Kāpēc nav reālu Covid 19 slimnieku, vai tu kādu pazīsti personīgi.

Ja paskatās televizoru, tad tur it kā ir milzīga saslimstība,
tikai tanī pa televizorā nav neviena intervija ar covid slimajiem vai pārslimojušajiem.

Tāpēc man jautājums, vai pazīstat personīgi kādu kas ir slimojis ar covid.
Nevis kāds dakteris teica kāds kaut kur slimoja, bet pazīsti personīgi kas ir slimojis
ar reāliem simptomiem kā reālu slimību, nevis inficējies un faktiski vesels bez simptomiem.

Inficējies vēl nav slims. Slims ir tas kuram ir simptomi.

Drole  Ja paarskataas televizoru un cieshi tic CCP kultiveetajam fearpornam, tad (vispadeviigaakajiem, ja tie grib strikti ieveerot jaunaakaas direktiivas) steigshus jaapiesaka savi kakji uz injekciju.

https://www.msn.com/en-us/news/world/china-kills-3-pet-cats-which-contracted-covid-amid-fears-they-w
ould-spread-virus-to-humans/ar-AAOXBRe
2021-10-11 21:10

Ljekainiitis  https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/tragedija-arstes-gimene--no-covid-19-mirusi-abi-deli.a425133
/

...
2021-10-11 21:33

Anufrijs  Tad ieraksti anketā, ka vēlies iepazīties ar reālu kovīdslimnieku. 2021-10-11 22:09

Marita  Slimoju es pati. Reāli slimoju, kaut arì mājās tiku galā pati. Mana ģimene slimoja, darba kolēģi slimoja. Pati pazīstu divus, kuri nomira ar covid sarežģījumiem.
Šodien ziņās stāstīja par diviem brāļiem, kuri nomira vienas nedēļas laikā katrs savā slimnīcā. Abiem bija zem 30 un abi strādāja no mājām IT nozarē. Māte ar viņiem vienlaicīgi bija slimnīcā. No viena mirstošā dēla paspēja atvadīties.
Var jau bļaut, ka šis viss ir valdības izdomāts stāsts.
2021-10-11 22:40

Gretta  Man abi vecāki izslimoja. Pati arī nedēļu biju bez garšas un ožas, vienu dienu bija neliela temperatūra. Tā kā citu simptomu nebija, testu nenodevu, tāpēc nezinu, bija vai nebija. 2021-10-11 23:07

VECA_PIEPE  *Bļaudams plaušas vēdināju:
bļaudams dzimu, bļaudams augu,
bļaudams mūžu nodzīvoju,
bļaudams nāvi baidījos, PRET Pandēmiju cīnoties!

/gandrīz tautas dziesma/

Bļāviens: "Covid-19 Pandēmija? Kur ir vakcīnas? DODIET mums pret Covid-19 vakcīnas! "

Bļāviens: "Ko?! Mājsēde un darbs no mājām? Nepulcēties un pēc iespējas, izvairīties no pulcēšanās vietām? Rokas mazgāt, ievērot distanci, lietot antibakteriālos un sanitāri higiēniskos līdzekļus, ...tā pasargājot sevi, savus tuviniekus un sabiedrību no saslimšanas ar nāvējošo vīrusu? Nē, mēs esam PRET to! Mēs PIEPRASĀM dzīvot kā agrāk- DODIET vakcīnas! "

Bļāviens: "Ko?! Valkāt sejas maskas, lai ierobežotu masveida vīrusa izplatīšanos?

Nē, mēs esam PRET SEJAS MASKĀM! Mēs tās nenēsāsim! Nevienam nav tiesību piespiest mūs tās nēsāt - mēs esam cilvēki, ne zvēri, kuriem uzlikt uzpurņus! "

Bļāviens: "Ko?! Covid-19 vakcīnas? Brīvprātīga vakcinācija? Nē, mums to nevajag, ...

mēs esam PRET COVID-19 VAKCĪNĀM! Ar to žļurgu mēs neļausim sevi nopotēt! "

Bļāviens: "Mēs neesam idioti! Lai Covididioti ievēro pastiprināti higiēnu Pandēmijas laikā - lai viņi mazgā rokas, lieto antibakteriālos tīrīšanas līdzekļus un ievēro no mums distanci! Lai Covididioti nēsā sejas maskas un brīvprātīgi vakcinējas pret Covid vīrusu!

MĒS NEESAM COVIDIDIOTI, ...MĒS BĻAUDAMI CĪNĀMIES PRET COVID-19 PANDĒMIJU! "*
/Piepis 2021-09-02 DG/
______________________

"Kāpēc nav reālu Covid 19 slimnieku, vai tu kādu pazīsti personīgi."(c)

Deavids,...personīgi neesam pazīstami, bet es-Piepis, esmu izslimojusi Covid-19 2020gada februārī,...ta tik smagi, ka gandrīz vai pekas atmetu pret sauli.
Lai visi svētie stāv Tev klāt, šo zarazu Tavam rumpim nenotestēt un savam ienaidniekam nenovēli to testēt,...sargi sevi un sargā savus mīļos!
2021-10-11 23:22

jozolsen  Par nevakcinētājiem mēs maksājam VISI- CENU, MAKSĀJUMU LĒCIENĀ un IEROBEŽOJUMOS. 2021-10-11 23:24

Frita  Vai sekundāras lietas vispār vairs eksistē?
Covids šķiet pārņēmis visu un visus.
Arī šeit.
Lūgums adminiem izbanot tēmas un personālijas ar tendenci uz Covid dezinformācijas izplatīšanu!
2021-10-11 23:27

Letija  Nu ko - Stradiņa slimnīcas nodaļas virsārste pulmonoloģe saka, ka iznākums nebūtu bijis tik dramatisks (šeit pieminētajā brāļu traģēdijā), ja būtu potējušies, bet merlina200 (21:05) apgalvo, ka potētajiem sekas ir ļoti smagas un ka nevakcinētie (visi kā viens - gan pensionāri, gan bērni) pārslimo viegli.
Un šis ir, pie kā tūliņ pieķersies nevakcinētie.
Vai merlina ir ārste?
Kā var tādus savus fantāzijas murgus paust publiski?!
2021-10-11 23:32

AivarsN  Nezinu, kādās epidēmijas zonās cilvēki dzīvo, ja tik daudz saslimušo zina? Ar smagām sekām zinu tikai vakcinētos. Pilnīgi godīgi, senāk daudz vairāk cilvēku saaukstējās, kā tagad ,, briesmīgā" vīrusa laikā. Atšķirība tikai tāda, ka agrāk ārsti paši noteica diagnozi, ārstēja un parasti arī izārstēja. Taču tagad ja pilnīgi oficiāli paziņo, ka pret mistisko kovidu zāļu nav un neārstē, bet pēc PVO slepkavnieku kantora instrukcijām, paralizē diafragmu un tad saplēš plaušas ar ventilēšanas iekārtām, kuras sen atzītas par pilnīgi nederīgām šim nolūkam, tad ko tur brīnīties, ka reti kurš dzīvs iznāk? Kāpēc ārstiem un ātrās palīdzības dienestam uz visstingrāko aizliegts izpaust informāciju, līdzīgi kā valsts noslēpumu? Ja agrāk cilvēki saaukstēšanās slimības pārslimoja mājas un tas statistikā neparādījās, tad tagad ar testiem, veselus cilvēkus par slimiem uztaisa. Dēlam dēļ parastām iesnām pagājušajā ziemā divas nedēļas mājās jāsēž. Labi ka savs mežs, vismaz malku sagādāja. Un kas vispār skaitās nevakcinēts? No pirmās potes saņemšanas, līdz sertifikātu saņemšanai, vismaz divas nedēļas pēc otrās potes, visi slimie un mirušie skaitās nevakcinēti. Kā atzīst zinātnieki, no vakcīnas nomirt ir vismaz 9 reizes lielāks risks, nekā no tā kovida. Paši ražotāji atzīst, ka ik pa 6 mēnešiem ir jāvakcinējas atkal, jo pat apšaubāmā aizsardzība ir pilnīgi zudusi. Tā ka pavasarī potējušies, marš pēc trešās devas, lai neizplatītu zarazu! Nu nav ne mani vecāki, ne citi, kaut cik zināmi cilvēki nopietni slimojuši, kaut prātā nenāk vakcinēties. Laikam te ķīmiskās trases pāri neiet, zāles nelietojam un arī sekojam līdzi ko ēdam. Tik vienkārši. 2021-10-11 23:47

Liesma  Tak tikko Skrastiņš no vakcīnas nomira. 2021-10-11 23:55

Liesma  Letij, ej vakcinējies trešo reizi, intelekta gadsimtā mēra uzdevums ir aizslaucīt stulbas aitas uz kautuvi. 2021-10-11 23:56

Kontiki  Vienai manai kolēģei saslima māte un dēls ar visu ģimeni, kurš dzīvoja vienā mājā ar vecmāmiņu - pavisam kopā 7 cilvēki! Dēla sievai un četriem bērniem bija vieglā formā. Dēls slimoja diezgan smagi un vēl gandrīz pusgadu izjuta negatīvas sekas uz pašsajūtu - nevarēja īsti atgūties.... Bet māte (vecmāte) nomira....
Vēl paziņu lokā ir vairāki izslimojušie - ar ļoti dažādiem smagumiem.
Tikko viena paziņa uzsāka darbu kovida nodaļā - trūkst medicīnas darbienieku. Tas ko viņa jau ir redzējusi - līdzinoties šausmu stāstam....
Gan jau Aivars ar Juliannu tūlīt kārtīgi notroļļos!
2021-10-12 00:32

incis1  Jā pazīstu,draudzene ar viru slimoja diezgan smagā formā,tas bija gada sakumā. 2021-10-12 00:34

etc  Pats slimoju. Vieglā formā. Atgāju normālās sliedēs pēc 2 mēnešiem. 2021-10-12 08:48

Rouzita  žēl, ka intensivajās nodaļās nepiedāva sanitāru darbu tiem, kuriem ir neticība un kuri gribētu pārliecināties par kapenu stāstiņiem uz savas ādas. 2021-10-12 09:00

AivarsN  Izklausās, ka dažiem bijusi pamatīga plaušu ķīmiskā saindēšanās. Tāpēc arī slimošana ir lokāla, nevis vienmērīgi izplatās pa visiem reģioniem. Vairākās valstīs ārsti jau sen ceļ trauksmi. Ar armijas lidmašīnām un helikopteriem parasti naktīs izsmidzina un drīz vien tajās vietās cilvēki masveidā saslimst. Ir pat redzētas kartes ar šo lidojumu maršrutiem. Izkaisītajām daļiņām nonākot plaušās, sākās iekaisums. Ja tas vēl nāk komplektā ar elektromagnētisko viļņu blīvumu pilsētā, dezinfekcijas līdzekļu izgarojumiem un citām ķīmiskām vielām darbā, veikalos, pat savā dzīvoklī (ir gadījumi kad nomirst visa ģimene), tad izdzīvošanas iespējas ir visai niecīgas. Pilsētas ir ideālas vietas cilvēku utilizācijai. Tāpēc jau pirms tam tika radīti apstākļi, lai pēc iespējas vairāk tur sadzītu. Fašisti tvarstīja žīdus un veda uz koncentrācijas nometnēm, bet tagad upuri paši uz turieni aizskrēja, vieglākas dzīves meklējumos. Viņiem tika speciāli radītas pilnīgi bezjēdzīgas, toties labi apmaksātas darba vietas. Tagad arī nopotēt un evakuēt pilsētā daudz ērtāk, nekā medīt cilvēkus pa vientuļām mājām, kuras pat navigācija neuzrāda. Tāpēc laucinieki nepazīst slimniekus, lai gan pilsētnieki regulāri apciemo. Nav tāda vīrusa dabā! Jūs indē! 2021-10-12 11:59

av2  Paziistu daudzus, paziistu arii cilveekus , kas knapi, knapi ir izkkepurojusssies , paguleejussi pie elpinaassanas massinas. Un tikai, un tikai vieniigi savas stuurgalviibas, maannticiibas, es teiktu pat..tumsoniibas peec. Jo vienkaarssi nebija vakcineejussies. Uz ssobriidi pasaulee smagi saslimst tikai vieniigi nevakcineeti cilveeki, kas veel nav skaidrs??Un, zinu vairaakus, kas vairs nav ssajaa pasaulee , diemzzeel.
Es esmu apnicis runaat par sso visu sen dienas, jo arii manos radeniekos ir cilveeki, kas liidz...aknaam ir antrivaxeri. Kad meeggini ar taadiem ko loggiski parunaat, atbilde ir, ka vinniem man nekas nav jaapaskaidro utt. Argumenti nulle, idejas, ka apasargaat ssobriid sevi , nulle. Vienkaarss stulbums, tas arii viss.
Visi ssie antivaxeri ir vienkaarssi nozombeeti , jaasaak domaat. Jums tiessam smadzennu nav vispaar palicis nemaz???? Cilveece ar lipiigam slimiibaam ciinaas 100 gadus ar vakcinaam, un lloti veiksmiigi. Arii jums, atsaldeetie, ir taadas sen dienas organismaa, veel beerniibaa sapoteetas. Kas ir noticis peekssnni ssobriit, masu histeerija, vienkaarssi , paskatieties spogulii sev aciis, un padomaajiet.
2021-10-12 12:06

MegaPixels  Pazinu un pazīstu. No tiem, ko pazinu - bij darba kolēģi, pazinās, 7 jau miruši kopš pandēmijas sākuma. Puse no tiem pat jaunāki par mani, tostarp arī veselīga, sportiska dzīvesveida piekopēji. Vairumam no tiem sekcijā uzrādīja ar dzīvību nesavienojamus plaušu bojājumus. No tiem paziņām, kas pašlaik slimo - slimība ar vidēju vai vieglu gaitu. Pateicoties savlaicīgai vakcinācijai. 2021-10-12 12:24

Liesma  Tikko viena paziņa uzsāka darbu kovida nodaļā - trūkst medicīnas darbienieku. Tas ko viņa jau ir redzējusi - līdzinoties šausmu stāstam
ja tā būtu, arī algas būtu adekvātas
tagad covid parauga ņēmējus ķer ar 7€/brutto/h, bet slimnīcu vadītāji saņem 3-6 000€/mēnesī
bez medicīniskās izglītības, protams. Atsauksmēm jābūt labām (....)
Čista interesanti, cik ilgi šito LV medicīnas fenomenu tolerēs tie, kas mācījās 10 gadus. Medicīnu.
2021-10-12 13:17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu