Viņi nespēj ieinteresēt un uzturēt sarunu !?

Šeit parādās TOP ANKETAS.Paskatījos ko šis piedāvājums nozīmē un kas jādara lai to izmantotu. Izrādās jāsūta sms. Bet lai cits tevi neizstumtu no top anketas tās sms jāsūta pēc iesp. biežāk. Vīrietis kurš izmanto šo top anketu acīmredzot ir pasīvs ! Gaida,ka sievietes rakstīs. Pats nespēj , negrib uzturēt sarunu lai sieviete būtu viņā ieinteresēta .Labāk maksā naudu n-tām sms nekā pieliek pūles, izdomu interesējoties par otru.

SANPAULU  Tas bija vēl pagājušajā gadsimtā kādā ciematā dziļos laukos. Gāja pa ielu cilvēks un runāja, roku pie auss pielicis. Visi padomāja, acīmredzot viņš ir nedaudz pasists. Puisim jumts aizbraucis, ja jau runā pats ar sevi. Vēl vairāk. Laikam nemāk un negrib pat uzturēt sarunu ar citiem ja jau viņš tik stulbs, ka ar sevi runā. Bet patiesībā puisis runāja pa mobilo telefonu, kas nesen bija parādījušies. Un ciema iedzīvotāji bija aprobežoti, ka viņi par tādiem dzirdējuši nemaz nebija. Šeit līdzīgi tiek spriests par kaut ko, kas patiesībā nav zināms.

miers2  >Sanija
vīrieši negaida, ka sieviete ies medīt! No kura laika zaķene ir medītāja? Vīrieši gaida, ka zaķene pagorīsies, pakustinās ausis, pavilinās - kauko tādā garā. Šodien neviens neko īsti nemedī! Tie laiki pagājuši. - Medī lecīgie lecīgās un pēc tam atsitās kā pret skabargainu dēli - te viņš, te viņa :) Pārējie vienk gaida izdevību , jo arī tāpat nemaz slikti neklājas, lai zemotos un piedāvātos vai meklētos.

Mikko  Šis tā kā būtu prātīgi teikts! 👌
Kurai vajag tā arī medī!

Ievinjata  Neesmu iedziļinājusies, bet domāju, ka šīs top anketas tiek izmantotas, lai vairāk pastāstītu par sevi. Tās nav paplašinātās anketas? Nezinu, jo nekad neesmu izmantojusi Oho maksas pakalpojumus. Ja nu sensenos laikos.

Mikko  Vajag ieviest vēl Topīgākas anketas jo parastās vairāk nestrādā!
Tã teikt limiti izsmelti un neviens vairs nerakstās! 😊

dabasmiilis  Cik tad tās izvēlīgās var uzrunāt, tad jau produktīvāk laiku nosist ir sarunājoties ar sienu!

Bet tām, kurām krutas bildes anketā saliktas - nav vērts mēģināt, jo tur jau daži simti noslienājošu konkurentu priekšā. Neiešu tur grūstīties.
Esmu pārāk lepns un neatkārtojams, lai stāvētu rindā ar mirstīgajiem un cerētu, ka viņa no 500 kandidātiem izvēlēsies mani - neesmu muļķis, draudzējos ar matemātiku un loterijās nepiedalos!

Mikko  Tās bildes lielākoties ir nokačātas netā un atnãks Tev savītusi rozīne spraunas cacas vietā! 😆
Pārbaudīts!!! 😌

gunda10  Jo precētas un krāpnieces uztur sarunu pašas , materiālu vajadzību vai citādi visam ir savs sava vecuma draudziņa ,veči jūtas laimīgi , bet normālas grib normālas attiecības tas ir normālas sarunas , bet kad gan to dos un tad kad normālam apnīk klausīties ko dūmu tad veči par sevi domā ka ir nabagi .

gunda10  Tas ka kapitālisma aizņemtas drāmas tēlo draudzenes ir un būs un tas patīk veciem pat ja ir vecas un nabags , bet godīgas sievietes un neprecētas tiek vērtētas pēc citas skalas tas vienmēr nav pietiekoši labas sacenšas kā ka kasīties ar tām kas nav krāpnieces .

gunda10  Tais pašos laukos mazās lauku saimniecības īpašniece būtu grūti dzīvojoša , šāda tāda nekāda kas pati visu nopelna , bet dāma ar draugu kas īrē mazu istabiņu būtu cienījamā dāma pat ja vecāka gados par pirmo .

Mikko  Nu kā ta 🤣
Veči vienkãrši staro!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu