Laimīgs cilvēks

Laimīgs cilvēks esot tas kuram neko no citiem nevajagot,respektīvi pašam viss ir.A ko tad te oho sadara,ceļ pašapziņu uz citu rēķina?

Sanija_  Lucky, ne tikai Pliekšānu Jānis izteicies par šo tēmu, bet arī Ošo. Pirmā mīlestības mācība: nevis pieprasīt mīlestību, bet vienkārši to dāvāt.
Kļūsti dodošs.
Taču cilvēki dara gluži otrādi.
Pat tad, kad viņi dalās mīlestībā, viņi vienmēr gaida pretī ne mazāku atbildi uz savu mīlestību. Tas ir kas līdzīgs darījumam. Viņi nedāvā mīlestību, nedara to bez nosacījumiem.
Ar acu kaktiņu tie vēro, vai atgriezīsies viņiem tik pat daudz mīlestības. Ļoti nelaimīgi cilvēki… viņi nezin mīlestības patieso būtību. Tā vienkārši ir jāizstaro un tā atgriezīsies.
OŠO

Mikko  Un?
Ja kãdam ne no vienas neko nevajag tad viņš ir laimīgs bet ja vajag tad ne un punkc.

Sanija_  Mikko, neizprati lietas būtību, ja saistībā ar Ošo.

Mikko  A nafig man kas būtu jāizprot ko?
Man neko nevajag un punkc!
Kãdai vēl nav skaidrs? 😏

St__ella  Laimīgs cilvēks tas, kuru mājās kāds gaida. Tas, kam ir kurp un pie kā doties!

Floriana  Tieši tā arī ir, turklāt laimīgs cilvēks neuzdod tik glupus jautājumus, bet atrod risinājumu, kā arī šeit sameklēt gudrus, darbīgus cilvēkus un veido kopējus projektus. Dīvaini, ka daudzi domā, ka te tikai kājas, pe...un pi...tirina. Naivuļi.

Mikko  Jap!
Un tāpēc ieliekat Savas bildes, apğērbtas un skaidri definējat ko gribās. 😌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu