina.

Ak, ja par to rusificēšanu. Nu tak atjēdzaties. Ja Krievijai ievajadzēsies Latviju tad krievs var paņemt apakaļ savu Vitebskas apgabalu (tapat kā savāca Krimu). Un kas no Latvijas paliks pāri? Bet nu to gulošo lāci labāk aiz ūsām neraustīt. Ar kaimiņu jāsadzīvo.

smooth  AivarsN (16:58) - "Jau vairāk kā 400 cilvēki Latvijā miruši no vakcīnām, .."

No kurienes tāda informācija?

DanaL  Es redzu, Dabasmīli, ka tu patiešām esi domājošs cilvēks. Domājošs par dažādām iespējamām un neiespējamām dabas katastrofām, dažāda veida līderu/fīreru/globālistu sazvērestībām, citādi domājošo drīzo galu un visām citām esošām un neesošām nelaimēm un kataklizmām, kas var paraut līdzi arī pareizos un domājošos.
Jā, lielas domas tev domājamās. Lai veicas!

Geisha  13;04 ha 400 miruši no vakcīnām. Vēl februārī kaut kur redzēju info, ka Latvijā no Covida esot miruši 40% iedzīvotaju. Tagad vēl mīnus 400. Ups, tad jau sanak, ka Latvijā gandrīz vairs nav iedzīvotāju.
Salīdzinoši Latvijā tiešām ļoti daudzi ir izslimojuši covidu. Iespējams, ka tiešām vienīgā iespēja ir vakcinēties vai iet dzīvot mežā.

tracer  Shoriit velkoties uz maximu peec alus dzirdeeju sarunu pie veikala.divi cieniijami viiri..viens treninbiksees.otrs ar t krekka uzrakstu.youtube forever..riigaa jau 587 mirushie no vakciinas..veel 432 astes izaugushas..taa vinji teica....

arvids19721970  Nekam neticēt.Nemet drazas zemē.Pie iespējas pacel citu nomesto.Cērt vecos kokus un stādi vietājaunus.Draudzējies ar savu planētu ,bet pārējie lai iet kaut vai bojā,ja tā vēlas.Zini,kas esi pats

Ljekainiitis  Mīlītis sevi tā kā grib iecelt domātājos ? :) Guba ņe dura ... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu