Par vārda brīvību Latvijā

Kā jūs vērtējiet to, ka pret mākslinieku Kristianu Brekti ir uzsākts kriminālprocess par viņa mākslas darbiem?

Mikko  Afigetj! 😏
Tikumības kalngali 😄

AivarsN  Ļekainīti. Sauklis ,,Krievi nāk",sen vairs nestrādā. Tautas apvienojas cīņai pret okupācijas režīmu, kuram pakļautas praktiski visu valstu valdības, tajā skaitā arī Kremlis.
Lai gan baznīcās arī tiek popularizēts nāves un ciešanu kults, tomēr agrāk to nedarīja tik uzkrītoši. Cilvēka ķermenis ir skaists, par to nav runa. Taču ja ķermenis attēlots sakropļots, neaprakstāmu šausmu un ciešanu pārņemts, tāds attēls neapšaubāmi liecina par tā autora sadistiskajām nosliecēm, strādājot sātanistu kulta uzdevumā, cilvēces degradēšanai un dzīvības enerģijas frekvences pazemināšanai, parazītiem uzņemamā formā.
No komentāriem jau lieliski var redzēt, kuri te pūlas pielaizīties okupācijas režīmam un fano par visa veida evolucionārajām novirzēm. Cilvēkiem būtībā ir vienalga, kurš ar kādu galvas kaiti slimo un ar ko nodarbojas mājas kārtībā. Taču kad trakie savas novirzes demonstrē sabiedrībā un grib panākt lai tās tiktu pieņemtas par normu, tad pēc taisnības viņiem vajadzētu tikt izolētiem no veselās sabiedrības, jo tas jau ir reāls apdraudējums.
Un jā, arī izvirtība neliecina par augstu evolūcijas līmeni. Varbūt tāpēc vispār ieviesa to teoriju par cilvēku izcelsmi no pērtiķiem, lai tie nekautrētos līdzināties saviem senčiem.

Ljekainiitis  Sovoks nav "krievi nāk" . Sovoks ir domāšanas veids. Viss, kas man nepatīk (to, ka nesaprotu - neatzīstot) ir jāiznīcina.
Mākslā neviens neprast neko atzīt. Ir viens kritērijs. Ja kādam radītais ir interesants - tātad mērķauditorija ir. Ja nē - tas paliek māxlinieka plauktā.

Jā - es neciešu šlēgerus. Kas brīžiem ir pornogrāfija. (pēc satura) Bet tāpēc nesūdzu tiesā.

AivarsN  Vēl jau zem jautājuma, vai Padomju laika izglītība un loģiskā domāšana nav stipri virs degradētās patērētāju sabiedrības līmeņa? Viena lieta ir nesaprast kādu mākslas žanru tā sarežģītības pakāpes dēļ. Piemēram, līdz Mālera simfonijai es nepavelku, tāpēc nekad neatļaušos to kritizēt. Taču ja tā dēvētā mākslinieka smērējumos attēloti neproporcionāli, izkropļoti, asiņaini ķermeņi, zemākā izpildījuma līmenī, kā mazam bērnam, kurš tikko sācis zīmēt, tad par kādu mākslu var būt runa? Tā ir vistīrākā degradācija. Tas pats notiek popmūzikā. Nekad vēl popmūzika netika tik strauji degradēta un pārsātināta ar sātanisma simboliem, kā pēdējo pāris 10 gadu laikā. Monotons, apdullinošs ritms, kurš aktivizē zemākos instinktus, papildinājumā ar nemuzikāliem tekstiem, kas aicina uz izvirtību, suicīdu, agresiju, depresiju. Tas ir tieši pretēji mūzikas sākotnējiem mērķiem, izglītītot un attīstīt cilvēkos pozitīvo. Tas pats ar kino un pat multenēm bērniem. Sātanisti ir apsēsti ar savu ļaunumu un par katru cenu grib to uzspiest visai pasaulei. Tak lai dodas atpakaļ uz savu elli un nemaitā te gaisu! Tumsas spēku laiks beidzies, tāpēc uz atvadām vēl tā plosās.

Ljekainiitis  Speciāli aivariņam:
https://www.youtube.com/watch?v=sOOebk_dKFo

:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu