Pasaules dzinesspeeks?

Aizdomaajos.kas ir pasaules dzineejspeeks?kas uztur ekonomikas?ari attieciibas?tie ir jaunieshi..tie tusee klubos.apmeklee kafuuzus.arii alfas un spices barojas no jaunajiem.tad veel visa viedieriichu industrija..mees vecie 50 gadnieki tacu no shii visa pateereejam loti maz.kaa saka ar spiiguljiem muus nepakert vairs...un ja mees nepateereejam taatad neesam izdeviigi biznesam?.taads kaa atstraadaats materiaals..protams buus uzneemumi.kad skries smiltim birstot pa visaadiem tusinjiem.bet es konkreeti redzu ikdienas darbaa ka tikai jaunieshi teeree.

Julianna  Danal!Ar kuņģi man viss visjaukākajā kārtībā! Esi dzirdējusi teicienu -- tu esi tas, ko tu ēd! Ēd m..slus un domā, ka esi karaliene? Vēl pirms lielās afēras, kad spēru kāju Rimi pēc lauru lapām, himalaju sāls un vēl šādiem tādiem mazuiem sīkumiem. Sadomāju izklaidēties. Palūdzu lai man iesver 200 gr. gaļas salātus. Es viņus netaisījos ēst. Pasniedza. Uz etiķetes saraksts kādi cm 5--6 uz leju ar visādiem jaukumiem. Kad taisām mājās, ingredienti sanāk kādi 6 -- 7. Te divi desmiti. Izlasīju nosaukumus skaļi un palūdzu , lai man atnes un uz vitrīnas saliek visus tos pulverus. Rezultāts bija tāds, ka salātu svērēja aizskrēja uz podsobku un vairs nenāca. Bet rinda ...? Sāka mani strostēt, ka es te visiem jaucot plānus, kavēju laiku. Tad nu Danīt teikšu tā. Visas tās salātu vitrīnas ir domātas totālām slaiškām. Es gatavoju ātri, dienām nav jāstāv. Un rūpējos par normālu paiku. Nevis piedalos atrakcijā Ižoga -- šov.

CoCoSan  Labi, mazliet ne par tēmu, tracer piedo. Attīstot Juliannas domu, kā man patīk tie, kuri benzīntankos barojās. Bitīt matos, DUSi pirmkārt ir degvielas uzpildes stacijas, nevis ātro uzkodu restorāni. Bāc, veselām ģimenēm ar maziem bērniem to drazu. Mājās paēst nevar? Tad nu stāvi tais rindās stundām, kamēr līkrokainie savas ģimenes pabaros.

anis  22:03- ja gribas saglabāt dzīvesprieku,tikai TDT-55 tā dabiskajā vidē var līdzēt-Jaguārā miegs nāk...

LaskovijMerzavec  Un kāds sakars Rimi/Maximas salātiem ar ēšanu?

/... patiesi izbrīnīts.../

Dzeguzessbalss  Izklausās, ka kādam ir depresija...Turi buru!!!

dabasmiilis  Tak tie pilsētnieki tusē pa lielveikalu cauru dienu kā tādā atrakciju parkā!
Kad slēdza to pasākumu plāndēmijas dēļ, daudzi bija vīlušies, kā no mājas izlikti!

LaskovijMerzavec  Un kur ir rakstīts, ka benzīntankos nevar baroties.

It īpaši ar ko CirkleK burgers varētu atšķirties no citiem sabiedriskās ēdināšanas burgeriem?

saulite34  Tie veselīgās pārtikas ēdāji te raksta tādus murgainus romānus,kuros labāk neiedziļināties.

fargo  nespēt atrauties no klausules ir nevis attīstība, bet deģenerācija. intelektuāli, sociāli, fiziski.
vai autors zina, ka iq nepārtraukti krītas?
krītas lasītprasme, rakstītprasme, retorika, zināšanas ekzaktajās disciplīnās dažās rietumvalstīs ir tā kritušās, ka viņi atsakas no testiem kā tādiem. no zināšanu pārbaudes vispār. jauniešiem globāli ir grūtības sekot domai, kas ir garāka par pāris teikumiem. tēlaini sakot, viņiem galva stradā "tvīta" režīmā. cilvēki zaudē spēju izklāstīt savas domas. un iemesls tam ir nevis mazāks vārdu krājums, bet strukturēta pasaules skatījuma trūkums. domu nav. nav, ko īsti izsklāstīt domrakstā.
kafūži, alfas un telefoni nav dzinējspēks.
visas pasaules finansu sistēma ir kā motors ārkārtīgā pārslodzē - trīc, kratas, dūmo. naudas un kredītu ir saštancēts tāds daudzums, ka pat nelielu daļu monetārā daudzuma nav iespējams atprečot ne ar pakalpojumiem, ne precem un pat ne ar nekustamiem īpašumiem.

dzinējspēks bija kredīts. un aizdzina par tālu. daudz par tālu.
asv kredītu daudums nu ir 26-28 triljoni. un tas ir tikai asv. ar ķīnu nav daudz labāk.
uz planētas nav nekā, kas to visu var segt.
nav mehānisma, kā no tā tikt ārā, izņemot visus papīrīšus uz cilvēku rokām padarīt bezvērtīgus, vienā milzīgā, globālā devalvācijā.
tas nu par dzinuļiem...

CoCoSan  Pamuļķais? Tu esi ortodoksālais ēvrejs, ka visam jābūt uzrakstītam? Var var baroties visur, ij atkritumu konteineros, ij urnās. Aizliegts tak nav. Bet par to apgraizīšanu tu man tā arī neatbildēji, kautgan atbilde ir redzama jau tāpat.
Izziņai. Pamuļķajiem. Burgeros ir cūkgaļa, vai vēl precīzāk, cūkgaļas izstrādājums. Bet cik zinām, jūsējiem tas ir netīrs lops. Tad par kādiem burgeriem runa principā?

LaskovijMerzavec  Coco...Tev arī smadzenes ir noštovējošās? Tik vien vari nogvelzt, kā apsaukāšanos un savas nenotikušās seksuālas fantāzijas???

Es pajautāju ar ko CirkleK burgers varētu atškirties no jebkura cita sabiedriskās ēdināšanas burgera? Nedomāju, ka varētu atrast atšķirību, ja nu vienīgi ar dažiem restorāniem, kur uz atklāta grila grilē.

siikaa16  Kādēļ jāpārmet jaunatnei par pasauli, kuru paši tādu pataisījuši? Nemaz viņi nav tādi patērētāji. Jaunatnei, tagad topā saudzēt dabu un saražotos resursus. Taisni vecie ir tie lielie patērētāji.
To ka pirms septembra vairāk jaunatne staigā pa veikaliem būtu jau tava vecuma cilvēkam jāsaprot. Var domāt, ka pats pirms 1. septembra neiepirkies.
Autors nopērk aliņu, bet dāmu nevar aizvest uz kafejnīcu. Tipa, nebūs patērētājs. Parēķini, cik jaunākos telefonus nodzer.

CoCoSan  Pamuļķais, tev taču patīk tāds komunikācijas stils. Tākā nekādas pretenzijas turpmāk vērā vairs netiek ņemtas.

Raini, vai tas nebija tavs šedevrs?: "Un kur ir rakstīts, ka benzīntankos nevar baroties."???
Tev tika sniegta atbilde- tas nekur nav aizliegts, tāpat kā baroties no atkritumu urnām.
Ko vēl gribi uzzināt? Es uzturā burgerus nelietoju, līdz ar ko po ar ko viņi atšķirās kopējā sintētisko ēdienu piedāvājumā.

LaskovijMerzavec  .... salīdzināt CirkleK ar miskasti, apliecina tikai Tavu smadzeņu pārštovējuma pakāpi...

Lielākā daļa no saiedriskās ēdināšanas izmanto HORECA, tas ir dažādi sagatavotus pusfabrikātus. Savukārt pusfabrikāts nenozīmē sūds vai sintētiku.

Un uz to arī atbilde - nav nakādas starpības vai paņem ēdamo benzintankā vai citā ēdināšanas vietā.

Attiecīgi nav saprotams, Tavas pretenzijas pret cilvēkiem, kas paņem benzīntankā arī ēdamo.

Kaskaade  Zeme atveries, kĀds idiņš. Man tak po@uj, kas ar ko indējās vai ko stumj mutē. Manas pretenzijas pret nesamērīgajām rindām, kuras nav attiecināmas uz degvielas uzpildi.
Žēlīgā debess, uzdāviniet tam cilvēkam kāds lateksa sievieti vai kāmīti. Nu lai viņam ir ar ko nodarboties.

dabasmiilis  00:08,"Nemaz viņi nav tādi patērētāji. Jaunatnei, tagad topā saudzēt dabu un saražotos resursus."

-Laikam neesi instagramā lūrējusi, tur tie jaunie resursu saudzētāji katrā bildē ar jaunu drānu, nemaz nerunājot par visādiem glauniem autiņiem un ceļojumu aiz ceļojuma.
Nešaubos, ka arī gadžetus biežāk pērk tieši jaunie, daļa neprot ar tiem apieties, bieži tos zaudē un traumē!

Zviedru Grēta neskaitās, savu miljonu kukulī saņēma, tagad meitene var mierīgi skoloties!

LaskovijMerzavec  Žēlīgā debess, kurā DUS ir NESAMĒRĪGAS rindas??? 2-3 cilvēki maksimums redzēti.

Vot šitā jau ir pārštovējusies - tipa man po@uj, nezinu, neēdu - bet VIEDOKLIS un CEPIENS IR.

CoCoSan  Pamuļķais. Tiktiešām, DUSos DINAZ, kurās uzpildi savu mopēdu Rīga-13, rindas no tāluma nekad nav pamanītas.

DanaL  Ccs, nu kaut reizīti izmanto savas tiesības paklusēt, citādi OHO pārvēršas par aizvien lielāku miskasti ... jejbogu!

CoCoSan  Tev prasīja kāds padomu? Jeb jums tur laukos tas ir labais tonis dot padomus bez uzaicinājuma? Kādēļ pati neizmanto šo tiesību?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu