Kā precīzāk iepazīt cilvēku, tikai sarakstoties?

Ja vēlies patiesi iepazīt vīrieti, iepazīt viņa īsto dabu- viņam jāpiedzerās. Tas ir gadījumā, ja iespēja satikties. Šeit jāsarakstās par sex tēmu, tad atklājas viņa īstā daba, nodomi, plāniņi, ievirzes un novirzes. Daļa ātri vien atkrīt. Iesakat vēl kādas tēmas, kuras ātrāk ļautu iepazīt cilvēku!

rokons  Vispirms jāsaprot sarakstes mērķi. Lai sarakste ritētu, jābūt abpusējai ieinteresētībai. Jāatrod savstarpējo interešu loks. Te minēts, ka apspriež klātienē virkni lietu, piem. copi, grilēšanu, ceļojumus vai ko citu. To var arī veikt sarakstes (smalki izsakoties epistolārā) formā.
Ja mērķis ir iegūt jaunu informāciju, nav nekāda vajadzība kaut kā tuvāk iepazīt rakstītāju.
Ja ir citi mērķi - nav vienas atbildes :)

Chris1986  man visas sarakastes parasti ir ļoti īsas un beidzas pie mana jautājuma: "Cik tev ir bērnu?"

ieva03  Fargo ļoti cienijams viedoklis,un arī Mikucītim taisnība.:)

Marita  Man gan patīk sarakstīties. Tad var apdomāt katru vārdu. Un arī pârlasīt, ja ir tāda vajadzība. Agri vai vēlu parādās cilvēka īstā daba.

incis1  Tikai sarakstoties cilvēku iepazīt nevar,var tikai aptuvenu ptiekšstatu gūt par otru. Tukties vajag un ne vienu reizi vien,lai redzētu,kas lācītim vēderā.

Vaukskis  dabasmiili, nevainīgiem zvērinātiem atturībniekiem ir ļoti liela iespēja, ka viņu īsto dabu neviena neiepazīs, jo tagad daudz lielāks ir pieprasījums sabiedībā pēc iedzērājiem, kuri spēj izklaidēt citus un ir vieglāk atšifrējami.
Man šķiet, ka sekss mūsdienās mazākumā gadījumu dāvā dzīvību, lielākoties pēc tam ir tikai kaut kas jānotīra.

rebeka  Man ir bijušas daudz sarakstes (kad bija vairāk laika un ne šeit), dažas ir novedušas arī pie lēmuma tikties. Ne tāpēc, lai kaut ko uzsāktu, bet lai beigu beigās sapazītos reālajā dzīvē.
Sarakste var notikt, ja ir ieinteresētība vienam par otru, ja nav kaut kāds tiešais, ātrais mērķis, līdz kuram jānokļūst. Jābūt līdzīgai humora izjūtai, arī prasmei uzrakstīt domu vārdos.
Tad sarakste ir bauda :)

emailbox  Sarakste. Sarakste dereja 19. gadsimta. Sobrid dzives atrums ir cits, labak satikties un bus priekstats par cilveku.

rebeka  Sarakste ir arī kaut kas dvēselei.

elfu_mazulis  Sarakstoties var ļoti labi saprast, vai cilvēkam patīk sarakstīties. Ja uz saraksti skatās, ka uz līdzekli mērķa sasniegšanai, tad iespējams neko uzzināt arī nevar. Bet, ja sarakste patīk kā process, tad ļoti ātri var atfiltrēt tos, kam tā ir kā zobu sāpes un nemaz netērēt ar viņiem laiku dzīvē. Vieni lasa grāmatas, citi skatās filmas. Katram savs.

av2  Nezinu, ir te dadziem labas domas, tas labi.
Bet ir viens , daudzi te noliedz, ka sarakstee var iepaziit ...bet, varbuut tikai man, es jutu arii sarakstee...ar to deviitivo mannu, ir otraa pusee cilveeks ar dveeseles skaidriibu, vai nav.
Un it kaa jau neesmu ne reizi veel klluudiijies. Es pat teikti, ir ari virtualais kliksskkis, aga.
Bet man nav padomu sievietei, kas te jautaa. Varbuut tomeer katram savs cellss ejams ssajaas lietaas.

Mikko  Sirsnīgas sarunas ne par ko...
Kā jau ierasts 😌

Sassy14  Chris1986, - klausies, bet tad jau varbūt esi nepareizā portālā? Te (sevišķi PA pļāpu forumā) ir daudzas siievietes, bet arī vīrieši vecumā 40+, 50+ un pat 60+. :D Iedomājies šajos vecumos sievieti, kurai nav neviena bērna, kura nekad nav dzemdējusi… Ja nu šāda sieviete nav pasaulslavena skatuves dīva vai izdevusies politiķe, un ja nu viņa nav neauglīga vai kas tml, - tad iespējams, ka viņa ir vecmeita – čudačka, kura baidās no dzīves un vīriešiem (ar ļoti retiem izņēmumiem var iemesli būt arī kādi citi).
Bet, ja gribi meitenīti 15 līdz 25 gados – tad jau citi portāli vajadzīgi. Manu meitu draudzeņu iemīļotais Tinder piemēram.. :D :D

Marta16  Par gramatiku apmēram var spriest. Nu vismaz par vēlmi to lietot. Par citu īsti neko. Būtībā jau neta sarakstēs pat nezini ar ko saraksties īsti ;)
Var jau sarakstīties, īsināt laiku utt, interesanta nodarbe. Bet, ja izlemsiet kādreiz satikties, jārēķinās, ka būtībā no tā brīža arī sāksies reālā iepazīšanās.

Hiacinte_B  Vispār jau gan sarakstē gan dzīvē, cilvēku var iepazīt tieši tik daudz, cik cilvēks ļauj sevi iepazīt.

CoCoSan  Bet arī tā ir iepazīšana, laicīgi saprast un lieki netērēt laiku, ja cilvēks neļauj sevi iepazīt vai ļauj iepazīt limitēti.

Lucky  Pamazām sāk atgādināt "Mikrofona aptauju", balsosim ?:)

Mikko  Un vēl smieklīgāk ir tas ka par šo visu bezjēgā ļurina Tās kurām neko citu kā izdīkt sev uzmanību nevajag 🤣👌

Hiacinte_B  Mikko - Pasmejies, bet neaizmirsti arī sevi pieskaitīt pie tiem bezjēgā ļurinātājiem/ām.

Mikko  Un?
Un Tu domã ka spēj kaut mazākā veidā mani aizķert? 😏
Es vienkãrši pasmejos par šiem centieniem kaut kā nolikt sevi visiem priekšgalā!
Pie kājas! Tici ne?
Bet tã jau saka kad spogulis vairs nepanes izskatu atliek vien internets 😋

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu