Kāpēc vīrieši pieprasa sievietēm nekopt sevi?

Bija saruna ar draudzeni, kas neizpratnē - visu laiku krāsojusies un pucējusies, bet te dabūjusi vīrieti nopietnām attiecībām, tas pieprasa, lai nekrāsojas, lai neievēro diētu (jo vienlaga kāds ķermenis esot), lai nevalkā augstapēžu kurpes, lai staigā treniņtērpā utt. Ka sievietei jābūt dabiskai esot. Tā es sāku skatīties apkārt un redzu, ka tās kas ar vīriešiem, tiešām nekrāsojas un ģērbjas kā pagadās, ar riepām pār jostu... Acīmredzot vīrieši to pieprasa! Nesaprotu šo fenomenu! Varbūt vīrieši to vat paskaidrot? Un ko tad mēs, sievietes tā cenšamies? Davak šļucam pofigā un veči skries pakaļ! Tā mums tik TV reklāmas iesmērē visādus dārgus brīnumus, bet reāli večiem to nevajag.

Lucky  Nu nezinu, Felde, pirmais kas man ienāca prātā: viņš nezināja, ka nedrīkst precēt sprinteres, kamēr ap māju sēta nav pabeigta. :D

Sigvarts60  Ja sieviete sevi neciena, tad viņai var pieprasīt arī plikai pa māju staigāt, un viņa to darīs. Bet ja nu tā viņas gaume apģērba izvēlē un krāsošanās prasmēs ir tālu no pilnības, tad treniņtērps var būt ir arī labākais kompromiss.

AivarsN  Arī skūtas, izplūkātas un krāsotas sievietes var būt netīrīgas. Tieši tāpēc jau izdomāja tos parfīmus un pūderus, lai noslēptu netīrību un neciešamo smaku. Tajā laikā Francijā cilvēki ļoti reti mazgājās. Taču tīrs un dabīgs ķermenis ar tā dabīgo aromātu, pretējam dzimumam būs daudz pievilcīgāks, nekā uztjūnēts un iesmaržots pēc jaunākajām modes tendencēm.
Mūsdienās sievietēm ir tik daudz iemeslu, dēļ kā pamest vīriešus, ka viņi pat pie labākās gribas nespētu visu ievērot un izpildīt. Un vai vispār ir vērts? Nu labi, pamet vienu, neder otrs. Bet kad attieksme gandrīz kā pret savām kleitām, kad vienu valkā, bet jau nākamo uzlaiko? Kāpēc vienmēr visā vainīgi tikai vīrieši? Sievietes automātiski vienmēr tās pareizās un ar spārniņiem? Tieši uz to es iekritu, ka savulaik viņas pārāk idealizēju. Tagad, pēc vairākām dzīves mācībām, drošāk un ērtāk jūtos viens.

arvids19721970  Kādam jau vajag.Bet vairumam tiešām nevajag.Jums pašām vajag.Tā nu tas ir.Bet pretējo iestāstīt nevar.Ja gribat,tad krāsojaties,bet nestāstat tiem,kuriem to krāsošanos nevajag,ka viņiem to vajag:D Tā ir tāda pati savas gribas uztiepšana kā kad vīrietis pieprasa no sievietes,lai viņa nekrāsojas.

Dvinsky  Vecis, laikam domā, kā ģimenes budžetu taupīt uz sievas skaistumkopšanas rēķina. Tikai nesaprotu, kā viņš ar tādu nekoptu sievu kopā iziet sabiedrībā, vai tiešām ir pofig ko padomā līdzcilvēki? Vismaz man prasās blakus izskatīgu sievieti, citādi nejūtos komfortabli.

Chris1986  Man arī nepatīk, ja sieviete krāsojas, jo tas nav savienojams ar veselīgu dzīvesveidu. Nu, varbūt, nedaudz īpašos gadījumos. Resnās un tās, kas nesporto (vai "sporto" pa savu ģimenes dārziņu) , atkrīt automātiski. Arī pilnīgi plika izdzīta apakša, kā noplūktai vistai, nav nekas foršs. Par ģērbšanos nemāko neko patiekt. Vispār jau, jo vienkāršāk, jo labāk, tikai visam jābūt tīram un nesmirdošam (kategorsisks nē visādām smaržām un dezodorantiem)

normalspuika  Pastulbs apgalvojums, visdrīzāk lietas būtības nepareizs traktējums no draudzenes teiktā (vai nu vienai 400 km rādiusā tāds pajolis trāpās), vai dabūji saulesdūrienu, un vispār izzīsta no pirksta hipotēze.

AivarsN  Iespējams, ka daži vīrieši ceļ savu pašapziņu, ar sievietes tjūningu demonstrējot savu materiālo labklājību. Un gan jau ir arī viņiem atbilstošas sievietes, kuras tādā veidā gatavas demonstrēt savu iedomāto pārākumu pār sugas māsām. Tādā veidā skaistumkopšanas saloni un plastiskie ķirurgi gūst fantastisku peļņu, bet sievietes bieži vien tikai nodara kaitējumu savai veselībai un arī dabiskajam skaistumam.

Reds  Kad jautā kāpēc sievietes attiecībās palaižas, ir lielais kauciens par to cik briesmīgi ir prasīt sievietei nākt sakoptai no darba, kad vīrietim pofig kāda nāk no darba, tad redz kāds nelietis - prasa, lai nepucējas. Ka tik par kaut ko pasūdzēties.

Sigvarts60  Kāpēc vīrieši to pieprasa? Pieprasa tikai tām, kas neprot to darīt.
Sievietes vīriešu dēļ nekrāsojas. Viņas sacenšas savā starpā. Kurai garāki nagi, kurai skropstas, plašākas acu ēnas, košākas lūpas. Ne jau visas var atļauties to visu nēsāt, ne visām tas piestāv. Tas viss būtu sīkums, ja to var nomazgāt, noņemt. Tagad ir piedāvājumā uzacu tetovēšana. Tetovē visas, bet tikai labi ja 10% tās piestāv. Pārējās ir uztetovējušas pat pirms tam neuzkrāsojot un nepaskatoties, kā izskatās - tagad staigā kā monstri vismaz divus mēnešus, bet tas ir modīgi.
Ja sieviete ir sevi sakoposi, uzkrāsojusies, tad nevajadzētu redzēt, cik daudz viņa sev uzlikusi. Lai arī cik tas maksātu, viņa izskatīsies lēta un viegli pieejama, tāpat kā rotājoties ar prastu bižutēriju. Ja nevar īstas pērles nopirkt, vai tāpēc lēta plastmasa uz kakla jākar?

ic12  Ir patīkami, ja uz Tavu sievieti atskatās citi vīrieši. Sievietei ir jābūt pievilcīgai uz kuru ir prieks paskatīties vai atskatīties!

Felde  15"32 lai šādi būtu,ir nedaudz jāpapūlas,un nedrīkst pārspīlēt,taču tie,kas runā par dabas dotumiem,ir ar mieru,ka sieviete staigā sirmiem matiem,pelēka,bez kosmētikas,15mit gadus vienā mētelītī,nošķiebtām kurpēm...-lai tikai nebūtu lieks rublis jātērē.... Un paši to sauc par normu!

Epifanija  Nesaprot, ko autore darīs ar to veči baru, kas skries pakaļ?

anis  14:08-nepiekritīšu tikai par bižutēriju! Arī tā ir jāmāk "nest",komplektēt-un viss... Visaugstvērtīgākās rotas var degradēt,tās neatbilstoši valkājot! Un kāds nieciņš var būt pacilājošs...

rokons  Ref 8:24
Diemžēl nekāda slava vai figūra neatsver spēju noiet kilometru bez speciāliem ortopēdiskiem apaviem.
Locītavas ir hipertrofētas un deformētas, kas ir ar progresējošu tieksmi

Marta16  Kāpēc liekas, ka vīrs ar nekoptu sievu sievu iet sabiedrībā? Iet taču viens, vai priekš tam ir mīļākās, kuras pašas sakopjas.

vilks28  Paliek vairāk naudas pāri saviem hobijiem un dropei . ))

incis1  Tas ir kaut kas pretdabisks. Normālam vīrietim nepatiks nekopta sieviete,varbūt kādu laiku viņu tāda apmierinātu,bet neilgi. Tomēr saktu skatīties uz koptām,iekārojamām sievietēm.

Mikko  Nesmukumu nesakops nekāda kopšanās un punkc!
Vēlreiz - Agrā rītā ir viss no jauna redzams!

Epifanija  Ko nozīmē kopt sevi? Elementārās higiēniskās prasības ietver sevī uzturēt savu ķermeni tīru, lai neapdraudētu savu veselības stāvokli un sabiedrību kopumā, piem. pārnēsājot kādas lipīgas slimības vai parazītus... varbūt ir pārspīlēti palielināt krūtis vai lūpas, lai pievērstu vīriešu uzmanību, nevajag pārcensties, jo vīriešiem pārspīlējumi nepatīk, nu vismaz ilglaicīgi, jo neviens nevēlas savu sievieti dalīt vēl ar kādu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu