Skaistas bildes internetā , daudz bildes .

Kaut kā domāju vai zinu , ka īpaši meitenes , kam ir draugs vai pat vīrs pilnīgi nemēģinot pat iepazīties liek bildes jo tēlo vai grib kļūt modeles , piebildīšu daudz labas bildes , ne vienmēr , bet bieži , īstas anketas laikam ir kaut kā , bet ļoti žēl , bet ne tik profesionāli skaistas.

laukroze  domāju netā pārsvarā skatās bildes, īsu, kodolīgu informāciju izlasa vrb.!!!, i to pārsvarā virsrakstus, nelasot visu, vnk., atkal jau nekā personīga - ieliec savu bildi tā , lai apm. varam nojaust kāda izskatās un vēl daba fonā un skaties, gan jau rakstīs - gan tādi, kam ātro sex vajag, gan arī nopietni kavalieri, galvenais, liec savu bildi... a mums te publikai patīk maskēties, acīmredzot katram savi iemesli:)
un par to beibi, kāda starpība, lai tak bildējas pusplika pie kaimiņa bentlija, realax!!!!..kā mums te viens pasažieris saka, katram savs..:)
oho starp citu ir dažādas sadaļas, ja apnīk PA var pāriet uz DZD..;)
2021-10-17 19:35

av2  A kaapeec daudzas sievietes paliek tik..peleekas? Protams, ka "vainigi ir tikai viiriessi".Nu jaa... Tads apburtais loks, a? Nenoveerteeto paudze sanaak mums te.
Ko es saku, es piekriitu tiem, kas uzskata, ka ir....nu ir jaapsalavee, japasaka kas labs otram, tas tiessam noziimee lloti daudz ko, it sevisskki ja to dzirdi no cilveeka, kas ir tev svariigs , ssajaa dziivee.
2021-10-17 20:22

Anufrijs  caw🙂 2021-10-17 23:11

Ita  Tēma par neko.
Bet zinot šo situāciju, kad meitenei (visu vecumu :)) neko nevajag atskaitot pasūkt nabaga apbrīnotājU enerģiju, var šo situāciju arī vadīt.
Vai nu ekspresuzbrukums ar skaidras konkrētas atbildes izspiešanu (tā būs neskaidra. Gan biznesā, gan privāti neskaidra atbilde = noliedzoša atbilde)
vai izjokošana. Gadiem ilga "sajūsma". Bet spēle pilnīgi noteikti nav sveču vērta.
2021-10-18 08:39

Piparkuka  Tās ir tās, kuru vīrs vai draugs ir tā sauktais "alnis", tā jaunie vīrieši saka...:)) Ja tā ir sieviete un liek savas bildes internetā, lai izrādītos- tā ir nederīga sieviete attiecībam un ģimenei.... 2021-10-18 12:16

Ita  Par atlaižu atcelšanu nevakcinētajiem. Letij, paskaidro molekulārbioloģiski pamatojot, kāpēc "vakcīnas" ir tavuprāt nekaitīgākas par pārslimošanu.
Pie viena pievieno pierādījumus, ka vīrusa sintēze NAV vakcīnu ražotāju (ne)darbs.
Slabo? Esi tam par stulbu, tikai gribējās iebilst cilvēkiem, kas tev citu iemeslu dēļ nepatīk? ddd
2021-10-18 14:52

Tessa  tieši otradi, cinnija, viņa ir par gudru, lai teretu savu laiku tadiem ka tu. 2021-10-18 18:57

Ita  Visgudrākās esat jūs abas. Kad klusējat. 2021-10-18 20:50

mikse  Kam gan nepatīk skatīties uz smukām bildēm? Lai tik liek! 2021-10-18 20:57

Ita  Lai uzaicina uz tikšanos Skaipā. Labāk šausmīgas beigas, nekā nebeidzamas šausmas. Īstenās narcises nesmādē fotošopa sniegtās iespējas D: 2021-10-20 22:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu