Kas ir tas , kas liek jums smaidīt ?

Vai tas ir kāds īpašs cilvēks , varbūt kāds no oho.lv .. varbūt kāda lieta , doma , atmiņa , kāds noslēpums , vai laika apstākļi ? Varbūt darbā priekšnieks sasmīdina , tā arī mēdz notikt ;)

Mikko  Viss apkārt notiekošais!
Tāpēc pasmaidu un eju tālāk...

Leta  Geisha, melot vajag ticami! knēveļi jau bez vellapēdiem ir visu autovadītāju bieds ((
vienīgi zvēri, sevišķi kaķi un lapši tumšajā laikā tos apsteidz, bet par to jau tiek nobraukti bez kādām juridiskām sekām slepkavam.

Geisha  Leta, nav taisnība. Vācijā ir labi attīstīti veloceliņi. Un cik novēroju tad vecaki māca saviem mazuļiem braukt pēc noteikumiem. Bez tam visi suņi ir saitē blakus savam saimniekam nevis klejo kur acis rāda. Kaķi vispār retums uz ielām. Bet te pa ielām vazājas vāveres. Vai kāda iedomīga vārna var cierēt pa ielu visā sava iedomībā.

janka1661  Mans bērns man liek smaidīt.būtu īstā meitene blakus viņa man ar liktu smaidīt

banga  Aizeju uz darbu un smaidu. (tirdzniecība) un saņemu tik daaaaudz smaidu pretī.... Forši... Diena izdevusies...🤗

Pereira  Man ir smaids uz lūpām,kad mans mīļotais vīrietis no rīta man atsūta īsziņu ar jaukiem vārdiem.Es brìvdienās guļu līdz plkst.10 vismaz...Kad lasu īssziņu redzu ka rakstīts ir jau ap 8.no rīta..Kad izlasu mīļos vārdus,pagriežos un čuču tālāk!!Kad mostos tas man atkal liek smaidīt!! 2021-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu