Vai ir novērotas šādas dīvainas parādības pēc potes - atkarība?

Kolēģe gaida zaļo gaismu trešajai potei, nevar sagaidīt - katru dienu par to runā un gaida, lai būtu pirmā, kas vakcinēsies, lieki piebilst, ka saņemot iepriekšējās, visiem pa priekšu aiz prieka dancoja un lielījās, kā ir izpotējusies, uzrādot sertifikātu, vai tā varētu būt organisma reakcija vai kas cits pēc vakcinēšanās, vai vēl trakāk - atkarība?

jozolsen  Bez covida testa netiec, nekādi!!- nav aizliegumu..Maskas ar jānēsā!!

JOHAIDI21  jozolsen,nevaja izzīst informāciju no pirksta ! Es abus testus veicu tikai lai personīgi kontrolētu savu veselības stāvokli un...tas viss notiek anonīmi. Maskas nav jānēsā Anglijā!!!!!! Tikai,ja jums to palūdz kādas iestādes vai uzņēmuma darbinieks!Un es nekad neesmu viņiem vaicājis-kamdēļ??? Nevajag aizmirst ,ka Anglijas kultūras līmenis ir respektējami augstāks nekā Latvijā.Te pat ,no rītiem pastaigājoties parkā ,viens otru sveicina pat sveši cilvēki,izņemot ,protams emigrantus no postpadomju kultūras valstīm.

incis1  Dīvains jautājums,nu priecājās cilvēks no sirds,lai tiek viņam tas prieciņš. Nekādas atkarības te nav,vienkārši tāda reakcija.

Drole  >>"..study involved a very high dose of coronavirus, equivalent to someone coughing or sneezing directly on to the bank note, and included tests on paper and polymer £10 notes. After contamination, the notes were stored at room temperature and repeatedly tested.

The study found that the level of virus remained stable for an hour, but over the next five hours it declined rapidly, and after 24 hours it had dropped to less than 1% on both types of note."
https://www.theguardian.com/world/2020/nov/24/bank-notes-pose-low-risk-of-spreading-covid-19

dabasmiilis  Gan jau priecājas, ka tikusi pie zaļās rindas slimnīcā, tagad nemirstīga, ja kas notiek, nebūs jāstāv rindā uz kāju atstiepšanu!

Vaukskis  Nav novērota. Domāju, ka runa ir par ļoti ļoti retu, taču ne unikālu parādību!

dabasmiilis  par vakcīnām turpinot
https://mainampasauli.news/ko-organisma-vispar-dara-vakcinas/
https://mainampasauli.news/plandemijas-berni-ir-citadi/
https://mainampasauli.news/asv-atlaiz-nespricetos-medikus/
https://mainampasauli.news/totalitarisms-ir-klat/
https://mainampasauli.news/elektribas-krize-ari-kina/
https://mainampasauli.news/cdc-atcel-fda-tresa-pote-bus/

langstins  Meiten-padomā par regulāru Vīrieša devu.

Paula6  Diez kas šeit notiks kad sāksies gripas epidēmija, ko šogad sola diezgan smagu??!

dzilums  visdrīzāk problēma ir nevis kolēģē, bet gan autores attieksmē pret šo kolēģi..., vai nu kolēģai kājas par garu, vai krūtis par lielu, bet ar vakcināciju tam mazs sakars.

Liesma  Prāts uzbur tavas kolēģes profilu-blonda, nedaudz apaļīga, bērnus/ mazbērnus mīloša dzimšanas dienu tusētāja ar dzeltenās preses uz jaunāko kūku recepšu lasītājas iq
patīkams cilvēks, bet galīgi nerubī fišku
Nav galīgi jābūt mikrobiologam, lai vadītos pēc viena no ļoti labajiem senajiem principiem-Ja nezin, ko darīt, nedara neko!
Kas te teica, farmakologs var sintezēt novājinātu virsmas proteīnu-jums nav ne jausmas, cik ieguldījumu vajag aprīkojumam, gan, lai vispār kaut kas notiktu, gan lai tas šoreiz atšķirībā no hujaņas notiktu hermētiski:)
Atkarība no potēm... nu, es lieku naudu vairāk nevis uz sačakarēto imunitāti, kas kļuvusi "slinka" (piemēram, vairogdziedzera hormonu ilgstošu lietotāju gadījums), bet uz izjauktu šūnu pašregulāciju, onkoloģijas risku, labdabīgu veidojumu attīstību, tromboze-klasika. Uzskatu, ka mRNS gadījumā arī vajadzētu būt trombozēm, ja tās ir vektoru vakcīnu gadījumos

Liesma  Pēc šitās afēras onkoloģija būs debesīs, un jau esot, tā, ka nevar saprast, vai potes blaknes vai (ticamāk) medicīnas nepieejamība balagāna laikā. Bavārijas friči gan to savlaicīgi paredzēja un jau pirms gada ienāca Latvijā ar onkoloģijas medikamentu firmu.
Arī cenu celšanu pārtikai tie bija paredzējuši/saplānojuši iepriekš ar ES ierobežojošām regulām virtuozi vadot Latvijas tautsaimniecību pakaļā, un tagad atbrīvojas vieta bavārijas brašā afērista zemo cenu ķēdei lidl
tīri tā arī paliksim neuzzinājuši, vai ES=DE realizētā Latvijas tautsaimniecības un izglītības sagraušana covid ēnā bija slepkavība vai marodierisms, bet par daudz zināt nav labi, brīnīties katru dienu par kaut ko ikdienišķu esot veselīgi (usa parapsihologu pseidopozitīvisma skola)

Drole  >> 19:39

Tad saaksies kaarteejaa fearporn kampanja.

https://odysee.com/@jermwarfare:2/christiane-northrup:c >>ap 11:30

av2  Es atkal esmu noveerojis, ka antivaxeri izteikti lepojas, un visai pasaulei cennssas iestaastiit, ka ir labaaki, gudraaki , un visa pasaule ir mullki .Taa vareetu but atkariiba, a?

dabasmiilis  19:39,
No kovidreliģijas priesteriem dzirdēju tādas frāzes, ka kovids tagad nevakcinēto slimība, bet gripa palikusi kā privilēģija vakcinētajiem, lai šie nemaitā kovid auru un nesāk ar to kājas atstiept, statistiku izbojās, nevarēs vairs ar to manipulēt...

Draudēja priesteri, ka pļaus nevakcinētos - gaidu ,kalendārā švīkādams dienas ,to lielo notikumu, vismaz man par gripu nav jāuztraucas!

AivarsN  Jo vairāk tās brīnumvakcīnas tiek pētītas, jo briesmīgākas lietas atklājas. Ja sākumā bija grūti noticēt, ka vakcīnas varētu padarīt cilvēkus par mobilajām sakaru ierīcēm, par kurām Bils saņēmis patentu, tad nu jau no vairākām laboratorijām pienāk informācija, kas to apstiprina. 5G iedarbības iespējas uz vakcinētajiem, būs ļoti daudzpusīgas. Pilnīga kontrole pūlim un novākšanas iespējas katram individuāli. Ja agrāk nevēlamu cilvēku novākšanai vajadzēja dārgas tehnoloģijas un algotus slepkavas, tad tagad no viena vadības centra, visus var turēt uz grauda. Bet par cik attīstās arī hakeri, tad neviens no vakcinētajiem vairs nevarēs būt drošs par savu privāto dzīvi un dzīvību.

https://t.me/briviecilveki/4618

dzilums  Aivar, kuras laboratorijas? Kādi pētījumi? Varētu atsauces, lūdzu?
Aizej tak vienreiz pie daktera

AivarsN  Paprasi rečekistiem, cik viņi jau izdzēsuši! Ordeni taču vajag atpelnīt. Ja nopietni, es katru dienu skatos jaunus materiālus par karadarbības norisi. Neko no tā nesaglabāju, lai lieki netērētu laiku. Vēl jau tikai Telegram un dažas citas alternatīvās platformas palikušas, kur mafijas cenzūra netiek klāt. Cik ilgi tā būs, kas to lai zina. Tāpēc jāsteidz iepazīties ar visu pieejamo informāciju, kamēr vēl ir tāda iespēja. Kas grib, tas atrod, bet kas nē, lai turpina ticēt okupācijas valdībai un soļo uz kautuvi.

Vaukskis  AivarN, pats jau vien esi tas, kurš tic okupācijas valdībai, jo slavini J. Staļinu par spīti tā laikā kautuvei!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu