Vīriešu attieksme pret randiņiem?

Lūk, par tiem randiņiem runājot, kādēļ vīriešiem ir radies tāds nievājošs uzskats par tiem un necieņas izrādīšana pret tām sievietēm, kuras dodas ar viņiem uz randiņu? Vai vīrietim vairs nav jāievēro elementārās pieklājības normas pret sievieti, kā tas ir tagad pieņemts iet uz randiņiem, tā kā sanāk, bez īpašas piepūles sapucēties, lai iepazītos?

Mikko  Tieši tā!
Un vēlams tur kur mazāk nosvīdušu rumpju 🤣

Vitaalijs  Man šķiet ka problēma nav dzimu attieksmē pret dzimumu bet gan attieksmei pret cita cilvēka laiku utt. Sabiedrība tagad vispār tāda narcisistiska . Tevi mani ir jāmīl tādu kāds es esmu , kaut esmu tāds paša vainas pēc .

Mikko  Ja nezina īsti ko grib un ir nepārprotama vēlme visu pārtaisīt pēc sava redzējuma tad ir tā kā ir un nemainīgi! 😌
Beraucat labāk kur pie dabas un napig visas batālijas...

arvids19721970  Atnāku es tāds uz randiņu,viņa nopēta,sāk kritizēt.A es pieceļos un aizeju.Jo es netaisos nevienu regulēt un to pašu vēlos no savas sievietes.Kopā,katrs par sevi,un katrs dara to,ko uzskata par vajadzīgu.Un dara pats,neprasot no otra.Kad gribēšu,tad sapucēšos.Dvēsele no tā necietīs

Mikko  Neviens nevienam nevar piederēt.
Vēl vienkāršāk ir nekur neiet jo no sarakstes vien viss ir skaidrs! 😏

Lucky  Jāpucējas ir uz kāzām, lai viesi redz, ka neesi nabags. Bet uz randiņu ir jāiet ikdienišķi, lai neradītu ilūzijas. Nu tā - pa godīgo. :)

Labrador  Lucky , teorētiski it kā pareizi , bet bieži sievietes ir un paliks vienas dēļ prasībām pret partneri. Un šai , itkā brīvo sieviešu kategorijai vajag , lai vīrietis uz randiņu ierodas atbilstoši augstākajiem luxury standartiem un modes spiedzieniem. Šo brīvo sieviešu brīvības iemesls ir tas , ka tās meklē nevis dzīves partneri , bet , pirmkārt augsta statusa pārstāvi , kurš sievietei radīs pārākuma sajūtu pār apkārtējiem. Respektīvi , uz randiņu jāierodas nevis tādam , kāds esi , bet tādam , kādu sieviete grib redzēt. Vairumā gadījumu iepazīšanās portālu sievietes izbrāķē vīrieti , ja vien tam nepiemīt aktiertalants un prasme karinat spageti.

CoCoSan  Labrador, nu laikam tomēr nevajag dramatizēt. Sieviete, tāpat kā vīrietis, vēlas, lai satiktais cilvēks ir sexuāli pievilcīgs, tajā skaitā viņa apģērbam, kustībām, ārējam izskatam tomēr jābūt tādam, lai galvā sāk raisīties domas par sexu, nevis kaunu, ka atrodies viņam līdzās un kā ātrāk notīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu