Vai mūsdienās sanāk pārcilāt pasaku grāmatas?

Piemēram, apmēram 200 gadus jauna :) pasaka „Karaļa jaunais tērps”, Hanss Kristians Andersens.
(Daži fragmenti atmiņas atsvaidzināšanai)

siikaa16  15:13
Ir hipotēze, ka spāņu griba cēlusies Eiropā vai Austrumāzijā. Bet spāņu gripas vīrusa DNS iegūts 2005. gadā no kāda slimā mirstīgām atliekām, kas bija iesalušas Aļaskas ledū.
Bills Geits "Microsoft" radīja pats un savu bagātību nopelnīja (un vēl pelna) ar savām smadzenēm.
Izlasi kaut vienu rakstu par Geitsu un viņa biznesa sākumu, to pat skolā māca.

Mikko  Jap! Sapņu Jūļi, burkāndobju princeses, Karlsoni, Engelsoni, septiņjūru braucēji un trīskrānu jākļi... 😌 😏

Julianna  Tu, Biete jautā, vai sanāk pārcilāt pasaku grāmatas? Simt punktu varu atbildēt JĀ! Nu paņemsim tādu pasaku grāmatu, kā Zemesgrāmata korporācijā LR. Vai nav smuka vīzija par kailo karali, kurš tura rokās šo A4 papīreli un domā, ka šim pieder zeme. Kā nu kuram, 1 vai 1000 ha. Ja pasaku tēlam zeme patiešām piederētu, tad kāda jōda pēc viņš maksā 2 nodokļus. Vienu korporācijai un otru Anglijas karalienei, kas atļāva korporācijai paņemt licenci uz 25. gadiem. Kas šos gadus bija rūpīgi glabāts "valsts noslēpums". Pielaide bija izredzētajiem pasaku tēliem. Kā Latvijas Ansīši un Grietiņas rīkotos 1991. gadā, ja pateiktu -- skaistais sapnis uz 25 gadiem, nopizdzīts no PSRS, a pēctam jums atnāks Lielā Sopļa, kas izbradās rožu dārzu, ka paliks tikai kapu kopiņas. Kā pasaku tēli -- kaimiņzemes PŪ slēdza "robežlīgumu" ar LR, dāvināja Abreni/Pitalovu, ja abi pokalena reģistrēti 200 metrus no krasta līnījas? Oj, ne metrus, kilometrus. Un mēs šo pasaku havaļi. Un kā mēs tagad ticam, ka mums ir Saeima. Kurā ir 3 darbinieki. Un MK ar 1 darbinieku. TICAM! Kā mēs ticējām, 5 mēnešus dzīvojām bez valdības, līdz labie aizokeāna gariņi apžēlojās par mums un atsūtīja Mesiju! Vietējie no 1.9 limona, nudien nespēja atrast piemērotu kandidātu. Un nācijas vectēvu atsūtīja ar mūs pestīt. Tā varētu stāstīt un stāstīt. Ne acīs neesam redzējuši brīnumaino šķidrumu, kurš no zārka uzrauj pat aizvakar mirušos, bet mēs ticam, ka tas tā ira. 33% tic. Un tas ir vairākums! 66 % tagad ir mazākums. Brīnumaina pasaku Zemes teritorija ar nosaukumu LR. 2 eksemplāros. Kurā gribat, turā dzīvojaties. Vienai LEI code beidzas ar 39, otrai 12! Par kuru dziedāja -- tev mūžam dzīvot??? Bet vispār malači. Zaničkai vienmēr jābūt. Vēl ir smuka pasaku grāmata ar uzrakstu Latvijas migranta pase. Komunismā biju pilsonis, te smuks migranto. Ne kola , ne dvora. Tas nekas, ka par feika konfekšu papīrīšiem -- sauktiem servelāde(lasi sertifikāti)pirkām dzīvokli, kurš tāpat jau

Julianna  mums piederēja. Latvijas MMM. kamēr mēs čakarējāmies ap hruščovkas 30 kvm. veikli zēni savāca Latvijas hesus. Komunismā elektrība tāpat na haļavu slidinājās pa vadiem. LR korporācijā tā nav pērtiķis, lai karātos vados. Šobrīd to notur varenais OIKs. Vai ta mēs neticam šīem OIKa Hristianiem Anderseniem? Ticam. Nu varetu vēl jums bērni pastāstīt pasaku. Šovakaram pietiks. Saldus sapnīšus.

Julianna  Labrīt zaķīši! Tā kā tēma šāda, savā ziņā rotalīga, tad atļaujos tā uzrunāt. Gribu jums izstāstīt vēl vienu pasaku. Šoreriz tā domāta visiem ohujistiem, kuriem esmu kā sarkanā lupata vērsim. Tātad. Uz planētas Zeme ir tāda valsts, kā Japāna. Nu un tagad atjautības jautājums. Cik % viņi ir potēti no Lielās Sopļas? Ne daudz, ne maz 1(viens)% no visiem iedzīvotājiem. Kāpēc noticis sboj matricā? Vai šie Geitsam neko nav parādā? Nav nekāda jumbo-- mumbo neattīstīta cilts. Bet nepieņem indi. Nu ka eksperti, jūsu versijas.

rebeka  Cita kultūra un dzīvesziņa. Geits to nevar caursist.

ube  Pasaku stāstniece, jeibogu. :)))

inaralaima  Tieši šodien nopirku pasaku grāmatu draudzenes mazajai meitiņai,cenas gan kosmiskas -septiņas īsas pasaciņas maksā 12.eiro ar kapeikām.

av2  Nee.

tracer  Ja sho plikaa karalja teelu paarnesam uz muusdienaam?.uz iepaziishanos?..modeleeju situaaciju..veca neglita sieviete..bet vecim taa gribas kopoties ka sauc vinju par bumbuliiti par briedushu sievieti..sauks par jebko..lai tik tiktu pie koposhanaas..un te jautaajums? Ja visi redz ka vinja veca negliita(kaa karalis pliks)kaapeec visi klusee?.jo redziet tolerance..kaku nedrikst saukt par kaku..taa ka neesam tikushi taalu no karalja plikumiem evoluucijaa

Leta  Julianna, tas tak ir sprādziens, pavairo miljonkārtīgi šo infu par superattīstītās industriālās lielvalsts pieeju šovam, un izdali tautiešiem, tad Latvija būs eirokolhozā vispār pēdējā vietā pēc tieksmes apzāļoties, lai ietu uz cirku un brauktu uz bermudām.

Marita  05:30 Paklau, ko visu laiku piesienies tām vecajām neglītajām tantēm. Nē, nu var jau saprast, ka pa acīm spiežas, ja kopošanās nav bijusi vismaz gadu. Nevari iepirkt sev mākslīgo plastmasas sievieti? I skaista būs, i neliks iet nūjot. Kā arī mājās neko neizzudīs. Bet papļāpāšanai derēs šejienes neglītās.

Geisha  Sīkā, man bērnībā skolā stāstija, ka dižais Ļeņins ļoti mīlēja bērnus. Kad vectēvs ir kongresmenis tad daudz smadzeņu nevajag. Pietiek nopirkt svešu cilvēku izgudrojumu un čau, Rasma, tu esi zirgā.

Vaukskis  Julianna, kaut ko baigi sajauci, ja runa ir par Covid-19, uzlecošās saules zemē pret to potējušies 26,4 % ar strauja pieauguma tendenci, tā kā 1 % tiešām ir no "Brīnumzemes" sērijas un Latvija tādējādi apsteidz Japānu.

Julianna  26 % ir domāti tādiem , kā tev un citiem Buratīno, pašapmierināšanās vajadzībām. Jautājums ir citā. Ja jau Japānu pietaupa, novāc tikai 1% čandalu, ko tas dos nākotnē? Uz šo valsti uzliktas fiškas? Ķīnu žostka uzmeta, piedirsa ekoloģiju, izsūca lēto darbaspēku. Tagad izved visas iekārtas, un Ķīna fakstiski neko vairs nevar ražot. Bet mums bīda pasaciņu, ka nevar atsūtīt detaļas dēļ embargo. Arī braukā pa ausīm. Bet tu Vaukšķit, protams, vari dzīvot ar savu pārliecību tālāk. Tas pat ir ieteicams. mūsējie starakas, regulāri, katru dienu dot pasakas uz tv, radio. Novērtē viņu pūles.

Julianna  P.S. padzēru kofē un apdomāju manu un Vaukšķa saraksti. Japāna jau kādu laiku iepriekš uztaisīja prorivu daudzās tehniskās lietās. Lasīju, ka bija pat sataisījušies atteikties no dizeļ/benzīn auto. Ja pareizi atceros , kaut ko uz elektromagnitnajām poduškām, autiņi ar ūdēnraža motoriem un daudz daudz citu izgudrojumu. Nu un, lai tas nenotiktu, uzrāva šiem Fokusimu. Piedraudēja, ja no domas neatteiksies, tādas fokusimas būs pa visu materiku. Tā kā tagad mums te uz planētas iet mode par ekoloģiju, šķiet, ka visādi Īleni Māski un citādi ģēniji ir piezīdušies pie japoncu izgudrojumiem un drīzumā reprezentēs kā savus. Pretī saņemot reāli nozūmētos 1%, bet statistikā var uzzīmēt kādu gribi cīparu apdurstītos. Padzīvosim -- redzēsim.Vse tainoja stanovitsja jaunim.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu