Profils

Vienkārši nevar nesmaidīt paskatoties, cik radoši cilvēki sev niku nosaukumus izdomā... piem. ĻaunumaIemiesojums u.tml. , ir jau vēl briesmīgāki un "radošāki" 😀😀
Nav jautājumu, vienkārši tā....
Apbrīnojami :)

Anufrijs  Nopietni? Tiešām ir tāds niks "Idiots"? Iespējams iespaidojies no literāra varoņa, kas nemaz neatbilda savam "nikam"..

Chris1986  Rallija20, tu pati neproti diskutēt bez personiskiem uzbraucieniem
Anufrij, es tieši pašlaik lasu šo Dostojevska romānu. Un pat ļoti iespējams, ka niks ir izvēlēts šī darba iespaidā, lai atsijātu tās, kas grāmatas vispār nelasa vai lasa kkādas lubenes

Hiacinte_B  Sassy14 - nu ko nu tur Saulcerīte ar kaut kādu numberi! :) Vot ja būtu niks Gribošā vāvere, Kaislīgā Maha, Paņemmanitūlītuntagad utt, tad gan pastkaste lūztu no vēstulēm ar burvīgiem piedāvājumiem! :)

Piparkuka  Tā ir gan. Fantāzija un sevis asociēšana vai, piem., kāds tā nosaucis.

Piparkuka  "Jo stulbāks, jo jautrāk.."- kaut ko vēl stulbāku nevar pateikt.

Jason  Te bija viena tante ar niku "SiskaPiska", kura sarunu sadāļā pauda neizpratni, kāpēc viņai visi raksta perversus piedāvājumus. Nudien, kāpēc... :)

Hiacinte_B  Tiešām, vairāk kā dīvaini ir brīnīties par perversiem piedāvājumiem, ja dāmai tāds kolorīts niks..:)
Par to jau ir stāsts, ka pirms izdomā to niku, tad tiešām 10 x pārdomā, lai pēc tam nav jābrīnās vai jāšausminās par perversiem piedāvājumiem..:) Kāds niks, tādi arī piedāvājumi..:)

Bellatrixa  Domā, cik ilgi gribi, tik un tā konkrētā izvēle pateiks pietiekami daudz par tevi. Tā kā no mana viedokļa pirmā intuitīvā (tātad dažiem stulbā) ir pat ļoti OK, uzreiz var saprast, kas ir kas.

av2  Ha, man ir "orgginaals" . Saveejie zina, kas un kaa.
A taa, peec nikiem jau neskataamies, bet peec fotograafijaam. Un ja foto ir forss, ja galiigi nav ko dariit, izlasaam profilu , bet reti. Parasti uzrakstu vispirms, lai paklausiitos.....kas notiek, ja atver muti.

elfu_mazulis  Manā izpratnē nikam nav nekāda nozīme un ja kādam, tas šķiet megasvarīgi un rada vēlmi apņirgt citus, tad drīzāk man nepatiks cilvēks, kas apņirdz citus, nevis mirkļa iespaidā radīta nika īpašnieks.

Izsauc smaidu un apņirgt ir diezgan būtiska atšķirība, diezgan apšaubāmi, ka autores lietotie epiteti:
kosnultēties ar smadzenēm, stulbs, idiotisks, vājprāts,
liecina, ka autore pozitīvā ziņā smaida. Tie, kas pozitīvi smaida, tādus vārdus nelieto.

Pereira  Hei,Jūs!!!Mans niks ir mans uzvārds!!!Nevienai citai sievietei Latvijā tāds nav!!Un par to pat retais iedomājās!!!

Tessa  nikam gan ir noziime. pec nika var loti daudz pateikt par lietotaju.
sen-sen atpakaļ, ienakot oho, man ir bijušas iluzijas par cilvekiem kopuma. pec paris gadiem es sapratu, ka oho sabiedriiba atspogulo musu sabiedriibu kopuma un ta glezna nav dies ko smuka un gaumiiga, jo prevale ļauns kretinisms augstaka pakape.
tapec tagad, ja nemtu jauno niku, izveletos kko, saistiitu ar mizantropiju.

miers2  Ar vēsu prātu piekrītu, ka nikam nav lielas nozīmes, bet emociju līmenī mums katram savi putni mīļi - ja lasām muļķīgu niku, tad iztēlojamies, ka aiz tā būs muļķīgs cilvēks. Jo tikai muļķim varētu ienākt prātā sevi tik muļķīgi nosaukt citiem apņirgšanai. Trakākais ir tas, ka aiz skanīga un laba nika arī var slēpties ļoti nepatīkams radījums.

dabasmiilis  10:53,

Gāju pārbaudīt vai šeit gadījumā nav kāda cukurdupsīte reģistrējusies, izrādās nav! Tātad vēl jāgaida. ļoti uzrunāja niks.

CoCoSan  Tak lielāko daļu ar nikiem var nosmiet. Nenopietna attieksme pret procesu, kuru sauc par iepazīšanos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu