Kāpēc sapņu princesēm ir prinči ?

Sākot ar dāmām , kas tēlo modeles internetā , īsina laiku , vai muļķojas , rodas iespaids , ka ja kungiem ir nauda.... Bet pret stresainākām , vientuļām dāmām , godīgām , jā kas nemelo ir cita negatīva attieksme .

Mona_Liza  Bagāts vīrietis vienmēr izvēlēsies skaistu sievieti .Parasti jaunāku par sevi. + tie bagātie nesēž iepazīšanās portālos viņiemtas nav vajadzīgs.

CoCoSan  Sociāli labvēlīgas ģimenes nomināls nav manta, bet vērtības.
Tas katram priekš sevis ir jāformulē, kas viņa vērtību prioritāšu sarakstā ir bagātība. Cik nav redzēti bagātie ostapi benderi, lai Dievs stāv klāt. Tikai no no mentāli trūcīgas ģimenes var iznākt sieviete, kura tic ausīm, nevis acīm.

Mikko  Nu jā!
Tikai Pa viedie ir sociāli labvēlīgi, un visādi citādi izredzēti lai mūžīgi bāztos visur virsū ar padomiem kā dzīvot. 😌

capitaine_tromperie  Interesanti, no kādas ģimenes iznākusi sieviete, kas katrā komentārā lieto kādu lamuvārdu?

Mikko  Noteikti no sabiedrības ieskābušā krējuma!
Kaut kā jau tā zūdošā spozme jāspodrina... 😌

CoCoSan  Tā sieviete tik sen iznākusi no ģimenes, ka viņai iztrūkst vajadzība meklēt līgavaiņus, līdz ar ko var atļauties runāt ko un kā vēlās.

Mikko  Tāpēc vienreiz par visām reizēm piekrītoši pamājat ar galvām ka neko citu kā kādu piedzīvojumu, seksu, te neviena nemeklē!
Atzīstat taču!
Bet viss pārējais ir tikai tukšs Bla Bla Bla...

capitaine_tromperie  Varbūt tā sieviete fermā dzimusi, pie cūkām, vai citiem lopiem?

dzilums  Prinči ir interesantajām...! Lai iepazitos ir jāraisa interese. Cik sievietes to spēj? - ļoti maz. Daudzas uzskata ka ir interesantas, bet ja tā pa godīgo, tad vienīgais kas ir interesanti, ir tas, kāpēc viņas domā ka ir interesantas:D

CoCoSan  Tā sieviete iesmej par fermu, cūkām tajā un citiem lopiem.

nakunakutekuteku  16.52 jebkura sieviete nopērkama par naudu(c)..
Atļaušos nepiekrist-mani jāpērk savādāk.Nauda man ir pašai.Nav zāģa,nav lāpstas,bet ir malka un vecas ābeles...tad,lūk,jūs tie ar zāģiem un lāpstām-stājaties rindā!

capitaine_tromperie  16:10 es taču paskaidroju, ka ir nopērkama, un tā var būt gan nauda, gan briļuki, zāģis, lāpsta, grants krava….

Mikko  Gana daudz ir rozīņu kurām vajadzētu arī lāpstu, zāģi un mūžīgu grābekli zem kājām 😌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu