Cik bagātam jābūt misteram Šrekam, lai Fionu vietā pie viņa atlidotu (silikona) sapņu princeses?

Tātad uzcepsim vēl vienu tēmu.. :D
Kā jau mēs visi zinām – sapņu prinči dzīvo kopā ar sapņu princesēm tajā karaļvalstī, gar kuru mums daļas nav..
Bet – nu, teiksim, pamostas purva Šreks no tās multenes vienu rītu – un saprot, ka Fionas viņam par prastu. Ka vajag tomēr tās silikona princeses no pasaku karaļvalsts vai no kurienes tur.. Bet Šreks ir parasts džeks – nu, zinātnisko grādu nav, kabatās svilpo tik vēji, un pat „man pieder sapņu pīpe, un tātad man pieder viss“ vairs nestrādā..
Vot CIK bagātam būtu jākļūst tādam Šrekam, lai, savu imidžu un personību būtiski nemainot un štruntīgās rakstura īpašības sevišķi neslēpjot, ap viņu sāktu lidināties tās sapņu būtnes?
Es domāju, ka ĻOTI.. Bet kā Jūs domājat?

gunda10  Šrekam nekad nebūs tik daudz naudas lai dabūtu princesi jo princesei ir princis un daudz smukas un jaunākā kura grib cieņu vecuma liekas neglīta un slikta jo nav krāpniece

gunda10  Man žēl bet princesēm ir neizdevies rokmūziķis draugs ar stikla pīpīti , sastrīdas un sēž interneta abi , bet vai kad atlec gudrītim..
...

Mikko  Bet Šrekam ir pilnīgi vienalga ko dara princese!
Ar ko guļ, ko dara un ar ko tusē!
Pilnīgi vienalga... 😌

Pereira  Tracer!!!Oi oi!!!Arī neglītas sievietes var būt merkantīlas!!Arī neglītām sievietēm ir auto!!Un vēl labāki nekā visi Džipi!!Un vai tad auto ir rādītājs??Tad jau atcerēsimies Padomju laikus!!!Visi krutie brauca ar 8 vai 9 žiguli un staigāja Aveņu krāsas žaketēs!!!Tad tas bija kruti!!!Un?!?

Mikko  Parasti neglītas ir iekšēji!
Ja vēl arī ārēji tad vispār katastrofa.
Bet visu novelt uz vīriešiem dēļ tā ka bijušais ira cūka ir izdevīgi... 😏

Marta16  Šreks ir viscaur pozitīvs tēls. Bija viena daļa, kurā Šrekam apnika Fiona, kinderi un ēzelis. Nekā laba no tā nesanāca.

Marta16  Un starp citu, Šreks taču Fionu dabūja, tikai Fiona aizšāva garam un Šreks nekļuva par princi.
Bet traceram (ja tas ir reāls tēls) dzīve ir bezcerīga. Nu var iet uz bibliotēku un lasīt pašizaugsmes grāmatas, jo nekam citam nauda nav. Pirms lētā interneta laikmeta, tracers arī oho nevaretu dirnēt.
Neatminu, kurā portālā, bija spriedelējumi, ka vīrietis redz slikti jūtoties un uzvedoties destruktīvi, jo viņam, lūk, varbūt ir kauns, par to, ka viņa mašīna ir sarūsējusi. Ziniet, VĪRIETIS, nu pieaudzis cilvēks vārdu sakot, tiek gala ar savu dzīvi, vai nu pieņem, ka jābrauc ar to rūsas bundžu, vai kapā un pelna jaunai mašīnai.

Marta16  Bet varbūt neglītām sievietēm, lai kļūtu par skaistām, viens no veidiem ir būt merkantilām ;)

Mikko  Tā ir neiespējamā misija - skaista, merkantīla un viena...
Piegulētāji neskaitās. 😌

Marta16  Ļoti pat iespējama - skaista, merkantila un viena. Priekškam pozicionēt sevi attiecibās, tad buratīno jabūt ar lieliem resursiem, bet tā, vienmēr ir varianti un izvēle ;)

Mikko  Tad izvēlies ko vēlies un saņem ko izvēlējies!
Bet kladzināt par to nonstopã sen vairs nav smalkais stils!

tracer  Nav naudinjas nav miilas.te pat daza laba konkreti ieraksta to anjetaa

Piparkuka  Ir jābūt atsaucīgam un jaukam, atvērtu sirdi un mīlošam. Tad arī lidos....:) Un vismaz- strādājošam. Cits nekas nav pārāk svarīgs.
Galvenais- vēlme uzturēt savstarpēji dievinošas attiecības:)

Vitaalijs  Uztaisi plastisko purnam līdzīgu Kambalai . Pažvidzini paciņu un būs tev blakām tukša čaula ar silikona buferiem kurai tu varēsi bļaut virsū un visādi citādi ar viņu izdarīties . Tāds tādu atrod !

Mikko  Un kam tādas interesē? 🤔
Ja nav nekā dabiska tad nav!
Varbūt vajag silikona smadzenes? 😏

Vaukskis  Mikko, nemērī pēc sevis. Ja tādas nevienam neinteresētu, viņu nebūtu, taču efektīgs ārējais izskats var paveikt brīnumus; kaut kādā mērā pieprasīums saglabājies , kaut gan iespaids, ka mazāks nekā agrāk!

gunda10  Vismaz algai tad var piesaistīt ka dzerošu , tievu dāmu , saimniecībai laukos vientuļu mati , veikalu ķēdei 15 gadus jaunāku , vinnēt vikingll....baigi daudz naudas influanceri uz laiku kamēr izkāš naudu , ja ir nauda un labs raksturs var arī mazliet pavekties saprāta robežās

Mikko  Nav nekāda iespaida!
Nu ja kādu tādas iespaida tad lai spaida!
Runā ka tikai ar naudu resni trīspakaušu papuči var iespaidīt ko labāku kā savu mājās esošo matraci! 😆
Un otrādi 🤣
Bet Jums kā jau mjonāriem tas protams īres labāk zināms 😏

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu