Kāpēc sapņu princesēm ir prinči ?

Sākot ar dāmām , kas tēlo modeles internetā , īsina laiku , vai muļķojas , rodas iespaids , ka ja kungiem ir nauda.... Bet pret stresainākām , vientuļām dāmām , godīgām , jā kas nemelo ir cita negatīva attieksme .

Felde  Nenākas ņemt! Ja kāds ir paņemams vai nopērkams,zūd interese...
Savācamie lai paliek nespējīgajiem....
👌
Galvenais,lai ir no mana plaukta!
Plukatu neizskatu,un miljonus-nevajag!

CoCoSan  17:47. Nav saprotams, kādēļ sievietei, kura sevi nodrošinājusi, gadu desmitiem ilgi dzīvojusi un ir pieradusi pie pašsaprotama standarta - komforts, būtu jāsamierinās un jāpiekrīt kam sliktākam nekā viņai jau ir?

capitaine_tromperie  17:56 radīsies iespēja tikt pie augstāka plaukta, stumsi trepītes, un rāpsies augšā.
18:00 es nerunāju par sliktāku, bet par labāk naudīgu.☝️

rebeka  Es pelnu pati, strādāju daudz, izklaides arī atļaujos. Jā, reizēm ir šī sajūta- nav labi būt vienai, bet pārskatot visus iespējamos kandidātus, es atkal nomierinos :D

Felde  Nē....🖕 Man visa gana....un nauda laimi nenes!
Nesaprotu,no kurienes šī ilūzija,ka viss ir pērkams! Pliviniet savu žūksni...uz mani tas nekādu iespaidu neatstāj!

Sassy14  Katram gadījumam.
Labi uzlikt uz skapjaugšas – lai krāj putekļus vai ko tml

capitaine_tromperie  Es te interneta redzēju video par padomju laikiem, kur ļoti daudz komentētāju slavēja tos laikus, ka visi bij draudzīgāki, patiesāki, mazāk alkatīgi, un meitenes izgāja pie vīriem pēc mīlestības, bet ne to finansiālā stāvokļa.
Es gan atceros kā meitenes skraidīja aiz direktoru, augstu partijnieku… dēliem, un tikai tad, kad ablomījās, tad izvēlējās prastos puikas.
Nevajag jau sievietei naudu piedāvāt, bet pavizināt ar jahtu, aizvest uz labu restorānu, piedāvāt celojumu, kā saka galanti ухаживать, un vsjo, āķis viņai lūpā.

Sassy14  capitaine_tromperie – nebrauc tik dikti. ;) Protams, iespējams, ir daudz sieviešu, kurām tas viss patīk – nu, patika padomju laikos un vēl joprojām. Bet es, ja godīgi, visus šos restorānus, jahtas, dāvanas un citu figņu uzkatu par lamatām. Tas viss tiek darīts, lai sievieti iebāztu zelta būrītī, vai kādā vēl drausmīgākā vietā. Ardievu (vārda) brīvība, ardievu sapņi un svaigs gaiss, un viss, kas dzīvi padara dzīvošanas vērtu – un da dzravstvui, kaut kāds x pavēlniek, kuru pat īsti nepazīsti.. :P Ko?! Nav princesēm viegla dzīve, cik saprotams.. ;)

langstins  Sassi-drūmi runā
Ar laviņu pa Langstiņu ezeru-pliki-divatā
Sekas zināmas
Jau aizmirsu 2 vasaras.

Sassy14  langstins – nu par laimi ne es ar Tevi tur nez kur pa ezeru braucu.. :D :D .. ne 1, ne 2 vasaras

rokons  Nav jābūt princesei. Andersens ar lielu nīgrumu noraksturoja kas ir īsta princese.
Bet simpātiska sieviete, nejaušības dēļ satiekot ekonomiski stabilu kungu var iegūt drusku lutinātas princeses statusu, tikai parasti ekonomiski stabilie vīri strādā pietiekami smagi, un ne vienmēr grib paciest kaprīzas "princeses". Ja tādas tās nav, var pabaudīt no dzīves vairāk kā līdz šim, un ja vēlas, var stabilo kungu par kaut kādā mērā princi uzskatīt :D

langstins  Sasskuru,katru laivā neņem-Piedod

Sassy14  langstins - :D :D :D

langstins  tu arī mīļa
Zobus gan var ielikt normālus

CoCoSan  Ja kāds arī šajā valstī ir ekonomiski stabils, tad tās ir sievietes.

Tiešām savā redzeslokā nezinu nevienu sievieti, kura sēdētu bez darba, bez sava ienākuma, bez ēdiena, apģērba un spējas sevi apdāvināt ar ceļojumiem tepat pa dzimteni vai ārzemem. Es pat starp sev zināmajām sievietēm vairs nezinu nevienu, kura īrētu dzīvokli, kur nu vēl gultasvietu hostelī.

Bet runājot par ekonomiski stabilajiem vīriešiem jāaa, tur ir vieta, kur izvērsties.
Nu, 1kārt, man zināmie ekonomiski stabilie ir pie vietas - precējušies vai atrodas ilgtermiņa attiecībās un 100% sievietes īsā pavadā. Nu lai nauda neizkūpē visādās veču hujācijās, aļa elektriskās zobbirstītes, disko havajas podi, dzerstiņi ar sazin ko un sazin kur, nu un tamlīdzīgi.
2kārt, ar bioloģiskajām mātēm dzīvojošie vecpuiši penzionāri. Uz papīra stabilitēte ir (mammas liek iet darbā), dzīvē visa alga atdota mamma ( hujak, te nu bija ekonomiskā stabilitāte).
3kārt, proletārie bohēmisti. Kā likums, nežēlīgā un cietsirdīgā kapitālisma upuri. Viņu dzīvē viss ir slikti. Nu viss ir ļoti slikti, un otrais lielākais ļaunums aiz kapitālisma, tā ir sieviete. Izrādās bez sexa darba busā, viņas grib vēl kko. Romantiku un komfortu. Suka suka, noladētais kapitālisms. Viņām nav nekādas nojausmas par akcijas alus 50smit piegaršām, zvanošajiem parādu piedzinējiem un dzīvi kur pagadās. Un viņas stulbās aitas grib vēl romantiku un komfortu? Viņas tak neko nejēdz no dzīves un cik grūti pelnās naudiņa.

Sassy14  langstins – uz ziemassvētkiem ieinstalēšu vampīra ilkņus, extra priekš Tevis.

Jason  Tie kungi, kuriem ir nauda, ar sievietēm iepazīstas modeļu skolu izlaidumos nevis oho. ;)
Savukārt, negatīva attieksme ir pret izteikti stervozām personām...

CoCoSan  Iespējams, ka palīgskolu izlaidumos tā arī notiek. Parādi man to sociāli labvēlīgo ģimeni, kurā vecāki savu drostaliņu atdos vecam čakārnim.

langstins  Jason-kļūda-esmu šeit
KOKO-vienmēr-taisnība
ar retiem izņēmumiem

Marta16  CoCoSan, ir taču tāds jēdziens kā cukurtētiņš. bet nu, ja domā loģiski, ja meitene grib dzīvi - jauku, bagātu utt, kādi varianti - puisis no bagātas ģimenes vai vīrietis gados. Un abos gadījumos var būt iegrābiens, un nav pat zināms, kurā lielāks.

Bet par vecumu runājot, ja kungs grib, lai pret viņu sieviete izturas kā 20gadniece, nāksies vien uz 50+ tērēties tāpat ka uz 20gadnieci.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu