Vai jūs piedalītos X faktorā?

Vai jūs piedalītos X faktorā, lai uzvarētu, jo ne tikai ar balss dotumiem, bet arī ar personību varot kalnus gāzt un šeit esošie, noteikti ir personības, kurus gaida X faktora skatuve, tad kā? Liderīgs jautājums un nopietnas atbildes!

Liesma  Man patīk skatīties X faktora "rozīnītes". Daži ļaudis pusmūžā iznirst nez no kurienes (viens bija no RUS raktuvēm) uz uzzibsnī kā komētas! Bauda skatīties!
Savukārt, ja cilvēks ar daiļajām mākslām nodarbojas terapeitiskos nolūkos-nu, kā īstens latvietis ar dobju iekārtošanu,-tad eksponēties nevajag. Sēdies pie flīģeļa un izbaudi

Chris1986  pag, tas xfaktors vai tad nav dziedāšanas konkurss? Ko tad tur vēl dara?

dabasmiilis  Kārtējais copy/paste šovs[pašiem jau izdomas trūkst izdomāt savu produktu], lai tak cilvēki vispirms iemācās latviski runāt un dziedāt un tad skrien kopēt ārzemju naivos vientiešus. TV reitingus cep uz naivu cilvēku rēķina, un ka tas viss ir forši, tā uzskatīt var tikai tādi paši naivuļi!
Reti ko skatos pēdējos gados no lv ražojumiem - man viņi garlaiko. Tur lauku sētu vai saimnieks meklē sievu palūru, pārējie šovi bez dvēseles, laiku nosit, bet iemācīties no tiem neko nevar, lai gan arī nosauktie ir tikai truli šovi, kur dažiem īpatņiem pagrozīties TV, lauku sētā strādniekus neņem, pārsvarā visādus slīmestus, par kuriem ņirgājas tāds pat sliņķis, tikai ar garu bārdu, vēl būtu interesanti pavērot instagram modeles lokāmies biešu vagās, kā tās tur pukstētu un šņāktu.
Saimnieks meklē... pirmajā momentā liekas šovs ar cēlu mērķi, savest cilvēkus, bet beigās tiek pataisīts par lētu šovu, kur galvenā balva nevis saimnieka sirds, bet gan ceļojums, dēļ kā daudzas dalībnieces[to starp visādas pilsētas baltrocītes] vienkārši iet zīmēties, atbrīvoties no konkurentēm[bet starp tām iespējams bija kāda potenciālā sieviņa, kura ar tādu mērķi pieteikusies], lai varētu doties ceļojumā un pēc kura iedot saimniekam kurvīti. Lauku cilvēki ir vienkāršāki, patiesāki, viņi arī tic, ka tā meitene nāk iepazīties, nevis izmantot viņu, lai tikai parēgotos tv un aizbrauktu ceļojumā! Ja galvenā balva būtu attiecības, nevis ceļojums, tas tam šovam piešautu asumiņu, tad iespējams arī patiesas meitenes nāktu, pašlaik nāk tikai izmantotājas, ballētājas, ar tām nekas nebūs.

-Man neatliek laika tur parastām filmām, kur nu vēl garlaicīgai ķērkšanai divu/trīs stundu garumā ar n-tajām reklāmas pauzēm un iedomīgiem ekspertiem! Pietiek ar Kariņa-Pavļuta šova vērošanu!

-Pārsvarā skatos dokumentālas filmas, izdzīvošanas un iepazīšanās šovus, kur ir jādomā līdzi un vari iemācīties daudz ko noderīgu.

Iepaz. saitos atrodos dēļ tā, ka man patīk vēro

dabasmiilis  Iepaz. saitos atrodos dēļ tā, ka man patīk vērot cilvēkus, ļoti aizrauj psiholoģija, te ir kā laboratorijā, tik daudz īpatņu salasījies vienkopus, tik daudz pētnieciskā materiāla! Agrāk varēja tirgus placī apsēsties uz bluķīša un vērot cilvēku daudzveidību, bet tagad pat no mājas nav jāiziet! 😃
Ja pa starpai atradīšu sievu, apvienojot patīkamo ar lietderīgo, nebūtu slikti, vienīgi jo vairāk iepazīstu cilvēkus, jo vairāk saprotu, ka jāturas no viņiem pa gabalu, sievu arī droši vien būs jāmeklē ārpusē, netā sakarīgās jau apgredzenotas, izvēlīgās un kaprīzās pašas nezina ko grib, lai gaida savu princi.

-Kailie izdzīvotāji iekš discovery ierakstījušies, jāiet skatīties, kā tie tur krokodilus makšķerē, baro odus un salst nost badojoties! Tur arī var redzēt īstus izdzīvotājus, kas meklē pārtiku, lai izdzīvotu dabā, kamēr citi ar tukšu vēderu guļšņā pie ugunskura, skaita dienas un sauc sevi par izdzīvotājiem!

Liesma  vienkārši iet zīmēties, atbrīvoties no konkurentēm[bet starp tām iespējams bija kāda potenciālā sieviņa, kura ar tādu mērķi pieteikusies], lai varētu doties ceļojumā un pēc kura iedot saimniekam kurvīti.
exactly. tikko tādu aiju d. tāds ojārs pasūtīja viņas bēbuka dēļ, (kaut varēja integrēt eleganti, tāpat savējais drīz būtu) gan viņam būs vēl iespēja meiteni atcerēties dzīvojot ar tiem uztjūnētajiem viepļiem, ja dzīvošana notiks vispār.
šādiem šoviem man nav ne sekundes laika, bet šī konkrētā epizode bija jauns.lv, kuru lasu D:)

Liesma  man patiktu menedžēt lietas, meklēt konkursus talantīgiem junioriem. Dažreiz dzīvē pienāk tāds brīdis, kad sportu patīk skatīties no tribīnēm, un jūs jau saprotat, nav runa par sportu vien.

mairita1971  Es vispār šovus neskatos.Jo tie domātu,lai ievirzītu cilvēku pareizajā gultnē.Pareizā gultne pēdiņās.Mūsu vecumam jau grūti ko iestāstīt,bet jauniešu prātiņam fanu plauktiņos tiek likts cilvēks,kurš tā īsti neko nav paveicis,tikai bija drosmīgs parādīties kameras priekšā.Vienīgi esmu sākusi skatīties četrus uz koferiem.Tur vismaz iejūties ceļotāju ādā,un mācies no citu kļūdām,ko darīt vai nedarīt ceļojumā.

LaskovijMerzavec  Noteikti, ka piedalītos, ja gribētu ar dziedāšanu naudu pelnīt un nebūtu neviena blata pie kāda no producentiem. Itkā drausmīga Eirovīzija, bet paskaties itālu grupa, tagad pilnus koncertus pa visu Eiropu.

Kā izteicās Dzelzītis - skatītājam ir jāsaprot, kā tiek veidoti šovi un kādi likumi tur valda.

av2  Nee.

Aina_Ko  Pirms vairākiem gadiem paziņa startēja X faktorā. Meitene ar savu tembru un beigusi vijolniekus mūzikas skolā, tātad ar apsolūto dzirdi. Taču pirms uzstāšanās bija jāparakstas, ka tālāk netiek

Aina_Ko  Komercija. Ja piekrīti piedalīties, tad jāpieņem noteikumi. Un pirms laika nedrikst neko atklāt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu