Sievieteem kategoriski aizliegts sho lasit

Jautaajums vechiem ap 50..peec darba.noguris..izbesiijies...ko juus gribeetu vairaak?aukstu alu un mieriigi paskatiities beztabu.vai iet uz deju nodarbiibaam?

BBSky  Ierakstīšu vēl vienu komentāru. Ne gluži pa tēmu, bet... nekas, varbūt būs viela pārdomāt kādam/ai... Ir vīrieši, kuriem katrā LV pagastā ir pa brūtei un visas labas, bet ir vīrieši, kuriem nav neviena. Bez tam, tie vīrieši ne tikai prot paņemt... viņi arī pietiekami daudz iegulda (enerģijas u.c.)... Lūk... Ko no tā secinam?
Arī sievietes mēdz būt gan tādas, gan tādas. Man pašai kāda paziņa, kura 3x precējusies, 3x šķīrusies, bet... BET, viņai vienmēr ir kāds un tas kāds vienmēr ir forš. Lūk.
Izdaram secinājumus.

Marita  Veiksmīgu attiecību sāls ir atrast otru, ar kuru sapasē intereses. Var pat nebūt visas kopīgas. Galvenais, lai ir pietiekami daudz saskares punkti. Pietiekami abiem. Tad nebūs šitās čīkstēšanas par dejām, nūjošanu u.t t Traceronkulim vajag otru tādu pašu - varēs abi sust uz dīvāna ar cīgām un alu. Taču viņam kaut kā neveicas😁

vasaras_romaanam  Pirms kovida gāju tango kursos. Bija forši. Bet paslinkot ar džentelmeņa komplektu pie rokas (tv pults+alus+dīvāns) reizēm arī ir ok.

dzilums  mierīgi iedzertu kafiju. Ja man dejot patiktu, tad ietu dejot.

capitaine_tromperie  Es jau ietu, bet nedrīkst, jo dejas ir kā priekšspēle seksam, tad jau atpūtas vispār nevienu dienu nesanāks.

kvarts  tracer, par to plakano galvu aizmirsi, kur ta alus kausu noliks....

vilks28  Ar tām dejām ir jāuzmanās , jo pēc dejām tiek bieži sazīmēts kodiens .

rinkulis  Ja "tev" nepatīk dejas - neej. Kāpēc to darīt?
Attiecības tas toč neuzlabos...

CoCoSan  Ja tā jāaizdomājas, savā redzeslokā nemaz nezinu vīriešus , kuri labprātīgi būtu apmāti ar dejukursiem. Akurāt ja uz spēles laulības šķiršana un bernu dalīšana, tad jā, daļa no viņiem varbūt arī baleta studijā pierakstītos.

Lucky  Kādi vēl kursi? Ar pavasara "riesta dejām" visam gada pietiek. :D

dabasmiilis  Atkarībā kas par dejām, ja horizontālās vai atstutētās pret galda virsmu, tad 50mit gados noteikti izvēlēšos tās.

Bez tabu šad tad var ko arī jēdzīgu redzēt, bet sen neesmu skatījies, pārāk ar reklāmām piebāzts, pults visu laiku jātur rokā, lai pārtītu tos krāmus!

No alus aug pupi un krāns atsaka sadarboties, tādēļ atteikšos! ;)

av2  Vispaar jau man ne dejas, ne alus nederees. Un manai sievietei arii, ja kas. It 17x intresantaakas, forssakas nodarbossanaas.

Mikko  Atkal dzimumu kari 😂
Ne vienu ne otru!
Alus negaršo un uz dejām lai iet jaunieši! 😋

selnija_  Es arī pievienošos, lai gan nedrīkstēja lasīt:))
Es esmu tieši no tām, kas iet dejot gan pēc darba, gan brīvdienās, kā nu kuru gadu sanāk. Dejotaji kungi protams ir mazākumā. Skumji, ka tā. Tas ir veselīgi, gan ķermenim, gan garam.

abcd  Gadus piecus neesmu dejojis ,a varbūt pamēģināt . Ko a?Tikai tuvumā piemērotu partneri neredz.

langstins  Coco..Ko man darīt---70.gadu laureāts modernās dejās
Tad stāvus ,vai lēni guļus
ČAČAČĀAAA!

ketija64  Pēc darba izbesījies ,vispār mājās nedrīkst nākt :) Jābrauc uz mežu vai jūru stresu/besi noņemt.

DanaL  Hmm, langstiņ, kas to būtu domājis, ka tu mums dejotājs. Cepums tev! Varēji DG ielikt kādu bildi.

runcs51  Latvijas kanālus neskatos,alu nedzeru,dejot māku tāpat,uz kursiem nav jāiet.Bet kārtīgi nodrāzties pēc darba-tas ir gan ko vērts.

langstins  Jā-Danīt-samba,rumba,čača
Tās saucami Pise@īgās pusau´dzi nedrīkstēja dejot---Pasadoble---patīk gultā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu