Jautājums laulību pārkāpējiem/pārkāpējām.

Svētie mēs te neviens neesam, taču, ja cilvēks ko apzināti sagrēko (da vienalga ko, tikai, par cik ši vietne ir saistīta ar attiecībām), tad nu, mani interesē, kāpēc tie, kas sagrēko, attieksmē pret partneri, kāpēc viņi netur mutes ciet?
Kāpēc viņi / viņas (nekonkretizēšu) dara to zināmu savām otrām pusēm? Ko tās otras puses ar to lai iesāk???
Un tikai nevajag te "ļa-ļaā-3-rubļā", ka piekrāptajām pusēm jāuzņemas LĪDZatbildība. TĀ NAV!!!
Norāli būtu otru pusi pasargāt. Tā izpauztos cilvēka cēlums, kā arī aizsardzība.
Tie būtu tā sauktie baltie meli, ar cēlu nolūku... Ceru, ideju uztvērāt.
Kā tad ir, vai audz te ērgļu, jeb tikai gaiļi?

Mailija  Es nu gan melos nesaskatu neko ne cēlu,ne arī aizsargājošu.Nu labi pieļausim situāciju ka pa pjaņiem nejauši stulbuma pēc kas sanāca un grēkāzis pats tagad to nožēlo,bet pateikt baidās jo attiecības tad var izjukt.Tad viņš melo sevis pēc lai viņu nepamestu.
Bet ja krāpšana notiek apzināti un regulāri,tad tā ir vnk otra pataisīšana par muļķi.Tāpat agri vai vēlu var uzķerties un partneris domāju nenovērtēs tos cēlos melus.
Cita lieta ja ir savstarpēja noruna kā te vienam Dvinsky.Nekas spīdošs tas nav,bet vismaz godīgi un ja abus apmierina ir ok.

Spriditis1975  Pieļauju, ka ir kaut kādi izvirtuļu mazohisti, kuriem patīk, ka gar sievu kāds spalvainis grāpstās.
Vispār man grūti atrast attaisnojumu tiem krāpējiem un nodevējiem. Kas ir tajā citā sievietē (ja lietas kursā, ka ragus liek — tad palaistuvē un maukā), kas nav savējā. Visticamāk es sūtītu tos uz Dievišķā komēdijā attainotiem elles 9 lokiem, lai vārās katlā.

Dvinsky  @spriditis1975 - mēs visi esam dažādi - ir tādi, kuriem seksu ne īpaši vajag, zinu pat tādus, kam ar sievu sen viss ir beidzies un pie citām arī neiet, jo vienkārši neprasās. Un ir tādi, kam patīk paseksot pie iespējas un kas neuzskata, ka pakaifot ar citu sievieti būtu pasaules gals (nodevība, krāpšana utt.) Tas ir tikai sekss - īss laimes brīdis diviem cilvēkiem. Varbūt vienu reizi, varbūt kādu periodu regulāri. Viņiem tas patīk un tas ir forši. Viņi protams nemetas par to stāstīt otrai pusei, bet tā īpaši arī neslēpj. Dzīvo viegli un ar baudu, nevis peldās savos kompleksos.

Spriditis1975  15.25 :) tevi palasot, jau uz īsu brīdi kritu kārdinājumā vismaz domās, kā būtu, ja būtu :D
Es vēl varētu vienoties par prieka māju, kādas bija 150+ gadu atpakaļ. Kamēr sieva šķauda, tikmēr es ar viņas svētību, varbūt, aizietu pakratīt grēcīgo miesu :D Vai otrādi.

Marita  Katrā savienībā savi noteikumi. Ja zinu, ka otram nepatiktu mani sānsoļi, tad klusētu. Tas paliek uz manas sirdsapziņas. Otram nevajag kraut visu virsū. Ja abiem tas ir pieņemams, tad neredzu, kapēc lai to nedarītu.
Ideālās attiecībās, protams, sānsoļu nav. Jautājums, cik ir tādu ideālu attiecību.

legionar  Manuprāt šajā jautājumā visideālākā vieta ir Japāna,tur vīrs nedrīkst nākt mājās ar negatīvu enerģiju,tāpēc sievas atļauj viņiem ieietauku mājā,jo galvenais jau ir saskaņa ģimenē😉Pie tam,ja nu sieviņai nepatīk anālīts,vai kas cits,vīrs ar to noņem spriedzīti

Dvinsky  Vispār sievietes ir interesanti radījumi. Viena daļa ir tādas, kas publiski nosoda krāpšanu un pašas nekad, nekad kaut ko tādu nepieļaus utt. Bet kad vīra nav tuvumā, nav lieku acu un ir pareizais noskaņojums, tad morāle mēdz palikt otrajā plānā :D Un tad kad viss noticis, tad pašas atrod sev attaisnojumu - parasti stāsta, ka vīrs ir vainīgs, jo viņam redz arī kaut kad bija romāns un šī bija atmaksa, vai arī vienkārši esot slinks un nepietiekami rūpējas par sievas labsajūtu gultā utt.

Sigvarts60  Pēc statistikas (no sieviešu žurnāliem) ģimenēs ar seksu nodarbojas vidēji 89 reizes gadā. Tik nožēlojami maz! Tas ir mazāk par 1% no kopā pavadītā laika. Sekss nekādi nevar pretendēt uz galveno kopdzīves vai šķiršanās iemeslu. Pārāk augstu tas tiek vērtēts, aizmirstot visu pārējo. Visi skaidri zina, kas ir sekss, kas ir krāpšana, bet cik var atbildēt, kas ir MĪLESTĪBA?

sandra111  pec visa spriezot tev nav paveicies,,,;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nevajag visparinat.

Lucky  17:45 Liels puika, bet tik dīvains.
Pirmkārt, interesanti kā var nonākt no 89 reizēm gadā līdz vienam procentam no kopā pavadītā laika ? :D
Otrkārt, vēl klasiķis Puškins minēja, ka "Jo mazāk sievieti mēs mīlam, jo vieglāk patīkam mēs tai." ;)

CoCoSan  365÷89~= reize ik pēc 4 dienām. Es teiktu, nemaz tik maz tas nav, ja protams nav 19smit.

kvarts  Nu grūti tiem laulātajiem, mēs brīvie drāžam ko gribam un kad gribam un nevienam nav jāatskaitās...

rokons  Dažas piezīmes - ne Millers, bet sena vācu paruna=> latviskoti ; ko zin divi to zin cūka......

Par sex izcelšanu kā VISSVARĪGĀKO jau te minēts, un citās tēmās esmu minējis vairākus iemeslus, kāpēc tas tā nav.

Paziņot par sānsoli jel kuram, ir tas pats, kas nozagt maku, un par to kladzināt kaut vai netā :D

Baltie meli - ne tikai sexā lietās, reizēm ir vienīgais līdzeklis, pie tam vismaz nekaitīgs, bez blaknēm

CoCoSan  Nea, a tā normāli to dzirdēt sievietei, ķipa drāžamā. Ze best onkuļi. Sieviete kā ko tādu izdzird, uzreiz noraso no tādiem kā 19:36.

Lucky  Nedrīkst cilvēku nosodīt, ja kā galvenais dzīves sasniegums viņam ir aizķērusies tieši drāšana. Es pats vēl ilgus gadus pēc rasēšanas nevarēju "atiet" - barga skolotāja bija ! :D

VECA_PIEPE  "Svētie mēs te neviens neesam..."(c)

*MĒS TE NEVIENS*. Par kuriem VISIEM Tu šito apgalvo, runādama VISU vārdā?
Piepi pie šiem VISIEM vari neskaitīt,...es neatminos, ka Tu Piepja grēksūdzi būtu uzklausījusi!

"...kāpēc tie, kas sagrēko, attieksmē pret partneri, kāpēc viņi netur mutes ciet?"(c)

Tas jāsaprot tā: savu partneri var krāpt, ja krāpšana notiek paslepus, citiem to nezinot un tā, lai piekrāptais- sieva/vīrs par to neuzzin...un, ja krāpējs pats piekrāptajam partnerim to neizstāsta?

"Norāli būtu otru pusi pasargāt."(c)

Domājams, šeit esi gribējusi izklāties, ka atbalsti morāli attiecībās un noliedz amorālas attiecības.
Esot attiecībās, ir normāli savu partneri sargāt, abpusēji un savstarpēji uzņemoties atbildību par mīlošu partneru attiecībām. Sargāt partneri, nenozīmē jakarēties svešās gultās un par to nestāstīt partnerim,...bet gan būt uzticīgam savam partnerim un izturēties pret viņu ar cieņu.

Amorāli ir dzīvot kopā ar otru cilvēku, kurš ir krāpjams un kuram ir jāmelo.
Mandomāt, tā ir augstākā mēra necieņa pret partneri-
pieturēt viņu pie sevis melos, lai jakarētos svešās gultās,...ne godprātīgi no viņa šķirties un ar cieņu ļaut viņam uzsākt pašam viņa personīgi patstāvīgu dzīvi.
____________

"Kāpēc viņi / viņas (nekonkretizēšu) dara to zināmu savām otrām pusēm?"(c)

Kāpēc partnerattiecībās krāpēji apkrāptajiem stāsta par saviem sānsoļiem un apkrāptie ieklausās un uzklausa partnera sānsoļu stāstus?
Acīmredzot, ka šāda veida attiecību modelis šos partnerus abpusēji pilnībā apmierina.
Ja tā, tad kur ir problēma?

Lucky  VECA_PIEPE, ka tad krāpt partneri ir amorāli, saki? ..., bet viendzimuma laulības, kurās partneri uzticīgi, ir morālas? ... un kas vispār šodien ir morāle? ;)

VECA_PIEPE  uz to #20:55

1. Jā, tā arī saku!
Es sevi pietiekoši cienu...un, ja esmu nolēmusi uzsākt attiecības, tad tikai ar partneri, kurš ciena sevi. Partnerattiecībās kā galvenais ir abpusēji savstarpēja cieņa ne tikai laulībā,...bet arī attiecībās, kurās mīloši partneri nedzīvo kopā vienā mājā un zem viena jumta.
Starp citu, mīloši un sevi cienoši partneri, nedzīvodami zem viena jumta, vēlmē saglabāt savstarpēji patiesi stabilas attiecības,...pret tām izturas ar godpilnu atbildību.

2. Ta kāda starpība- viendzimuma vai pretēja dzimuma attiecības,...ja divu partneru starpā ir tieši tāds attiecību modelis, kādu viņi paši ir izvēlējušies- attiecību morāle ik partnerattiecībās ir individuāla, uz abpusēji pieņemamiem noteikumiem?

Sigvarts60  VECA_PIEPE
Pēc tādiem principiem veido biznesa attiecības. Divu cilvēku attiecības izveidojas vai neizveidojas pašas un tās nebūs tik ideālas, jo cilvēki tomēr ir dažādi, dzīves laikā mainās un visu dzīvi vienam pie otra ir jāpielāgojas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu