Sakabe

Pārlasu interviju ar Ilonu Ūdri. Mani patiešām aizķēra šī intervija. Citāts:
"...varbūt atkal varētu paceļot. Lai gan ik pa laikam iedomājos, ka nemaz jau to brīvību tik ļoti vairs negribas. Jo ļoti svarīgs cilvēkam ir ceļabiedrs... tā precīzā sakabe jau veido to ceļojuma un brīvības sajūtu."
Šis atmiņā atnāca lasot par rudens lapām, ģimenēm, kas atpūšas. Nu var jau raudzīties tajās rudens lapās, un kāds prieks tiek arī tāpat. Bet ja kaut kādas "sakabes" ir zudušas, tas vairs nav tik spilgti. Pat nedaudz skumji.

Mikko  Cik sekli 😏
Sigulda, zelta rudens....
Labāk ir bodes paķemmēt kur aizrobežā vai vēl kaut mēğināt paspīdēt... 😄

Vaukskis  Vai Ilona Ūdre domāta Ūdrīša sieva, ja?

Rouzita  Taisni jābrinās, kā var iemanīties vienkāršās lietās sajust problēmas un tam piekasīties
Rudens ari mani emocionali ietekmē - pavasarī es jūtos labāk. Neizjūtu saskarsmes trūkumu, bet rudenī gan .. Laikam tapēc, ka vēlais rudens un ziema tuvojas ar īsajām dienām, pelēko dabu un tumšajām debesīm.

VECA_PIEPE  "Sakabe"(c)? :DDD

Tik tiešām tas ir skumji, ja cilvēks apsverot kopiskus ceļošanas priekus, par sev tuvu un mīļu partneri izsakās kā par piekabi.

Liesma  es varu autori atbrīvot bez maksas no sentimenta uz visiem laikiem. Kā? Vnk. Pārstāj koncentrēties uz egoistisko vēlmi piekabināties tam, kas ir labākais variants tev, un kabinies kopā ar kādu, kam labākais variants esi tu. Sarežģīti? Piekrītu. Daudzi ir nogulējuši to momentu, kad abi viļņi pārklājas. Droši vien veselīgā pašvērtējuma un daudzo izvēles iespēju dēļ.

fargo  es nezinu, kas ir ilona ūdre. es nezinu interviju. nezinu, par ko ir runa. ir nojauta. ar to ir par maz. ja var ieteikumu, vajag vismaz saiti uz visu, ja kāds gribēs.

tagad ir daudz ceļotāju. tas nejūtas... ka ir. varbūt. kā lai zina, ko? varbūt ir! mežs vai ceļš, mākoņi, lietus kad tas pāriet saules staros, kamēr tu ej. mazliet liekas tagad, ka cilvēki izliekas. es nezinu un pat nedomāju, ka tā ir šai situācijā.

man liekas, ceļojums ir personisks. visi mani ceļojumi ir vientuļi. pilnīgi personiski. kad tu dzirdi katru čiekuru zem zolēm. par garīgu parādību tā paliek tikai vēlāk. izņemot dažus momentus. es.. nezinu. atkal, es varu atsaukties tikai uz tēmā doto tekstu.

es teikšu tā, kas iet ceļu, iet simtiem kilometru dzīvē pa ceļiem. tur ir tik daudz pāŗdzīvojumu, ko var tikai daļu iedot citiem - kā lietus krīt, kā makšķerēt naktī, kā gulēt mazā teltī, kad zibeņo apkārt.

Epifanija  Tandēms pieņemu būtu precīzāk teikts!

raina1970  Lai cik tie abi-Ilona un Ūdris izskatījās no malas mazliet crazy, tomēr viņiem labi sapasēja.Sakabe- nu drīzak drosi vien tika domāts-- esot uz viena viļņa, tā brīvības , sapratnes,vienotības sajūta, kad otrs sajut un saprot, ko jūti, domā, kad ir lidzīga dulluma pakape un izpausmes, nav bailes tikt nesaprastam un nepieņemtam..Ja tā ir divu clveku starpa, tad kalnus var gāzt. Bet no otras puses- kapēc lai nebutu spilgti un paliekoši iespaidi par kaut ko ,esot pašam/-ai par sevi?Noteikti ir.

Mikko  Mjaaaa un kuru gan interesē kāda kuram ir sakabe? 😏
Vai tiešām Fb ir nosprādzis? 😏 😂
Tad jau mans sapnis ir piepildījies 👌

LaskovijMerzavec  Protams, ka var vienatnē klausīties, kā asfalts kūst, bet man noteikti labāk patīk ceļot un gūt iespaidus - dāmas kompānijā.

CoCoSan  Nezinu kā jums, man šis topiks ir kārtējais apliecinājums tam, ka lai kā arī vīrieši neizliktos baigie cari, kungi un pavēlnieki, sirds dziļumos (nu kas izpaužas anonīmā virtuālā vidē), viņi ir ļoti juūtīgi, un es pat teiktu emocionāli ļoti trausli un neaizsargāti. Ir gadījies diezgan daudz sadzirdēt vīriešus, par to cik viņi atšķirīgi var sajust, saklausīt un saredzēt pasauli. Nu goda vārds, nu kopš bērnības vairs neesmu sastapusi lielās meitenes, kuras spētu iedziļināties skudrutakas, spāres vai gliemežmājiņas gaitās. Vīrieši ir lieli bērni. Reizēm tas ir tik aizkustinoši, un reizēm diezgan kaitinoši. Bet jā, mēs esam dažādi, un labi, ka tā.

dzilums  ir bijis, ka atrodies tālu no tuvajiem pasakaini skaistā vietā. Un saproti, ka bez iespējas dalīties ar emocijām zūd liela daļa no mirkļu burvības.

Epifanija  Tas tādēļ, ka tās, pret kurām viņi ir atklājušies, ir viņus nodevušas un paņirgājušās par viņu jūtām, ieviešot viņos naidu pret mums visām!

Mikko  Muļķības!
Pārlieku lielas emocijas grauj no iekšienes!
Un iemīlējies cilvēks kļūst vājš, viegli ievainojams, nestabils un manipulējams.

ieva03  Piekrītu Epifānijai.....ne piekabe,ne sakabe,bet runa šeit par tandēmu,kas nozīmē-saskaņu vienam ar otru,jeb uz viena viļņa būt.

Railija20  Mikko Tu ar savu iedomību ļoti smieklīgs no malas izskaties...tas tā....
Nekas neinteresē , visi stulbi...
Tie pat nav viedokļi...
Iesaku 10x padomāt pirms kaut ko saki.

Liesma  Tas, ko te sakām, ir tikai spēlēšanās, spēles ilgums dažiem 15+ gadi. Īstā dzīve ir tur ārā. "Internetā var tikai maukas atrast"/cc

Mikko  Vēl stulbāk ir Tavos gados tēlot neaizsniedzami iekārojamu jaunavu 🤣
Es gan labprāt aizbraucu kur pastaigãt between nu ne jãuztraucas ar Tevi!
Tiešãm neinteresē!

Railija20  Tiem, kam tiešām neinteresē necenšas to iebāzt acīs kādam milijons reižu 😁😁😁

Marta16  Nu jā, tā sajūta uz viena viļņa, ja reiz piedzīvota, ir baigā vērtība. Un tās dēļ var daudz. Īpaši, ja ir bijušas citas attiecības, kur tā nav, un ir abejāda pieredze.
Gan jau Ilonai arī pēc Ūdrīša avārijas vīrieši ir izrādījušī uzmanību, viņa ir skaista un forsa sieviete. Un gan jau viņa paliek kopa ar Ūdrīti pat ne tāpēc, ka tā kopā sajūta ir tagad, bet nu ta ir īpaša, un to dabūt nav tik vienkārši.

Un jā, tā sajūta ir īpaša, viens no iemesliem, kas atkal un atkal liek reģistrēties šādos portālos, sak, tomēr neliela iespēja, ka var gadīties ;)
2021-10-11 09:40

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu