Vai tiešām vīrietis (lasi "kārtīgs vecis") būtu no kā jāsargā????

Vienas pasažieres citāts, uzreiz nekā personīga, tikai vnk. mainām tēmu no kovid par attiecībām...un, tātad "enerģētiski vājas sievietes nespēj enerģētiski aizsargāt savu vīrieti"..

av2  Jaa, es domaaju ka te nu nav starpiiba,kaads dzimums , ir jaasargaa tas, ko tiessam miili. 2021-10-15 23:07

dzilums  fig zin kā tur ar to sargāšanu, bet mana dzīves pieredze saka, ka ja vecim rokasspiediens kā lupatiņa, tad nekas no viņa prātīgs nebūs. 2021-10-16 00:55

Vitaalijs  Liela daļa saprot tikai tehniskas , reālas , fiziskas vienības un ķiķina par mentālām lietām . Par sajūtām līdz kurām ir jāizaug . 2021-10-16 02:45

dabasmiilis  Mēs katrs esam enerģija un ar enerģiju var lielas lietas darīt - vai nu radīt vai iznīcināt.
Ja abu enerģijas ir vienlīdz spēcīgas un piesātinātas, tad arī saikne starp tiem nav saraujama.


Tie kas saka, ka tikai vīrietim sieviete jāsargā, ir galīgi aplami, ja sieviete jau pirmām kārtām nespēj sevi aizsargāt, tad vīrietis var viņu sargāt kaut no visām pasaules briesmām, bet nepamanīt, kā viņa rozetē pirkstus iebāž. Pirmkārt ir jāsaved sava enerģija kārtībā, un tikai tad var apvienoties ar otra enerģiju, lai radītu kopēju enerģisko lauku. Bet ja tikai gulēs uz zirņa un čīkstēs, ka esot vāja un vajagot šo aizsargāt - tad tur nekas nesanāks, pārrāvums biolaukā.
Ja vienam lauks bojāts, tad viņš sāk uzbrukt otra laukam, rodas disbalanss.
2021-10-16 04:31

dabasmiilis  Kārtīgs vecis ir normāls cilvēks, viņam var būt savas vājības, līdzīgi kā sievietei - abi tikai cilvēki. Apgalvojums, ka vecis ir tikai klints, nav pareizs, tās klintis dēļ savas nopietnības pāragri aiziet ar sirdi, jo pārāk daudz uzņēmušies un pārāk daudz ko tur sevī[vīriešiem sirds un asinsrites sistēma noveco ātrāk, tādēļ nav ieteicams tos pārslogot- Rembo lai paliek uz ekrāna] - pakratītu sirdi, kļūtu vieglāk!
Sieviete paraud, viņai kļūst vieglāk, bet man ar to ir problēmas, esmu aizmirsis kopš bērnības kā jāraud, toties ar vārdiem protu padalīties. Ja sāp galva, tā arī saku, nevis sarežģīšu visu, ūdeni mutē ieņēmis, un klusu klinti tēlojot.
Spēja būt sev pašam un spēja izrādīt kādas vājuma pazīmes, tā ir drosme, jo ne katrs spēj tam pārkāpt un atvērties! Tikai vājš cilvēks baidīsies izskatīties vājāks!
2021-10-16 05:04

fargo  sievietei ir liela vara pār vīrieti.
lai arī mana atbilde tev var būt sveša, bet ādams ievas dēļ bija gatavs zaudēt mūžību, kurpretim ieva cereja iegūt mūžību. tā ir ļoti liela atšķirība starp perspektīvām un kāpēc viens vai otrs mēģina veidot realitāti pēc saviem ieskatiem.
man liekas, ka lielā atšķirība te ir starp to, kā viens un otrs pieiet jautājumam biežāk, kā reti - vīrietis meklē kā pielāgot realitāti tam, ko tas grib, kur sieviete meklē kā piedabūt vīrieti, lai viņš pielāgotu realitāti tam, ko viņa grib. saproti atšķirību?
bet katru reizi apskatot dzimumu tieksmes vai domas šadā rakursā ir jāsaprot, ciktāl atšķiras galējības.

atbilde - nē!
2021-10-16 19:31

Ita  Diemžēl, jā.
Vīrieši gaida, ka tiks sargāti visās plaknēs un viņos mūžam saglabājas kaut kas no Pītera Pena. Varbūt sievietes arī gaida, ka tiks sargātas. Tā tās monētas abas puses saliekas veiksmīgi kopā (arvien retāk, rietumu pasaulē dzīvojot, bet tas ir cits stāsts)
Bet aplami ir sargāt no svešām ietekmēm brunčos. Tikko tavs vīrietis patiesi sajūsminās par kādu 3. pusi brunčos, sāc domāt par rezerves izpletni visās jomās, emocionālo ieskaitot. Ar varu turēt nevajag. Kamēr tu cīnies par Maigoni Viegliņu, kaut kur pasaulē skumst miljoni TURĪGU Ahmedu! (DDD
Joks.
Katrā jokā ir daļa joka. Bet patiesība ir tā,, ka tu cīnies par kādu, kuram uz tevi nestāv. Akurāt tik tieši pasakot, tu redzi, kādu Sīzifa akmeni tu vel. UN par alternatīvām arī ir absolūta patiesība. ĻAuj tev smieties tavā vienīgajā dzīvē!
2021-10-17 18:03

Piparkuka  Ir jāsargā no sevis, pirmkārt! No savu emociju uzplūdiem....
Un enerģētiski arī, jā- mīlot.
It kā vienkārši, taču arī bezgala grūti (te jau ir tās statistikas un šķiršanās)).
2021-10-18 12:21

Ita  Psihiski veseliem cilvēkiem nekādu emociju uzplūdu nav 2021-10-18 12:37

Piparkuka  Tiešām?!...:)) 2021-10-18 12:55

Ita  Jo viņi novērtē arī citas dzīvības formas ārpus savas unikālās personības. 2021-10-18 16:28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu