Rudenīgo lapu nozīme attiecībās

Lūk biju šodien ārpus pilsētas. Redzēju daudz mierīgu un priecīgu cilvēku. Daudz romantiski noskaņotu pāru, daudz ģimeņu ar bērniem. Šķiet mums visiem vairāk vajadzētu izzvilkt galvas no datoriem

rebeka  Nav, es esmu augusi uz akmeņiem, ieradumam liels spēks.

CheriLady  Šis lapkriša laiks atgādina filmu "Rudens Ņujorkā", bet īstenībā nekādu romantisku sajūtu nerada. Varētu domāt, ka forši īstenībā, josaule vēl maigi silda, koki sarkan-dzelten-oranžā krāsā, ozolzīles Kronvalda parkā krīt, kāds kastanis uzkritis uz dzinēja pārsega piemājas pagalmā, bet uznāk tā lipīgi aukstā migla, un tu saproti, ka nekā romantiska nav.

Tessa  Mikonkam gan neiet, apkart tikai aiznjemtas ar nošljukušam pakaļam un majoneza traipiem.
Dies, kapec? :)
man dabas pietiek, es visu dienu pavadu ara, nevaru iedomaties, ka var stradat ofisos. Daba ir briniškiiga un musu Latvija ir loti skaista.

capitaine_tromperie  18:26 mikus te dūdo biežāk nekā citi oho personāži, tāpēc man škiet, ka niku mikko vajadzētu nomainīt uz atstojs.☝️

AivarsN  17.41 No rītiem vajag censties ilgāk pagulēt, līdz tā migla pazūd. Tad ir super. Bet kad pūš silts dienvidu vējš kā šodien, tad sajūtas kā tādā dzestrākā vasaras dienā. Un jā, vasarā taču karsts, sviedri līst. Tikai rudenī nekas vairs netraucē mīlēt un mīlēties.

CheriLady  @AiavrsN Man prieks par Tevi, ka Tev ir tāda privilēģija pagulēt ilgāk. Ne visiem ir tāda iespēja. Mīlēt un mīlēties nekas netraucē jebkurā gadalaikā, ja kas. ;)

AivarsN  Par mīlēt, piekrītu, taču mīlēties +30°, nebūs sevišķi komfortabli, sevišķi ja pāri pusmūžam.

CheriLady  @AivarsN Ko lai saka... Sirds pilieni? Mildronāts? :)

Mikko  Tevi jau nu Kurzemes šķirba toč negribu 😂
Trompelim kā jau laizītājam jāpielaizas visām rozīnēm 🤣
Tā teikt tāds tādu atrod! 😉
Runā ka mīkstumā ir spēks 💪

Sassy14  :D
https://youtu.be/aqK1sWRKrrI

Lapsa18  Esmu Saules piekritēja,ja saulaina diena ,man patīk jebkurš gadalaiks,taču dažreiz jebkurā vecumā gribas čaukstošās krāsainās lapās iekrist un novelties no kalna.Pasmieties par sevi un pasauli

AivarsN  CheriLady. Neatbalstu farmāciju. Labākās alternatīvas būtu kondicionieris, vai vislabāk koku ieskauta lauku māja, kurā pat vistveicīgākajā vasarā, saglabājas komfortabla temperatūra.
Kurš gan vēl cits, ja ne Lauva, vislabāk spēj novērtēt saulīti? Taču visgaidītākā tā ir tieši vēsajā gada laikā, lai sasildītu un rudens lapām liktu atmirdzēt zeltā.

Mikko  Vislabākā iron burkānu dobe 😝😄

langstins  Čerīt-piemājas dīķītī...sprēgā,kā degoša egļu malka...@!

Pereira  Tas ir ļoti jauki!!Pagājušo nedēļ es arī pastaigāju pa parku un ar prieku lasīju kastaņus!!Vienkārši tāpat!!Atnesu măjās,ieliku trauciņā!!Prieks!!

Mikko  Vai tu re cik romantiski 👌
Tas jau nav kā skraidīt govīm pakaļ 😂

Pereira  Katram savs!!!Viens lasa kastaņus un precājas.Cits skraida pakaļ govīm un jūtas laimīgs!!!

Mikko  Nop! Ne viens ne otrs...
Vienkārši un brīvi ar prieku pa dzīvi.

CoCoSan  Nu Dieva nepieņemtie vienkārši un brīvi skraida pa pasauli. Tie, kuriem nāsī vairs nav zaļš puņķis, pēc 30smit nu nemaz vairs nav ne tik vienkārši un ne tik brīvi.

Mikko  Nez nez...
Katram pienāk tā reize kad atnāks un pieņems!
Katram neskatoties ne uz ko 😏

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu