Pēc kā secināt, ka cilvēks ir stulbs?

Tāds interesants jautājums, bet tomēr?

biznesmenis  Pareizi organizēts laiks,liecina par labi organizētu prātu.

dzilums  tas ir subjektīvi. Katram sava stulbuma mēraukla. Kādam stulbs būs neizglītos, bet citam pārgudrs utt

biznesmenis  Labāk ieraudzīt otrā cilvēkā labo,gaišo nevis meklēt muļķības.

Feja939  Žēl , ka stulbumu nevar izmērīt vai nosvērt-----
Kaut ar virtuves svariņiem

PatiesibasKalns  Labāk pasakiet kur kādu gudru atrast...

Vaukskis  Stulbuma pazīme ir būšana pārliecināto antivakcinētāju pulkā, reklamēšana. Cilvēku stulbumam nav robežu.

abcd  Stulbuma mērvienība, kādas problēmas ........Leviti!

fargo  stulbs ir tas, kas stulbi rīkojas. tātad, nav svarīgs iq vai izglītības grāds.

"stupid is as stupid does."
forrest gump.

saulite34  Te jau arī ir cilvēki ,kas stulbi rīkojas,bet tikko tu tādu cilvēku nosauc par stulbu,tā tūlīt skrien sūdzēties.

CoCoSan  Vai tik tu neesi tā pati pirmā skrējēja?

saulite34  Pateicoties tādai kašķu sievai kāda esi tu,daudzi gudri cilvēki šo portālu ir jau pametuši,te ir pāris onkultiņu,kuriem ir tik vāji nervi,ka nav pieraduši par sevi patiesību dzirdēt,un tad tie nevarīgie mīkstmieši skrien sūdzēties.

Sigvarts60  Stulbums nav pati sliktākā cilvēka īpašība. Augstprātība ir daudz reižu sliktāka. Stulbu cilvēku nav problēmu arī cienīt, bet augstprātīgu gan nē.

Lola45  Nu vispār tas ir cilvēks, kuram problēmas ar redzi, nu ķipa tāda kā es 😂
Bet ja pa tēmu, tad Tu un es būs stulbi citiem, bet citiem - ooo kādi gudri cilvēki.
Es stulbumu mēru ne pareizrakstībā, ne diplomos. Bet gan par dzīves uztveri.
Laiku atpakaļ, man bija saruna ar Lv zināmu ķirurgu. Es ar savu medicīnisko diplomiņu izklausijos daudz gudrāka, nekā viņš ar doktora grādu.
Pasēdēju, paskatījos un sapratu, ka mūsu ceļi nevar būt kopā, jo tik stulbu vīrieti, ar tādiem uzskatiem par dzīvi, reti satieku.

nakunakutekuteku  Ei!Gudrie!Vai jums nekad nav gadījies kādu stulbību nostrādāt?

neratnelis  Ja esi vakcinēts...stulbs

Mikko  Šis tā būtu jautājums sev? 🤔 😂
Un kā secināt ka gudrs? 😏

lapukoks  Par stulbu bieži vien sauc to, kura domu gājienu nevar izprast. Un tad jau ir vienkāršāk to atšķirīgo, nesaprotamo nosaukt par stulbeni vai kā tamlīdzīgi, nekā publiski atzīt savu nekompetenci.
Vispār, manuprāt, stulbumu var izmērīt. Tas ir SQ - stulbuma koeficients. Kā to izmērīt? Izrādās - cilvēka prāts sastāv no divām sastāvdaļām: kvantitatīvās (gribasspēks, mērķtiecība, pašapziņa, paštaisnums, pašlepnums, kareivīgums, agresivitāte, noteiktība, izlēmība utt), kā arī kvalitatīvās (erudīcija, paškritika, empātija, iejūtība utt). Ja apzīmējam katru no šīm komponentēm ar koeficientu, tad izdalām kvantitāti ar kvalitāti. Rezultāts būs SQ. Jo lielāks cipars (virs 1), jo cilvēks bīstamāks sev un apkārtējai videi. Savukārt , jo mazāks (zem 1) - jo vairāk cilvēkam nerealizētu ideju, sapņu. Ideāli būtu SQ=1.

av2  Paraadi man vienu cilveeku bez...putniem beeninnos? Jo iilgaak dziivoju, jo labaak to saprotu, un taapeec reekkinos tikai ar sevi ,visaas dziives situaacijaas.Nu labi, varbuut ir 2-3 cilveeki man, kas ir maneejie.

Mikko  Katrs pats sev tas stulbākais.

lapukoks  13:43...nu tieši tā...Katram, pat visgudrākajam, visveiksmīgākajam, visadvancētākajam cilvēkam esot 5÷7 bojāti gēni. (Tad kā ir ar tiem pārējiem?) Un no turienes arī tie putni galvā. Šī iemesla pēc arī nebūtu vēlamas attiecības starp radiniekiem. Jo radiniekiem šie nepilnvērtīgie gēni būs līdzīgi, vai arī tieši tie paši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu