Vīrieši – kā uzvedaties, kad sieviete Jūs pamet?

Svētdienas vakarā jau vēl ir laiks papļāpāt. :D
Tātad – vīrieši cienītie! Kad Jūs pamet sieviete (tāda, par kuru Jums nav gluži nospļauties) – ko tad iesākat? a) paraustat plecus un uzsmēķējat/ iedzerat, b) sākat psihot, klaigāt, mētāties ar dažādiem priekšmetiem, piedraudēt tai sievietei, c) regulāri dauzāties un lamājaties pie sievietes mājas durvīm, dežūrējat tur un mēģināt uzsākt ķīviņus/ kautiņus, d) stāstat visiem paziņām un pat svešiniekiem briesmu stāstus par savu bijušo (90% apmērā pārspīlētus un izdomātus), e) staigājat pa saviem draugiem, puņķodamies viņu kreklos, šņukstēdams un bijušās vārdu gaudodams, f) ar draugu, paziņu, nolīgtu detektīvu vai elektronisku izspiegošanas aparatūru palīdzību cenšaties izsekot, kur bijusī uzturas un ar ko runā, pavada laiku utt, g) ar kādu smalku metodi cenšaties atņemt viņai bērnus, h) paliekat par džentlmeni un samierināties ar likteni, i) kaut ko gluži citu, šeit nepieminētu?

debra1  Maina dzimumu, lai vareetu pamest kaadu viirieti..?...
Varbuut kluust par dibenaa baazeejiem....kas to zin.....

Vaukskis  e),h)..!

kosrem  Ha, Tu aizgāji, vai tādēļ gals,
Gan jau Tavā vietā, skanēs cita balss.

arvids19721970  h)
Bet tikai daļēji.Jo man nav pamata uzskatīt sevi par džentlmeni.
Vnk uzskatu,ka tiesības uz izvēli ir katram.Ja reiz sieviete aizgājusi pie cita-tātad man nebija tas,ko viņa gribēja.Lai veicās to atrast tur,kur tas ir.
Bet manas sajūtas tam par godu-tās ir manējās problēmas.(dzīvs vēl esmu,nu i slavņinko)

Mikko  Atkal bēdīgā pieredze 😏
Nu cik tad var?
Sprieżot pēc izdvestajām skaņām puse pa Līgo bija sakasijušies 🤣

AivarsN  Sanija. Man nav tādas pieredzes. Abas vēl labu brīdi svārstījās, aiziet, vai palikt. Nu nevar taču ierobežot cilvēku brīvās izvēles iespējas. Sevišķi ja tā paveicies, nocopēt čali 12 gadus jaunāku par pašu.😆

abols23  Vispirms runāju ar otru pusi,noskaidroju iemeslus un mēģinu saprast notiekošo situāciju.Otrai pusei uzradās jauns čalis un precējies.Liku saprast,ka nekas labs tur nebūs,nejaucies svešā ģimenē.Nesaprata - nācās aiziet man.

Samurs  Vēlu viņai labu! :)

Mikko  Hi hi hi hi 😊
Es taču teicu ka ka bēdīga pieredze!
Bet tas taču velkas no pēcpuses un ik pa laikam Iesper? 😏
Tur jau tas suns ir aprakts ka kā nesanāk tā nesanāk 😋

rokons  Reakcija vienkārša - ši nav vienīgā zivs okeānā :D

Mikko  Daudz to zivju, daudz 🐠
Kā karpas maksas dīķī 😋

Chris1986  Pirmās 20 reizes tās grūtākās, pēc tam jau pierod

sfinkss  Nopūšos no prieka un eju tālāk.

Lucky  Demokrātijas apstākļos, ik pēc četriem gadiem viss ir jāmaina, ne tikai deputāti. :)

Forsaakais  Jaunībā tāda laža ar emocionālo atkarību, kad rādās gļuki no sērijas: "es bez viņas nevaru" var gadīties un tad visādas stulbības, kā konkurence par mātīti, greizirdība, kompleksi utt. var nākt ārā. Bet tiem, kuri mācās no kļūdām dzīve ātri iemāca dažus drošības noteikumus, lai tas neatkārtotos. Daži no tiem: 1. necel gaisa pilis un pjedestālus, jebkura sieviete ir tikai sieviete. Tieši tāda pati kā visas citas. Ja netici - parādi man pašu skaistāko sievieti ( tavā izpratnē) un es tev parādīšu vīrieti, kuru viņam ir apnicis drāzt. 2.Jebkura iekāre/jūtas ir īslaicīgas, neuzkačā sevi ar debīlismu, ka es te tagad būšu citādāks un man tas būs uz mūžu. Da nebūs. Nebūs. Pēc gada jau tur nekā nebūs. 3. Tavs bioloģiskais uzdevums ir vairoties ar pēc iespējas vairāk mātītēm, neieciklējies uz vienas. Viņu ir daudz. Tu esi viens. Ja tevi pameta - priecājies. Mazāks čakars viņu pēc tam "noliet", kad būs nākamais medījums uz horizonta:) Nu, kaut kā tā. Viegāk vajag to visu uztvert. Vieglāk.

Mikko  Un vēl varētu piebilst ka skaistu sieviešu ir maz! Ļoti maz!
To karstajā laikā var perfekti redzēt! 😏

Mikko  Es Tev mierīgi un arī skaidru prātu varu pateikt kã mani tas neskar jo kā teica 🕐 gudrais piemāvies profesors ira stulbāks pār sētnieku!
A man pajāt jo vienmēr skaidrā! 😝

Dvinsky  @Mikko - tie kas vienmēr skaidrā, ar tiem bieži vien kaut kas ne tā - daļa atkarīgie, daļa ar citām problēmām...

runcs51  Ko tādos gadījumos darīt?Nu ,protams,ņemt citu-katram kārtīgam vecim ir jābūt rezervītei neparedzētiem gadījumiem.Un par bijušo aizmirst.

Mikko  Dsugaviņ!
Manuprãt tie kuriem vakaros vajag atslābt pie glāzes, vai divām, kaut kas nav kārtībā!
Tãtad nerviņi uzdod? 😏
A man tã teikt pofig!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu