Kamdēļ šeit apm. 90% vīriešu….

Nu, pieņemsim, ka šodien ir Stulbo Jautājumu Diena. :D
Te viens tips jautāja, kāpēc šeit portālā visas resnas un vecas. Nu, šis jautājums laikam ir ticis jau gari iztirzāts, tādēļ jauns stulbais jautājums:
Kāpēc šiet portālā tik daudz ir vīriešu, kam ir zilas/ pelēkas acis un gaiši mati? Ko??!!
Protams, ka jau latvju dainās bija rakstīts „smuks puisītis baltu vaigu, dzeltainiem matiņiem“… :D
Un protams, ka visi atceras filmu par Štirlicu, kur galvenais kritērijs bija „īstenais ārietis, Reiha lietai uzticīgs“… :D
Bet – es neesmu „braša latvju tautu meita, līgo-līgo“, un klimpenzuppenfīrers arī neesmu.
Ir šeit kāds brūnacains un tumšmatains arī, ko?! :D :D :D

Chris1986  Brūnas acis ir 80% cilvēku pasaulē - visa Āfrika, Āzija, Latīņamerika. Ja tev nav brūnas acis, tad ar to vien tu jau izcelies no kopējās masas

AivarsN  Par to humpalu bodi sava taisnība ir. Labu apģērbu, gandrīz, vai pat pilnīgi jaunu, neviens bez iemesla ārā nemet. Vai nu kaut kur spieda, berza, ražošanas brāķis, vai vienkārši nepiestāvēja. Mīļu apģērbu parasti valkā līdz galam. Tāpēc kautko labu piemeklēt, var cerēt tikai pēc jauna pieveduma.

Leta  Un darbā- veidot attiecības ar kolēģi nav prāta darbs.
+100!!!
darbā, savējiem gribu būt redzama bez šarma, seksīguma, naturālā veidolā, dažreiz slima, dažreiz neizgulējusies, vienmēr vērsta uz apskatāmo objektu, mērķu sasniegšanu, nevis izpatikšanu līdzcilvēkiem. neitrāla kā šveice, protoša neredzēt neko, kas tieši neattiecas uz darba objektu
man noteikti darba vieta vienlaikus NAV mauku māja vai naktsklubs!

CoCoSan  Nu kas par aplamībām, ka humpalu drēbes novalkātas, izberzētas un izmestas. Es jau nezinu, nu varbūt laukos tādu novalkātu humpalu arī pārdod, bet galvaspilsētā humpalās ir jaunas brendu drēbes no iepriekšējo gadu kolekcijām, ar visām birkām dažreiz pat.
Nu es vēl piekristu, ka vienu daļu cilvēku var salīdzināt ar nomas priekšmetu, kur katrs palieto bez žēlastības un nosviež atpakaļ, bet nejau salīdzināt ar mūslaiku humpalām.

Lucky  CoCoSan, tomēr atradās birka, saki ... ? :D Antikvariātam nav ne vainas, piekrītu. Galvenais, lai nav stipri nobružāts, ka pat aprises tikai ar tausti identificējamas ... ;)

CoCoSan  Es pat teiktu, hlamu kalnos atrast vērtību, tur jābūt ērgļa acij, kā saka - glaz almaz 🤣

Krč tikai exkluzīvu lietu lietpratējam hlamu kalni ir pa kaifam un īsts atradums - nirvāna 🤣

Lucky  Nav dzirdēts, ka aklā vista būtu atmetusi cerības ... ;)

CoCoSan  Tev ir vistu aklums? 😜🤣
Man ļična neuztrauc, kam kādas cerības 😉

Marta16  Vīriešiem nevajadzētu spriest par sieviešu apģērbju skapi :D, vairumam ir gana apģērbu, kuri ir uzvilkti labi ja pāris reizes. Nepatīk, negribas, ir morāli novecojoši, ir nekoplimentējoši, kāda glabā un glabā, bet kādai tie fiksi nonāk citu lietošanā. Turklāt, nu kārtējo reizi jāpiemin salīdzinājums - sievietes=humpalu preces, bet vīrieši kā pirmreizējās lietošanas jaunums.
Un vai tiešām ir vienalga ar kādu sievieti ir sekss? Nu ok, jaunietim, kuram, atvainojos, stāv un gribas 24 stundas diennaktī varbūt. Protams, nekādi nevaru pretendēt uz ekspertes lomu potences jautājumos, bet vai nav tā, ka ar gadiem arvien lielāka nozīme seksa partneres izskatam, lai sekss vispār izdotos?
Un vai nav tā, ka viens no iemesliem, kāpēc vīrieši gados nevar izveidot attiecības ir ilūzija par to bezgala skaisto un visādi citādi potenciālo sievieti, kura tad nu būtu cienīga tikt sievas godā? Protams, līdzīgi sievietes sapņo par princi baltā zirgā.

Lucky  CoCoSan, par aklumu nesūdzos, bet par tēmu ...: Degunradzim ir slikta redze. Bet ņemot vērā viņa izmērus, tā nebūt nav viņa problēma. :)

Lucky  Marta16, viss ir daudz vienkāršāk ...: daudzi vīrieši gados negrib sievu kā tādu, jo ir mūsdienīga tradīcija šķirties uz nebēdu ..., bet sekss enivei ir palicis kā fizioloģiska nepieciešamība. Aiz to arī visa stīvēšanās ... (manuprāt).

CoCoSan  Nu mazums ko vīrieši negrib. Es arī negribu kasē maksāt, gribu lai viss, kas grozā, ir veikala dāvana man, vienīgajai, vienreizējai un neatkārtojamai 🤣✌

Labrador  Indriķa hronikā minēts , ka toreizējiem Latvijas teritorijas iedzīvotājiem bijuši sarkanīgi , gari mati , līdzīgi kā īriem un skotiem.

rebeka  Zilas un pelēkas acis nav seksīgas. Gaiši mati vīrietim arī nē. Tāpēc arī viņi ir šeit :D

Leta  Zilās & pelēkās acis ar krāsainu kontaktlēcu palīdzību vienā mirklī var padarīt par brūnām vai zaļām, bet otrādi - grūši. es kad ielieku brūnas KL, dabūju acis identiskas kā Rekša draugam aktierim Gedeon Burkhard
bet tēma jau protams provo.
Tā ir pēdējā lieta, pārmest cilvēkam to, kur viņš neko nevar darīt.

rebeka  Faktiski jau ar savu izskatu neko lielu darīt nevar. Kaut ko var uzprišināt, noslēpt, uzlabot, bet tāpat viss pārējais arī ir gaumes lieta, kas nu kuram patīk vai nepatīk.

Leta  hah, jo dimants retāks, jo vērtīgāks. 20/80 tomērt pēc krisas aplēsēm

Mikko  Un ko? 😏
Acis pārtaisīt vai piekrāsot matus? 😜
Netaisos ne veidot, ne kādu pārveidot!
Elpojam mierīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu