Kādi ir noteikumi sakarā ar covidu, apmeklējot āra koncertus?

Tik ļoti sagribējās pabūt šovakar Bet Bet āra koncertā Dikļos, bet nezinu kādi ir ierobežojumi tos apmeklēt, ziņas TV neskatos - šfaki ar nerviem, līdzās cilvēki lēsa, ka iekšā netikšu ielaista, jo nav sertifikāta, krūmos sēdēt negribās, lūdzu apgaismot!

DanaL  Ljekainīti, diezvai Leta savā kautrībā tev atzīsies, ka viņai ir plašas zināšanas ne tikai tevis nosauktajām sfērās, bet arī mikrobioloģijā , vēsturē, ģeogrāfijā, politoloģijā, vācu valodā (runā un rakstos), ... ui, roka piekusa atcerēties... Vienvārdsakot, cilvēks-enciklopēdija.

janisb  Šobrīd pasākumiem ir tikai 2 režīmi -
1) skatītāji ar derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu - viss notiek, nekādu ierobezojumu skatītājiem
2) skatītāji ar derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, vai derīgu testu - 2m, personalizētas sēdvietas u.c.

Poliči pasākumus pastiprināti pieskata, cerības bez sekām apiet ierobežojumus niecīgas.

sīkāk:
https://www.km.gov.lv/lv/jaunums/mazinoties-saslimstibai-pasakumos-vares-pulceties-vairak-apmekletaj
u

Geisha  Atbraucu no Vācijas uz Rīgu. Nākošā rītā menti zvanīja un jautāja kur esmu. Dienu biju majās tad gan vairs nesēdēju. Man galīgi nebija laika sēdēt mājās, jo bija jāizdara kas bija nepieciešams. Mobīlais gan galīgi piedzēries sēdēja mājās. Galu galā Vācija jau sen ir zaļajā zonā. Tā ka kādu aplipināt nevienu nevarēju.

AivarsN  Cilvēki, kuri pārslimojuši un ieguvuši dabīgo imunitāti, par šo slimību un ierobežojumiem varētu vispār aizmirst. Viņiem vajadzētu pēc iespējas vairāk uzturēties sabiedrībā, lai stiprinātu pūļa imunitāti. Vakcinētie ne tikai nav pasargāti pret saslimšanu un nāvi, bet ir arī slimības izplatītāji. Kāpēc visus grib obligāti novakcinēt, pat tos kam jau ir imunitāte? Tāpēc, ka galvenais ir visiem dabūt iekšā to žļurgu, nevis apturēt neesošu slimību. Jo vairāk būs vakcinēto, jo augstāki saslimstības un mirstības rādītāji, ko atkal norakstīs uz jauniem paveidiem. Tālāk atkal nākamās revakcinācijas ar vēl vairāk upuriem, līdz tie 6 miljardi būs likvidēti. Parazīti ir tik viegli paredzami!

Leta  "Tāpēc, ka galvenais ir visiem dabūt iekšā to žļurgu, nevis apturēt neesošu slimību."
exactly! Šī ir nopirktā pandēmija, jau sākot ar vīrusa modificēšanu hujaņā & palaišanu tautās un beidzot ar pūļa čaklu (no)vakcinēšanu.
Vienīgā lieta, kur nevaru piekrist Aivaram, ir, ka slimība neeksistē. Eksistē un pat tizli ārstētas riska grupas pļauj ar nāves izkapti.
Vienīgi šajā visā ir 2 nepatīkamas un uzkrītošas lietas:
1. Pasaule liek akcentu uz vakcīnām, pārējām ārstēšanas un profilakses metodēm pievēršot nepelnīti maz uzmanības.
No vakcīnām savukārt izvēlas mRNS un vektoru vakcīnas (abas agresīvi iejaucas organisma pašregulācijā), kā mazefektīvas atmetot malā novājināta virsmas proteīna vakcīnas (P: ķīnīzeru Sinovac), kuras būtu bijušas vismazāk invazīvas, visvairāk līdzīgas savā darbībā tam, ko vispār sauc par vakcīnām.
2. "Pasaule", kura tā izdarās, atrodas amerikas pārklājuma zonā vai vismaz usa farmas ir bagātīgi samaksājušas.
Tajās retajās valstīs, kur valdība ir cilvēki savā vietā, ameriaknosi var sūkāt

Paldies feikam DanaL, bet vēsturi zinu tikai tik, cik noskatos(
Dabaszinātnes diemžēl vai par laimi iedzītas!

kvarts  Mani skolasbiedri saka -es šajā skolā mācijos, es uz to saku, es šajā skolā gāju, bet daudzi oho pasažieri skolai vispār ir garām gājuši..... dienā izsmēķēta cigarete ir vairāk bīstama par jebkuru vakcīnu....

Frita  15:11 No vakcīnām savukārt izvēlas mRNS un vektoru vakcīnas (abas agresīvi iejaucas organisma pašregulācijā), kā mazefektīvas atmetot malā novājināta virsmas proteīna vakcīnas (c) pilnīgs bulšic!!Palasi anotācijas!

Varbūt esi papētijusi arī difteriju,stingumkrampju,tuberkulozes,kā arī masaliņu vakcīnu iedarbību uz imūnsistēmu?
Un tur nav dižais farmas bizness???
Skaļi bļauj nobiedētie!

Un tad,ka eksperimenta kārtā ir iekļauta visa sabiedrība! Dzīvošanai taču ir jāpelna!
Lai varētu strādāt,ir un būs jāpotējas,izstiepies vai saraujies!
Nav runa par sabiedriskās dzīves izklaides aktivitātēm,bet pamatvērtībām,kas nodrošina eksistenci.
Esmu novērojusi,ka liela daļa vakcinēto toleranti klusē...lielākie bļāvēji ir tieši nevakcinētie!
No kā Jūs baidāties?No savām bailēm un šaubām?Meklējat argumentācijas katrai jaunai infekcijai?Bailes rada viss jaunais...gluži bērnišķīgs attaisnojums!
Bet,ja vakcinēšanās dod zaļo gaismu eksistences nodrošināšanai,tad to arī darīšu!
Ne tas vien mūs var sagaidīt,papildus tam,ar ko pārsteidzam savu organismu ik dienu!

AivarsN  Pat ja kāds no vecajiem kroņvīrusiem ir nedaudz mainījies, līdzīgi kā to dara gripa, ikgadējo slimību statistiku tas nekādi nav ietekmējis. Parasti dabas līdzekļi gan profilaksei, gan ārstēšanai visu atrisinātu. Tā tika apturētas patiešām bīstamas slimības, vēl pirms vakcīnu izgudrošanas. Un vēl speciāli tiek radīti apstākļi saslimšanai. Maskas izraisa iekaisumus ne tikai uz sejas, bet arī plaušās. Daudzviet pasaulē konstatēta ķīmisko vielu izraisītā pneimonija, sevišķi lielajās pilsētās. Tās ir ķīmiskās trases. Gripu slimnīcās agrāk vismaz centās ārstēt, kā nu ārsti uzskatīja par pareizu. Tagad viņiem ir aizliegts ārstēt, bet jāvadās pēc noteiktiem priekšrakstiem, kuri pacientu drīzāk nogalina. Protams arī visas negatīvās emocijas, ko masu mediji un lokdauni izprovocē, nenāk par labu veselībai.
Jebkura vakcīna ir smags trieciens imūnsistēmai, bet pret slimībām ar augstu mirstību, tās var atmaksāties. Taču šīs vakcīnas nav pret vīrusu. Tām ir pavisam cits mērķis. Tieši tāpēc tā uzspiešana, nevis dēļ peļņas. Afēras autori paši drukā naudu un aizdod visām valstīm uz procentiem. Viņi grib būt Dieva vietā. Tāpēc mainot cilvēku gēnus, grib padarīt tos par paklausīgiem darba lopiem, lielāko daļu likvidējot kā liekus. Ja cilvēki vienprātīgi atteiktos, parazīti neko nevarētu padarīt. Taču Latvijā jau trešā daļa ir norakstāmi kā pilnvērtīgi cilvēki.
https://t.me/tselnozor/24300

Drole  "You’ve got to start using masks because none of these vaccines are preventing infection. They’re preventing disease. They’re not preventing transmission.
There’s an underlying logic that’s been pushed out globally about why we have to take vaccine and how many of us have to take vaccine. It’s not actually supported by data.
We’re not providing full disclosure of risk. And we are enticing, compelling, coercing, and otherwise not respecting the rights of the individual to choose what happens to their body.

.. the bedrock we all have in Western society is the right to choose. The State does not own our body, particularly for an experimental product."

-Dr. Robert Malone, mRNA Vaccine Inventor

https://www.theepochtimes.com/dr-robert-malone-mrna-vaccine-inventor-on-the-bioethics-of-experimenta
l-vaccines-and-the-ultimate-gaslighting_3889805.html

Mikko  Nu at kal jau parasti to vīruseli?
Reņğes nebija svaigas vairs bút es pār plānu? 🤔
Tāpat visus spiedīs ar vārdu vakcinēties jo piķim ir vara... 😌

Vaukskis  Vēl taču tikai trešdaļa ir sapotēto pret Covid-19, paskat, kā Maltā vai Islandē- faktiski 4 no katriem 5 pilnvērtīgi! Interesanti- gan tās, gan mūsu zeme tik salīdzinoši mazas attiecībā pret citām EEZ valstīm, bet atšķirīgas kā diena pret nakti. Variants viens- saprātīgie vairākumā dzīvo vai nu tur vai nu šeit, vidusceļa nav.

Leta  Vaukšķi, no tava nesakarīgā vārstījuma noprotams, ka tu gribi, lai Latvijā vairāk vakcinētos?
Jeb tavs mērķis ir panākt, lai mazāk slimotu?
Vienlīdzības zīmi starp šīm abām lietām nevar likt, labākajā gadījumā vakcinēto % varētu būt koeficients tautas noturībai pret kovid, un arī tad gadījumā, ja "vakcīnas" būtu pietiekoši pārbaudītas. Ne kā tagad, katrs kaktu dakters pats spiests skaitļot un prognozēt blaknes, izejot no "vakcīnu" ierosinātajiem procesiem organismā, šūnu līmenī!
Vēl, lai salīdzinātu saslimstību Latvijā un SALĀS , kādas ir abas tevis minētās, vajadzēja nodrošināt Latvijai tādu pat robežu (ne)caurlaidību, kā salām un komiski, ka tieši Tev to saku :)
Tā ir neiespējama misija, ne vien ģeogrāfisko īpatnību dēļ, bet galvenokārt pastāvot faktam, ka ar LV neatkarību kārtējo reiz ir cauri. Brisele pasūta, lai salaiž valstī inficētos ex pilsoņus gastarbaiterus bariem no valstīm, kur plosās kovids, ok, valdība salaiž.
Pēdējokārt, mēs nevaram zināt, kas kaimiņienei zem brunčiem, t.i. vai citu valstu špricēto rādītāji patiesi.

Leta  Mēs nevaram ticēt arī citu valstu epidemioloģiskajiem un saslimšanas rādītājiem ,es jums vēl vairāk pateikšu, mēs savējiem nevaram ticēt
Kāds te teica, ļausim vīrusu apkarot mūsu pašu imūnsistēmai, vienkārši stiprināsim imūnsistēmu, ij būs laime...........nē, ne šoreiz. Jo, iespējams, (tā uzskatu) šis vīruss ir ticis modificēts, un kultivēts ķīnīzeru laboratorijā, iespējams, pēc usa direktīvām, un sekojoši izmests ārpasaulē. Tāpēc mūsu imūnsistēmai jāpiepalīdz, kā vien var. Virsmu dezinfektanti, maskas, vēdināšana, tīrība, pneimokoku vakcīnas, pretvīrusu medikamenti, prasta deguna izskalošana pēc trolejbusa visbeidzot-utml. Pat novājināta virsmas proteīna vakcīnas profilaktiskos nolūkos var būt variants! Vai galējā gadījumā-kovalescentā plazma (manījāt, cik ļoti tās trūkst tieši tagad, kā asinsdonoru centrs vaimanā? Kur paliek asinis? pati piedalos!)
Otrs iemesls, kāpēc mūsu imūnsistēmai jāpiepalīdz, ir tas, ka tā ir pilnīgi noteikta ietekmēta no apkārtējās vides.

Vaukskis  Protams, ka es vēlos, lai vairāk vakcinētos pret koronavīrusu, jo tad arī zustu pamats te par to tik dikti dikti lauzt šķēpus. Maltā 9. jūlijā slimnīcās atradās tikai 3 Covid-19 pacienti, bet padomā, kāda uz turieni ir tūristu plūsma un kāda tā ir uz Latviju! Neskaties uz inficēšanās skaita pieaugumu, kas vairumā gadījumu saistīti ar ieceļotājiem, rādītājs par veselības aizsardzības sistēmas atslogošanu ir kā pierādījums sapotēšanās pret Covid-19 svarīgumam. Islande vispār ļaunās pandēmijas sākumā realizēja Eiropā visplašāko testēšanas kampaņu, testu pret Covid-19 kopskaitam vairāk nekā 2 reizes pārsniedzot iedzīvotāju skaitu.
Neskatoties uz to, ka gan Iskane, gam Malta ir salu valsts, līdzīgi kā Latvijā, abolūtais iedzīvotāju vairākums, kuri (ne)sapotējas, ir tie, kuri pastāvīgi dzīvo attiecīgajā teritorijā, līdz ar to gastarbaiteru vai vienkārši forineru skaits neietekmē konkrēto statistiku. Kā citos ne tik labos salīdzināmajos rādītājos, Latvija atkal ir trešā no beigām!

Leta  Latvija ne tikai var iepalikt, bet vispār izstāties, kad tai apniks un autors -ko tad? :)) uz dāču siltās zemēs? )))
Testēšanai jēga ir tad, ja pastāv absolūta robežkontrole, kuru nevar apiet gluži praktisku apsvērumu dēļ, kā tas ir Maltas un Islandes gadījumā, un pandēmijas apstākļos salīdzināt visai neatkarīgas salas, kāda ir Islande, ar kontinenta pundurvalstiņu eirokolhoza sastāvā, kāda ir Latvija , ir kā salīdzināt *** ar pirkstu.
Bez tam, lūdzu atcerēties par pārējām diagnozēm, vēžiem un SAS, kas rūpēsies par tām, kad visa uzmanība uz testēšanu un spricēšanu ar nepārbaudītu sū? :))

Drole  " paskat, kā Maltā" sapoteeti un paarpoteeti, bet vienalga 200+ jauni keisi peedeejaas divaas dienaas (4x mazaak populaacijas, nekaa LV) :D

Vaukskis  Protams, arī Latvija var izstāties no EEZ kā Lielbritānija, tikai tam nav politiskās gribas un varavīksnes valdībai opozīcijā esošajiem spēkiem jaudas panākt.
Latvijai kā valstij ir mērķis būt par atpalicējvalsti vai tomēr iedzīt, lai panāktu citas zemes?

Vaukskis  Drole, kārtīgi izlasi- kas VAIRUMĀ gadījumu saistīti ar (ie)ceļotājiem no citām zemēm! Vietējiem tas nav traucējis pārpotēties un neizmirt.

Leta  hi hi ,izstāties LV ir kā 3 p apčurāt
brīnos, kā ar melnajiem savlaicīgi aiztirstā GB to spēja
LV gadījumā vien organizēšanas vaina

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu