Tet a tet

Q dāmām-kā jūs jūtaties, būdamas savam sapņu vīrietim second best?

LaskovijMerzavec  RRAGANA... bez saglabātās latviešu valodas, viņa nezina igauņu valodu, kas protams ir ļoti raksturīgi tiem, kas nodzīvojuši 30 gadus Igaunijā:)

Sassy14  Leta, - vai adekvāta sieviete paziņo publiski, kaut vai jautājuma formā, ka ir savam mīļotajam vīrietim second best? :D
Un par tiem „asinsradiniekiem“ – ne velti igauņiem ir teiciens „asinis ir biezākas par ūdeni“. Savi bērni ir „asinis“, ex-čalīši un –dāmītes, kuri nav Dzīvesbiedra/-es vārda cienīgi, pat ja ir bērnu bioloģiskie gēnu donori – ir „ūdens“. Tā ir un būs.
Bet par to „palīdzīgo roku“… :D :D … pat Jūsu tautas dzejnieks Imats Ziedonis ir teicis – „nevajag būt par ārstu tam, kas nav ārstējams“. To pašu pateiks jebkurš mūsdienu profesionāls psihologs vai psihiatrs. Dzīve un veselība mums ir tikai viena. Ja mēs neesam
mediķi, psihologi, sociālie darbinieki, policisti, juristi utt – mēs nevaram reāli palīdzēt tiem, kas ik mīļu dieniņu kalpo „zaļajam pūķim“ un dēmoniem, uzbrūk cilvēkiem mājās, uz ielas utt. Un tiem vienlaicīgi arī ne, kas uzskata, ka viņu personīgais alkoholisms un viss no tā izrietošais ir visu citu, tikai ne viņu pašu vaina un problēma. Ar minētajām problēmām lai nodarbojas zināmi speciālisti un specializētas iestādes.
Un par to „apbērnošanos“ – tas nav nekad bijis mans pašmērķis. Bērni ir radušies dabīgā ceļā kopdzīvju rezultātā. Ar kopējiem bērniem, protams, nav iespējams nevienu noturēt. Bērni nostiprina ģimeni TIKAI gadījumā, ja starp dzīvesbiedriem ir ĪSTA un ABPUSĒJA, un NOTURĪGA draudzība (un labākajā gadījumā pat mīlestība). Ja tā nav, tad kopīgo bērnu partneris ir tikai „laika un telpas biedrs“, kurš nav neaizvietojams.

DanaL  Mani vairāk fascinē tēmas autores 18.-20.gs. krievu aristokrātijas šarmantais runas stils, kad ik pa brīdim jāiestarpina kāds no franču, angļu vai vācu (kuru viņa, starp citu, pārvalda gan runā, gan rakstos) valodas sagrābstīts vārds vai izteiciens.

Pati ar sevi esmu saderējusi, ka šomēnes parādīsies vismaz viens "Jedem das seine", bet jau nākamgad autore varētu progresēt vēl tālāk un paspīdēt ar ko satriecošu no ķīniešu vai mongoļu folkloras klāsta.

Sassy14  Tiem, kam ir kaut kādas problēmas ar manām valodu zināšanām. Nebaidieties, - es protu gan latviešu, gan igauņu, gan krievu valodu apmēram vienā līmenī, un zinu pat vēl apm. 6 valodas, vienu bišķi labāk, citu bišķi štruntīgāk. Tie, kas te apšauba, vai esmu „īsta“ igauniete – es savukārt šaubos, vai Jūs bez latviešu valodas vispār kādu citu protat.. Bet tēma jau nav par to. :D
Vienlaicīgi, tēmas autorei – par cik visi notikumi, kurus te reizēm aprakstu, ir notikuši pasen, NAV notikuši Latvijā un to „darbojošās personas“ neprot pat nevienu vārdu latviski – tad arī pļāpāju droši. To visu var tikpat labi uzskatīt par „svešzemju dzelteno literatūru“. Vispār savā zemē un reālajā dzīvē es par daudz ko esmu ļoti ilgi klusējusi, jo man nav paraduma tarkšķēt par visu ar draudzenēm, sūdzēties visur par savu dzīvi utt. (Starp citu, Krievijā ir tāda pārraide Mužskoje/ Ženskoje. Tur cilvēki ar īstiem vārdiem un uzvārdiem, īstām sejām …tvaju-maķojas un kaujas tiešajā ēterā. Es tomēr tikai tarkšķu, nenosaucot nevienu pat vārdā… :D ) Protams, varētu jau visus šos piemērus iz dzīves stāstīt trešajā personā ar izdomātiem vārdiem, bet diez vai tas daudz ko mainītu..

Lucky  ..., skumji ..., aiz visas šīs bravūras redzama vientulības sāpe ...

rokons  Second best ne vienmēr ir absolūts. Ir parametri, kur labāka viena, ir parametri, kur labāka otra.
Ari trešās eksistence nav izslēgta :D

Lucky  Leta, sorry, neienāca prātā, ka veic pētījumu zinātniskos nolūkos. :D

av2  A daudzaam vispaar nav nekaa, vienas. Tas ir labaak, tiessaam? Nu, nu....

Mikko  Un tāpēc ir te mēģinot ar jelkādiem līdzekļiem pierādīt savu vajadzību un to kā visi stāvus rindā stāv tikai tas ir kārtējais stāsts par to kā būtu ja būtu, bet nav. 😌

ieva03  Ir vīrieši sapņotāji,kuri vienkarši dzīvo ar pagātnes ēnām,bet ne realitātē. Viņi grib to ,ko nevar dabūt,un tā viņiem šķiet vērtīgāka par esošo,jeb vienkārši ir ieciklējušies uz bijušo(uz pagātni).

Neganta  Diezgan absurda situācija, kurai nevajadzētu ļauties nevienam ar veselo saprātu un pašcieņu apveltītam cilvēkam. Pirmkārt, ko īsti nozīmē sapņu vīrietis? Tāds, kurš nevarēja dabūt iekāroto sievieti un atrada citu kā plāksteri? Šis jautājums atgādina rokgrupas grūpijas (padsmitnieku vecumā) sāpi. Kas par nafig? Ja tiešām Tev ir tas ne iedomu sapņu princis, tad kas Tev aizliedz kļūt par viņa sapņu sievieti? Kas tā par mazohistisku vēlmi justies kā otrajai vai ne gana labāk?

rokons  Sapņu prinču atbilstība konkrētajai princesei ne vienmēr pastāv. Vai mazums situāciju, ka skrien pakaļ, cerot uz otra(s) pretreakciju, bet medījamais objekts ir vai nu par slinku vai par gudru, lai pakaļskrējēju savos ratos uz ilgu laiku ņemtu. Pavizināties var, bet tik līdz ciema robežai.
Ciniski - bet ne mazums dzīves piemēru.
P.S. Tas attiecas uz abiem dzimumiem

Mikko  Nu nevajag man nekādus you tubes piemērus bāzt!
Pat neskatīšos jo navusaistoši!
Tikai pieklājīgi atkārtošos - Pirms nolikt vīrieti, ar zeķēm, vai bez iesaku palūkoties uz sevi spogulī ar paškritikas piešprici - Vai tiešām pati esi tāda skaista, slaida un kopta bez parfīmu blāķa ka vīrietis varētu teikt - Jā! Tu esi iekārojama!
Šo iesaku uzkarināt pie griestiem sev par atgādinājumu! 😌

rokons  Leta, beidz. Tak zoologiem nemaz neesi interesanta :D

rokons  Uuupsss! Vēl viens kopdzīves modelis!! Aūūu, Saeimas attiecīgā komisija! Steigšus izskatiet jautājumu par likumu labojumu.

Es jau sen domāju, ka zoofīli ir drusku apdalīti

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu