Vīriešu attieksme pret randiņiem?

Lūk, par tiem randiņiem runājot, kādēļ vīriešiem ir radies tāds nievājošs uzskats par tiem un necieņas izrādīšana pret tām sievietēm, kuras dodas ar viņiem uz randiņu? Vai vīrietim vairs nav jāievēro elementārās pieklājības normas pret sievieti, kā tas ir tagad pieņemts iet uz randiņiem, tā kā sanāk, bez īpašas piepūles sapucēties, lai iepazītos?

Chris1986  nu ja, ja sieviete piecirstu kāju un pieprasītu cieņu vai kā citādi sāktu mani audzināt, tad es pārslēgtu uz citu kanālu

AivarsN  Pilnīgi piekrītu. Pirmais iespaids var izrādīties ļoti maldīgs. Palmas ar puķītēm uz krekla ir super! Havaju salas esmu redzējis tikai pa televizoru, bet man tas viņu eksotiskais stils ļoti patīk. Vai tad labāk kaut kas drūms, klasisks, pelēcīgs, vienkrāsains, saplēsti džinsi, galvaskausi uz apenēm un tetovējumi ar sātanisma simboliku? Pārejas laikā jau tā dzīve nav sevišķi krāšņos toņos, sevišķi ja zina tuvākās nākotnes scenāriju. Tāpēc jācenšas gūt iespējami vairāk pozitīvu emociju, kaut vai tie būtu tikai nenozīmīgi sīkumi.

Sassy14  AivarsN, - bet par to jau mēs te zem vienas tēmas (varbūt pat manis uzstādītas) arī ķīvējāmies – vai internetā ir iespējams atrast „otro pusīti“ visam mūžam. Un, lai gan teorētiski internetā, un ar visvisādu „saderības kalkulāciju“ palīdzību it kā tam vajadzētu būt vieglāk, tad, manuprāt, ir daudz grūtāk, jo – par daudz virtuālu faktoru un kalkulācijas formulu, par maz reālo faktoru jeb to, kas cilvēkam tiešām varētu likt dvēselei lidot vai pārvēst drūmu rudeni viņa smadzenēs jaukā pavasarī… :D
Mūsu jaunības metode bija „ļubov zla – poļubiš i kozla“. :D :D .. nu, un parasti jau to āžu bija visur un pietiekamā daudzumā – skolā, augstskolā, darba vietā, veikalos, pasākumos – tik pastiep ķepu un grāb ciet, ja nav slinkums. To sauca par „sirds aicinājuma“ metodi. Tagad ir kalkulācijas metode – jauniešiem, starp citu, tas izdodas labi, cik saprotu. Bet mums, vecajiem padomju (kom)jauniešiem, laikam ir tā, ka grūti ielauzīties tajā moderno laiku sistēmā – i to ņe eto, i eto ņe to.

Labrador  Personīgā pieredze - agrāk pa laikam sarunājām randiņu kādā pasākumā , piemēram koncertā. Ja piedāvāju , tad pats arī visu apmaksaju. Bet vairumā gadījumu sievietes neierodas , pēdējā brīdī atrodot iemeslus vai vispār atslēdzot sakarus , neskatoties , ka iepriekš sarunāts , esmu izbrivejis laiku , nopircis biļetes. Sieviešu domāšanā un rīcībā nav nekā tāda , kas izraisītu cieņu. Sieviešu rīcībā ir līdzeklis , kas palīdz atrisināt vīrietim fizioloģiskās vajadzības. Un tas arī tiek maksimāli likts lietā , lai manipulētu ar vīriešiem , kuri nespēj kontrolēt savus instinktus. Ja sieviete uz randiņu ieradusies un itkā esi viņu ieinteresējis , neko nenozīmē. Sievietes ir nemitīgā , šķietami interesantāka un kvalitatīvāka partnera meklējumos. Kritērijs pēc kura izbrāķēju pilnīgi visas postpadomju sievietes v- tās visaugstāk vērtē kriminālā ceļā iegūtus mantu un naudu. Vari būt Ilons Masks , postpadomju sievietes skatījumā būsi lohs un luzeris , jo nemāki triki zagt , laupīt , krapt. Par šo tēmu bija Britu policijas publikācija par emigrantiem no Baltijas.

Sigvarts60  Ar vīriešiem šim ierakstam maz, patiesībā, nav nekāda sakara. Tas attiecas uz lielāko daļu šeit OHO PA komentējošajām tantām, kuras ir izcili veiksmīgas, skaistas, gudras, apveltītas ar izcilu gaumi un labi koptas, bet neviens viņas negrib, lai attaisnotu savas neveiksmes dzīvē un attiecībās, sacerot šādas pasaciņas par lopiskiem, neaudzinātiem vīriešiem, kas pie visa vainīgi.

Ja arī kādreiz tāds vīrietis bez pastāvīgas dzīves vietas un bez regulāriem ienākumiem ir satikts, tad tas nemaz nebija TAS, kas aicināja jūs uz satikšanos. Un arī tuvāk iepazīties viņš nevēlējās. Viņš tur gadījās nejauši savās ikdienas gaitās, bet tas ĪSTAIS vispār neatnāca.

Labrador  Iepazīšanās portālu sieviešu kopīgā iezīme - neadekvāts pasnovertejums un prasības pret partneri dēļ kā izjukušas iepriekšējās attiecības un jaunas neveidojās. Tas noved pie neapmierinātības , nereti arī agresijas.

AivarsN  Negribas jau atkal ieiet sazvērestību teoriju zonā, bet vai tad tajā saucamajā neatkarības laikā kautkur televīzijā, izglītības sistēmā, vai no valdības puses ir izskanējis kaut kas pozitīvs tradicionālo ģimeņu virzienā? PSRS vēl ģimeni dēvēja par valsts pamatu. Taču kapitālisma pasaulē jau kopš pagājušā gadsimta vidus tiek sludināta izvirtība un attiecību komercializēšana, pēc patērētāju sabiedrības standartiem. Tieši tāpēc daudzas sievietes un droši vien arī vīrieši, satiekoties pirmo reizi, uzmanību pievērš nevis acīm un sejas grimasei, bet apģērba brendam un auto modelim. Ja kādreiz cilvēki satikās pie dabas, romantiskā gaisotnē, tad tagad noteikti jāiet uz pēc iespējas smalkāku restorānu, lai pārliecinātos par kavaliera maksātspēju. Man ir jau vismaz 13 gadu iepazīšanās pieredze. Tāpēc arī zudusi vēlēšanās piedalīties tajā bezcerīgajā pasākumā un reti kurai sievietei izdodas mani no mājas izvilināt. Lai gan vienai Oho dāmai vēl pērn tas izdevās pat vairākas reizes.🤗

Mikko  Pirmkārt kur tad vispār būtu jāiet un ar ko? 😏
Otrkārt paēst var arī mājās un napig nevienam nevajag freileņu pusdienas vai vakariņas vakariņas!
Un pa lielam neko nevajag...
No Pa esošajām ne... 😌

Geisha  Cocosanīt, man te tādi ērzeļi, nastu mūļi, ēzeļi ir pilna iela. Pat zālīti ostu par pliku velti. Gribi arī tev varu kādu iepakot un aizsūtīt pa pastu.

av2  Kur juus izraujaat tadus viiriessus, un taadas sievietes? Nekad, neviena randinna nav bijussi ssitaadi paarpratumi. Pirms randinna tak RUNAAJIET, vai kaa? Kur iesiet, ko dariisiest utt

CoCoSan  Geiš, nu vsp zālīti kurī, osta koksu. Takā tas kārtējo reizi pierāda, ka muldi visko par ko fišku nerubī ne grama. Peace.

Leta  Randiņošanai kā hobijam piestāv spēļu zāle kā izklaide, nedrīkst aizmirst ieraut alkoholu, un lai to visu finansētu bez pārpūles, ieteicams notirgot kādu paku kokaīna.

AivarsN  Cocosan. Ja es pareizi sapratu, tad Geisha to zālīti tiešām nevis pīpē, bet ir spiesta ostīt, jo tie kaimiņu ēzeļi un ērzeļi to ļoti intensīvi pīpē. Un labai zālei patiešām ir patīkams aromāts. Taču lai tādā pasīvā veidā dabūtu arī kādu jūtamu iedarbību, vajadzēs atrasties nelielā slēgtā telpā ar vairākiem pīpmaņiem. Interesanti, kā varētu iedarboties marihuāna uz vakcinētajiem? Zinu dažus profesionālus dzērājus, kuriem pat pēc otrās vakcīnas 0 reakcija. Taču divas nedzērājas sievietes pēc otrās vakcīnas gandrīz galus atdeva. Viena vēl pēc mēneša nav īsti atguvusies. Katrā ziņā randiņotāja jau vairs nebūs, vismaz ne ar mani. Jā, štrunts par tām zeķēm, bet par vakcinēšanos gan vajag noskaidrot jau pirms randiņa. Sevišķi jau jauniešiem, kuri plāno bērnus, vakcinētais ir bezcerīgs variants. Bet tiem, kuri cer ātri tikt pie mantojuma, vakcinētais ir visdrošākā partija. Tikai vajag vēl paspēt dabūt līdz altārim, jo daudz laika vairs nav atlicis.

CoCoSan  Droši vien tev, Aivar, taisnība par Geishu. Atliek izteikt viņai nožēlu un līdzjūtību par viņas dzīves apstākļiem. Taču vai šādos apstākļos dzīvojoša sieviete spēj adekvāki izvērtēt vērtīgu vīrieti un viņa kvalitātes, tas liels jautājums.
Par vakcinētajiem man vienalga, ko grib, to lai dara, lai tikai man liek svētu mieru.

Vaukskis  Tāpēc, ka pašas izjoko vīriešus un neierodas, ja apsola- respektīvi, vazā aiz deguna, gadās pat vēl sliktāk- pēc tam publiskos čatos "apdirš" citu priekšā par vientiesību u.tml. No kurienes lai rastos?! Pēc tādas pieredzes rodas vienaldzīga, ja ne pat pret meitenēm vērsta attieksme.

ube  Ir vīriešu grupa, kam ieaudzinātais džentelmeniskums ir asinīs. Ne skopi, ne zeķes zandalēs...nu viss kā vajag. :))

Lucky  Te nu iederētos pārfrāzēt krievu teicienu "Jums vajag Taxi, vai braukt?" :D

CoCoSan  Zin, Lucky, šeit iederētos vakag Taxi, jo braucējs ap 60smit jau nekāds.

Lucky  CoCoSan, palūgšu bez personiskiem apvainojumiem, ja! :P:D

AivarsN  Cocosan. Braukšanas prasmes un spējas, ne vienmēr ir atkarīgas no vecuma. Dažs labs vēl pēc 70 var tevi pavizināt, ka elpa aizraujas.😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu