Vakardienas interneta kultūra – permanenti niknie un kašķīgie „lietotāji“

Šovasar šeit oho.lv klaiņojot un pļāpājot, duras acīs atsevišķi tipi, kuriem patīk zem katras tēmas rupji lamāties, izteikt aizvainojošas un patiesi sūdīgas piezīmes cilvēkiem, kurus viņi patiesībā nepazīst utt.
Vai tad uz ielas un ar pazīstamiem (vai svešiem) cilvēkiem Jūs uzvedaties tāpat? Un ja uzvedaties, tad priekš kam? :D Vai tad paliek labāk, citus nepelnīti izlamājot? :D
P.S. Citur Eiropā šis stils ir jau vakardiena – šur-tur šos verbāli agresīvos lietotājus ātri vien nobloķē..

DanaL  Autore pati tēmas izklāstā lieto vārdu "sūdīgs", kas ir viens no rupjākajiem vārdiem latviešu valodā. "Štovēta vāvere" tikai tāds sulīgs epitets vien ir.

P.S. Manā skolā lamājās labi ja katrs 10-15ais, toties sporta skolotājs runāja tikai jēlības, bet tīrā latviešu valodā un bez lamuvārdiem. Tagad domāju, ka neko labāk par rupjām lamām tas nebija.

langstins  Aizgāju armijā ar tehnologa diplomu...Bet krievu vārdi bija,kad cirtās pirkstiņi!

Cerinju_Peeteris  Rāmi konstatē, ka autore [sen vairs] nespēj saprast izlasīto un sakarīgi reflektēt par to, kaut apgalvo, ka beigusi pamatskolu kaut kad :D, par to gan neliecina nedz interpunkcijas lietojums, nedz teksta struktūra :D, nedz lietotās kalku [ru] konstrukcijas... Proti, blējiens blējiena labad.

rebeka  Pasen internetā klīda video, kāds afgāņu puika uzturoties kopā ar latviešiem, bija samācījies latviešu valodu, runāja brīvi, ik pa laikam iestarpinot kādu interesantu vārdu. Viņš nezināja to jēgu, tāpat varbūt tie, kas "rupji lamājas ". nemaz neaizdomājas, ka kaut kas ir rupji.

Geisha  Rupji lamāties māku ļoti labi. Iemācījos bērnībā. Ir bijuši gadījumi kad tas ir noderējis. Ko darīt, ja savādak nesaprot? Ikdienā ļoti labi iztieku bez tiem vārdiem.

VECA_PIEPE  "Vakardienas interneta kultūra"(c)-

"duras acīs atsevišķi tipi, kuriem patīk zem katras tēmas rupji lamāties,..."(c)
__________

Ta nē takš,..es vakar biju ienākusi PA- acīs man neviens nedūrās un es nevienu tipu arī nemanīju,
kurš būtu ik pie tēmas rupji lamājies. Nestāsti pekstiņus!

Cerinju_Peeteris  Runcis bija pamatskolu cauri gājis, būtu arī vidusskolu izgājis — taču, tādu neražu, vēdlodziņš bija ciet :D

VECA_PIEPE  "...šur-tur šos verbāli agresīvos lietotājus ātri vien nobloķē."(c)

Nu Ohujiņš, salīdzinājumā ar visādiem šādiem/tādiem citādajiem iepazīšanās un izklaides saitiem,... jau nav nekāds *šur-tur* štrunts!

"Vai tad uz ielas un ar pazīstamiem (vai svešiem) cilvēkiem Jūs uzvedaties tāpat?"(c)

(pārlaiž skatienu sev visapkārt un uzmet aizdomīgi pētošu bolekli ik katram šīs diskusijas aktīvistam)

Nē, MĒS tā neuzvedamies,...gan jau, ka tie ir kādi citi, kuri tā uzvedas, nu tie-

"permanenti niknie un kašķīgie *šur-tur* verbāli agresīvie „lietotāji“!"

(smeļ faktus iz c. materiālā)

rinkulis  тема гoвно, автор gribēja ar svu zilo asini paspīdēt..

KristapsXXX  Liberālajā eiropā vairs nav pienemts atzīt skarbo patiesību.

dabasmiilis  Atradusi ar ko salīdzināt cilvēkus!? ...ar toleranto dārzeņu eiropu.

Būtu niku pamainījusi vai pamainījis, citādi to lasot, nez kādēļ uzreiz par minetu domas uzbāžas!

/nerupjais, bet gādīgais pilsonis/

av2  Peec Tava teikaa iznaak, ka vissi kas nelamaajas "matom"...ir "tvarji" ?
Nezinu, es kaa nelamaajos krievu laikos, ta nelamaajos tagad iipassi. Ja nu iegaazzu pa pirkstu ar aamuru, pateikssu ko....a taa, sarunaa ar citu cilveeku, itsevsiikki svessu, vai sievieti , man sskkiet ..."chista kolhoz", tie visi ble, un f **utt
Laikam atpalieku no laika, nespeeju...degradeeties. Ko nnu?

av2  Un veel kas, nu nav taa, ka ja uzdodi te jautaajumu, nesannemsi arii normalas atbildes. Ir kautkur pa vidu viss te. Nu gluzzi, kaa dziivee, tur aaraa :)

Geisha  Pilnībā piekritīšu Sassyai, jo latvieša nīgrums asi duras. Iespējams, ka tas ir saistīts ar grūto klaušu dzīvi Latvijā. Kad tikko šķērso robežu jatur mute ciet, jo pat savi zobi var kādā ceļa bedrē izkrist no mutes. Cilvēki ir drūmi. Arī pelēki. Laipnu smaidu uz ielas neatradīsi. Kur nu vēl lai pretimgājējs novēlētu labu rītu vai jauku dienu. Satiec kaimiņu liftā un ieraujies stūrī, jo kaimiņam sejā rakstīts, ka jau esi viņa čībās čupiņu atstājis. Ka tik bomi no azotes neizvelk....Tautieši, diemžēl jūs to neredzat, bet kad iebrauc mūsu mīļajā Latvijā tas ir ļoti skaidri redzams. Ko darīt? Nezinu. Diemžēl šīsdienas latvietis ir kļuvis par dīvānpirdēju nevis cīnītāju. Varbūt kad savā sētā ieraudzīsi melnbārdainu bariņu tad sāksi mekēt tās sūdu dakšās ar ko izmēzt Vecrīgas vistu kūti.
Piedodiet, bet patiesība vienmēr ir rūgta.

CoCoSan  Katra uztvere ir tikai viņa un vienīgi viņa problēma, ibo katrs salasa to, ko VĒLAS salasīt. Viens ir starā no saldā mēlē izgvelztām totālām glupībām, cits no tieši sejā pateikta viedokļa no malas. Stassy, ne tikai tu viena esi tāda, kāda esi. Mēs visi šeit tādi. Iedomājies?- DAŽĀDI.
Nu un jā, par tiem citiem ārzemju saitiem - visur labi, kur mūsu nav, par to jau latviešu teikās un pasakās ir izklāstīts krietni senāk, kā esam piedzimuši. Kādēļ neesi tur, kur ir tik patīkami? Atbilde- tur pliekani un salkani. Tākā, nespļauj akā- pagaidām jau vēl pati no tās dzer.

Lucky  Klaidu latviešiem ...! Pirms ko pārmest tēvzemē esošajiem, atzīstieties, ka pa paši esat vēl gļēvāki par palicējiem. Aizmukt labākas dzīves meklējumos, tas tāds latvisks pasākums, ne jau pirmā masveida emigrācija.
Ko tad mukāt, nevis cīnījāties ?;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu