Mūsdienu vīrieši kad nekā negrib darīt un tad ira bešā

Vai tā tad ira kad mūsdienās vīrieši kad ira dabūjuši sev sievas ,tad vairak neaplido un ne abžūžo sievu kākad cerību laikā vislaik gan žaķeti uz pleciem aplika,končas pirka,gulašu taisīja un cepa olas un tīrīja māju un zāli pļāva un tad tā vis beidzas,kad aprecās tad sievai vienai vis tad jāapkopj un jādarās ? Kapēc vīrietīši tā nolaižas un izgāžas dīvānĀ pie tv kastes un alus kastes ? Vaita tie nebaidās kad sieviete var arī aiziet un vis ? Tad tak pašam vis akal būs tāpat jādara?ko nevar sievai tad kopā darīt palīdzēt un tad abi kasti alu dzert pie tv kopā ! Nē nu ja naudu visam dod un sieva visu pērk kākad arī nāk mauriņa pļāvējs un pati kad nestrādā nemaz,tad jau normāli.Bet ja neko nedod bet prasa,ko tad tie vīrietieši domā ar ko ?
Uz mani tas neatiecas jo man vis ira kārtībā , jo kākad ira skaidri zināms kad visu dalam un daram kopā .

kuks10  Nav tik traki, sieva manējā daudz strādā darbā+mājas virtuvē, un līdz ar to saņem labus pričendāļus.. nesen nopirktu mazlietotu citu autiņu, kamēr veco,, masteri "nespēj sataisīt.. esmu zem tupeles attiecībā pret alkaholu un sātīgajiem ēdieniem, pateicoties tam esmu nometis 10 kg.Neteikšu,ka esmu pareizais.. man ir daudz mīnusi, bet šamēja ir pieradusi.. Mēģinu kompensēt ar pričendāļiem..Rīt mēģināšu pierunāt aizbrauk pie eža miglā..)))

rebeka  Vispār nav skaidrs, kāpēc sievietēm vīrieši un vīriešiem sievietes vajadzīgas, ja ērtāk ir atseviški :)

DanaL  Margriet, tas ir tuvākās nākotnes jautājums, ka nebūs ne tikai nekādas precēšanās, bet arī vīriešu pašu nebūs.
Nu atstās varbūt kādus pāris desmitus izcilus un ražīgus spermatozaurus, ko slaukt sugas saglabāšanai, bet citādi - atā futbols, atā alus, atā minetiņš! - jūs izmirsiet kopā ar ordinarius hominem (vīrieti parasto).

Lucky  DanaL, veca shēma ... : http://filmas.oho.lv/Musdienu-amazones/3387 :)

DanaL  Jā, Laimīgais, pareizi Margrieta saka, tā jūsu acu aizmālēšanas tehnoloģija ar žaķeti, končām un gulašu sen atkosta, mauriņa pļaušanu pamazām apgūstam, ko vēl varat piedāvāt?

Lucky  DanaL, viss OKi ..., cik saprotu, tā Tava nākotnes vīzija dara Tevi laimīgu šodien. :) Patiess prieks, ka šī teorija vismaz kādam ļauj laimīgam justies. Jo vairāk laimīgu cilvēku - jo labāk. :)

DanaL  Ō, es beidzot sapratu, ko nozīmē L manā nikā,- Lucky, DanaLucky!

LaskovijMerzavec  Nu jā, sabāzīs meitukus, kā vistas kūtī, bērnu inkubācijai.

Labākās atstās savaljā uz pieprasijumu. Ja vien vares izkonkurēt mākslīgās.

Vot ari nakotnes iespejas!

capitaine_tromperie  Piekrītu tam ka vīrieši paliek sievišķīgāki, bet sievietes vīrišķīgākas. Mani mierina tik tas, ka es nepaspēšu pieredzēt tās dienas, kad sievietes spers večiem pendeles, bet pašas ies dzert ar draudzenēm alu.

av2  Pricipaa, ja sievietes negruustu viiriessus "bezdibenii", ar saviem muuzziigajiem projektiem...ta tas nav labs, ta tas jamaina, jo , redz, tam un tam ir utt.
Neiedzillinaassos, bet tas akmentinnss daamu darzinna ir ssoreiz pelnits. Viiriessiem daudz nevajag, lai normaalu dziivotu. Tiessaam, mums visa kaa pietiek sen dienas. Daamas, jums vienmeer par maz. Taa ir taa lielaakaa muusdienu probleema , kaapeec vairs nav daudz to laimiigo ggimeniissu.

CoCoSan  Wot wot, ja mēs dzīvotu pēc vīriešu prāta, mēs joprojām eksistētu žagaru būdās un grauztu ugunskurā ceptu vardi.

CoCoSan  Un vispār, civilizācijas progress ir noticis pateicoties vienīgi sievietes asarām, verbālajam motorzāģim vai cietsirdīgam atraidījumam.

Lucky  CoCoSan, žagaru būdas un ceptas vardes tagad modē ! :P Cilvēki milzu naudu maksā par šādiem questiem. ;) ... un galu galā, ar ko Tu argumentē savu nepatiku pret frančiem ? :D

CoCoSan  Nu labi, aiz lielas pietātes pret frančiem vardes var aizstāt ar ceptiem kurmjiem

DanaL  Kur ir tie modernie? Vai viņi nebūtu tik laipni pamedīt kurmjus manā apkārtnē. Žagaru būdu mēģināšu uzsliet ar saviem spēkiem un blondo saprašanu (ja nu reiz zāles pļāvējs apgūts).

langstins  Danīt-kurmītim parastu vējRādītāju ar metāla propelleru.
Katru spārniņu savā krāsā...exsotika,jautrība un gaļiņa prom.

Mikko  Vēl varētu ēst kaltētus odus!
Esot laba diēta 👌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu