Jau prasība iepazīšanās anketā

Mī un Žē.. nesen, vienā anketā, ieraudzīju jaunu prasību - nedrīkst būt vakcinēta. Дальше уже некуда.. Ilgi tā nebiju smējusies. Nevajadzētu grozījumus veikt noteikumos? Titulbildes vietā - sertifikāts. Aiztaupītos laiks (nav jāpēta anketas), un все ясно.

DanaL  Jūle, a tevi neuztrauc, ka no covid nomira nevakcinēta 19 gadus jauna 1 mēnesi veca bērniņa mamma. Ko par to saka tavas balsis tavā telpā un laikā???

Un jā, stacionēto covid slimnieku skaita dēļ daudzi ar citām kaitēm sirgstošie savu kārtu gaidīs garās rindās, ja vispār sagaidīs. Bet jūs tik turpināt vemt savus kaķa lāstus debesīs!

Un tas vairs nav smieklīgi, tas ir pilnīgi slimi!
2021-10-16 14:17

fargo  mums visiem otro reizi bija kovids! ok?
tātad, man un visiem citiem nebija pat šķavu.
tiktāl.
par sociālo spriedzi.
tas ir ar nodomu, lai cilvēki viens otram lektu kragā, sanaidot, kurš vakcinēts, kurš nē.
tad.
vakcinētie nav imūni un ir gandrīz tādi paši pārnēsātāji. tātad, turpinasies izplatība.
cita nianse. lielā vakcinācijas pakāpe pret vienu strainu(veidu), vīrusam spiež pielāgoties veidot paveidus. kas notiek. vakcinētiem pret vienu paveidu ir laba izturība pret to. bet vīrusa, pret kuru viņi vakcinēti praktiski vairs dabā nav. viņi redz, ka tas nav palīdzējis. kas notiks nākot ziemas mēnešiem, viņi tiks mudināti meklēt vainīgos joprojām nevakcinētajos. tas radīs sociālo spriedzi, kas savukart dos vēl vairāk varas tiem, kam tā nedrīkst būt.

tagad, miera ziņa. vīruss NAV bīstams normālam cilvēkam. tas ir reāls, ir bīstams apdraudētajai iedzīvotāju daļai, bet mums nav. 0.1 - 0.2 %. tas ir ne augstāk, kā ikgada gripas vīruss.

ko darīt. cilvēkiem kā man, neko īpašu. cilvēkiem, kas ir riska grupā, prasiet drolei, lai jums dod saites. citādi, vakcinējaties. bet tam nak līdzi viss, kas ir teikts.

NEKAS no šiem pasākumiem nespēj dod rezultātu. tā ir bezjēdzīga lāpas vicināšana un raganu dedzināšana. cilvēki bija brīdināti, ka nāks mutāciju laiks ziemā un tas būs daudz lipīgāks, bet arī ļoti vieglāks. ja jūs joprojām ticat delfiem un panorāmai, maz kas var līdzēt.

vakcīnas, kas šobrīd tiek liktas lietā, ir kā putas ugunsgrēkam, kas notiek citur.
par pāŗsteigumu, ir labākas vakcīnas, to latvija nav.
to panorāmā nestāsta.

bet atkal, nevienam nevajadzētu ļauties panikai. ja tu esi vesels cilvēks, tev tas nav bīstamāks par iesnām. nopietni! ja tu esi riska grupā, apsver iespēju vakcinēties, bet atkal... tas pasargā pret noteiktiem paveidiem. tā ir kritiska informācija šiem cilvēkiem, kas tiek "pieturēta".
2021-10-16 18:52

fargo  un cik vari, paturi galvā - nedrīkst "tiem otriem" meklēt labāko vietu, kur starp acīm notēmēt.
viss sociālais klimats, ne tikai latvijā, tiek viedots tieši tāds. varbūt man gribas ķieģeli iemest vitrīnā, kas aizliedz man to un to, vai vēl kaut kas notiks. viena no labākajām īpašībām, kuru sevī pastiprināt šai laikā, tā es teiktu ir savaldība.
2021-10-16 19:04

runcs51  Nu es to prasību mazliet saprotu- daudzi vakseri pēc šprices paliek drusku neadekvāti. 2021-10-16 19:53

Rouzita  Kas ir neadekvāts, tāds ari ir. Garīgās slimības nav lipīgas. 2021-10-16 19:55

AivarsN  Interesanti, kuri tad te kalpo sātanam? Tie, kuri iesūtīti no citām valstīm, realizē genocīdu pret tautu, vai pati tauta, kura tāpat kā visas citas tautas pasaulē, tikai pūlas aizsargāt savas un savu tuvinieku dzīvības?
Dana, pirms šausminies par vienu gadījumu, painteresējies cik jau tepat Latvijā bērni palikuši bez vecākiem, kuri gājuši bojā no vakcīnām. Cik topošās māmiņas abortējušās, tūlīt pēc injekcijas saņemšanas. Un kas tās par muļķībām, ka slimnīcas pārpilda nevakcinētie? Lai gan ar okupācijas varas svētību, puse Latvijas slimnīcu tika likvidētas jau laicīgi, saslimušie pārsvarā tomēr ir vienu, vai divas injekcijas saņēmušie, tikai bez kovidpases. Viņi jau neslimo tikai ar kovidu. Vakcīnu ietekmē jauni cilvēki masveidā saslimst ar sirds, asinsvadu slimībām, insultu, trombozēm, asins izplūdumiem un strauji uzliesmojošu onkoloģiju. Šis elles kokteilis dod smagu triecienu imūnsistēmai, kā rezultātā cilvēki var saslimt praktiski ar jebkuru slimību. Ģimenes ārstus dienu un nakti vakcinētie tiranizē ar savām blaknēm, palīdzēt nezina kā, bet ārsti nostrostēti, lai neko neizpauž. Valstīs, kurās vakcinēto vēl vairāk, situācija ir vēl dramatiskāka, lai gan veselības aprūpe ir daudz augstākā līmenī. Vai nu cilvēkiem vienkārši slinkums pameklēt informāciju, bail uzzināt patiesību, vai arī okupācijas režīms labi samaksājis par melu izplatīšanu.
2021-10-16 20:14

Letija  Fargo, kā Tu maldies!
Pajautā ārstiem, cik ir veselu cilvēku! Gandrīz visiem var atrast "vājās vietas", nemaz nerunājot par cilvēkiem pusmūžā un vecākiem.
Kā arī par ne pārāk gudru plātību var uzskatīt to, ka tieši Tu esi "normālais" (c) cilvēks, kam nekas nevar kaitēt.
2021-10-16 20:15

Letija  Laikam vienīgais, kas AivaramN vēl ir palicis, tā ir iespēja sacerēt un publicēt šeit nebeidzamus savārstījumus no sfērām, par ko pašam nav izpratnes, viss sabāzts vienā maisā, un kā īlens duras cauri naids un, nevar nepamanīt, vēlme uzbāzt citiem visas iespējamās slimības, nepadomājot, ka tas viss var atgriezties pie paša vai arī viņa bērniem.
Apbrīnojams domas seklums!
2021-10-16 20:30

fargo  nekad neizmanto runas, ka otri kalpo sātanam, vai kaut ko tādu! nekad!
paklausies, uz ko cilvēki ir aicināti:
"Jo ne pret miesu un asinīm mums jācīnās, bet pret valdībām un varām, šīs tumsības pasaules valdniekiem un pret ļaunajiem gariem pasaules telpā."
iedomājies, kaut uz brīdi, ka pasaulē ir spēks, kas grib, lai tu paceltu roku uz tādiem pašiem, kā tu!? vnk kā domu. ja tu to darītu, kaut ar vārdiem, kam tu kalpo?

viens no galvenajiem ieteikumiem dzīvē, ko viens otram var dot, uzklausi - pirms tu mēģini labot citu dzīves, sakārto savu! sāc ar to. pasaule pagaidīs. un tas nenozīmē, ka tur nav, ko darīt. bet te ir sākums.
2021-10-16 21:15

rebeka  Dīvaina ir šī vakcinēto cīņa pret nevakcinētajiem. Sapotējies, jūties pasargāts, visas brīvības ir un liecies mierā. Vēl darba vietas atbrīvosies, varbūt karjera paspīdēs.
Šajā laikā patiešām var redzēt, kas ir kas.
2021-10-16 23:56

ube  Ja nav empātija pret ārstiem slimnīcās, tad ko tur daudz runāt par saprašanu vispār. 2021-10-17 09:51

AivarsN  Vakseri visur iet ar saukli: ,,Uzticies zinātnei!" Tikai kas jūsu izpratnē ir zinātne? Pauļuts un Kariņš tā teica? Zinātne jau no paša sākuma ir nostājušies pret šo fašistisko genocīdu. Nu noziedojiet vienu brīvdienu un pastudējiet, ko zinātnieki domā par šo viltus slimību, ko atklājuši vakcīnu sastāvā un visbeidzot kāda ir vispārējā mirstības statistika sevišķi veiksmīgi nopotētajās valstīs, salīdzinot ar to, kāda tur bija gadus iepriekš. Afēras un nopotēšanas aizstāvībai nekā zinātniska nav, vispār, ja neskaita primitīvus falsificējumus bez apraksta. Patiešām sāciet uzticēties zinātnei! Tikai negaidiet, ka kādu nopietnu zinātnisku publikāciju, vai pat starptautisku konferenci parādīs okupantu televīzijā. Neticiet nanobotiem un čipsiem? Pameklējiet Googlē zinātnieku konferences translāciju Vācijā 20.septembrī. Vācu un austriešu zinātnieki visu uzskatāmi demonstrē un izskaidro. Pēc tādiem materiāliem, ar steigu vajadzētu rīkot Nirnbergas tribunālu. 2021-10-17 11:29

saulite34  Vakcinētajiem ir pilnīgi vienaldzīgs nevakcinēto liktenis. 2021-10-17 11:53

AivarsN  Vakcinētajiem ir paniskas bailes ieskatīties patiesībai acīs, iepazīstoties kaut ar vienu nopietnu zinātnisku publikāciju. Kur nu vēl noklausīties kādu simpoziju, konferenci! No tādas informācijas jau visas glītās sprogas uz galvas iztaisnosies!🐑 2021-10-17 12:35

LaskovijMerzavec  Nopietnās zinātniskās publikācijas nezin kādēļ ir krievu valodā un zinātnieki nāk no zemes, kur nesen tika atklāti 11000 viltoti zinātniskie doktora grādi.

Tie nopietnie pokemonu kērāji vien bija ko vērti - apskaužama fantāzija, kā muļkot tautu...
2021-10-17 12:45

saulite34  Viens auns no laukiem te visu laiku stāstīja,ka vakcinētos varot redzēt ar kaut kādu tur ierīci,tikai nezin kāpēc veikalos obligāti jāuzrāda dokumenti,ka esi vakcinēts.Reāls pierādījums ,ka tāda ierīce neeksistē,jo vieglāk darbiniekiem taču būtu pārbaudīt ar tādu aparātu cilvēkus,un man katru reizi nevajadzētu dokumentus nēsāt līdzi.Neticu auniem un zīlniecēm ,jo viņi melo. 2021-10-17 13:00

AivarsN  Laskovij. Nokāp no krāsns un pameklēt Googlē. Pētījumi un konferences notiek visā pasaulē, visās valodās, tiesa gan, ne latviski. Tāpēc man nav citas izvēles, kā skatīties tajā valodā, vai tulkots, kuru saprotu. Nezinu, kāda valoda tev tuvāka? Varbūt ebreju? Tad jau droši vien būsi dzirdējis, ko Izraēlas veselības ministrs pateica aizsardzības ministram, domādams ka mikrofons ir izslēgts. Kovidpasēm nav nekāda sakara ar medicīnu. Tās tikai dod iespēju terorizēt nevakcinētos, lai piespiestu vakcinēties. Varbūt vācu valoda tuvāka? Tad noklausies zinātnieku konferenci Vācijā. Nu, ja tev par propogandas izplatīšanu labi maksā, tad jau nav vērts pat ieteikt.

https://pathologie-konferenz.de/
2021-10-17 13:34

saulite34  melot kārais auns atkal visiem uzbāžas ar savu pakaļas reklāmu. 2021-10-17 13:42

LaskovijMerzavec  Un? Tu esi apsurdi neloģists. No vieniem prasi pierādijumus- to kas jau ir - Sars vīrusu,kas tiešām ir n-valstīs un n-reizes pierādīts tai pašā laikā palecies gaisā no trijus vecu vācu pensionāru paziņojuma, par kkādu stāsta par kko atrastu, tai pašā laikā nevar pateikt, kas tas ir.

Un nekur vairs nav nekādas atsauces uz šo pētijumu:) Cik paredzami, tāpat kā ar pokemomniem
2021-10-17 15:34

Julianna  Tā nav laba zīme, ka katrā otrajā komentā piemin pakaļu. Jāizstaigā pie proktologa, lai papēta taisno zarnu, anusu. Ginekologs lai arī ieskatās. Oj, nav labi. zemapziņa izdot. mute(pirksti) uzraksta! 2021-10-17 16:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu