Cilvēks...nekad manā dzīvē!

Šķita mīļots,izrādījās slims garīgi, šajās attiecībās pazaudēju draugus,viņš atgrūda un biedēja,man šķita,nesaprot mūs,paejot laikam,pieleca!!Kaķis no viņa kakā uz mēbeles,suns viņa klātbūtnē sāk trīcēt un čurā man klēpī!PĀēc 3 gadu nrredzēšanās ieradās pie mana dēla ģimenes ar absurdiem apgalvojumiem un...policija viņu savāca par agresivitāti un alkoholismu!Vai tik tā nav Latvijas brīvo realitāte?

Marta16  protams, ka ir, jo kā gan citādi viņi būtu arvien brīvi un pieejami. Izšķirties gadās jebkuram, bet mainīt partneres/us atkal un atkal, nu ir tur kāds iemesls. Par to, kāpēc sievietes izvēlas, jā, ja tādus alkoholiķus, prasti vardarbīgus un alfonsus sievietes tiešām izvēlas, tad jaukie psihopāti un narcisi māk iefiltrēties attiecībās tā, ka ir grūti saprast, ka šīs visnotaļ jaukai un inteliģentais kungs izradīsies dzīvās briesmas. Un āķis jau ir tajā, ka ilgi tam ir grūti noticēt.

Mikko  Bu Bu Bu Bu Bu 😏
Visas pasaules vīriešu apbižotās!
Tãda precaties savā starpā un būs labi!
Tagad īr modē ne? 🤣

Lucky  Tā vietā, lai protestētu pie Tvaika ielas ar plakātiem "Atslēdziet pacientiem internetu", atkal vīrieši pie vainas, nevis pašu neprātīgās aktivitātes :P

arvids19721970  Statistika apgalvo,ka eiropeiskajā sabiedrībā ap 4% cilvēku sirgst ar sociopātiju.Bet tā ir tikai statistika.
Abu dzimumu cilvēki.Iedomājieties tik,arī sievietes tiek pieskaitītas cilvekiem,lai gan domā ne ar galvu(tā ka teorētiski nemaz nav homo sapiens:D)
Ja kāds nezina: sociopāta īsā definīcija-cilvēks bez sirdsapziņas.
Invalīds tātad.

Mikko  Un visbeidzot pēdējā kura sastaps ilgi un laimīgi izslēdz gaismu! 😏

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu