Virtuālais narcistisms.

*Narcistisms*.
1) Pastāvīga nepieciešamība būt uzmanības centrā.
2) Ieradums sniegt padomu vai izteikt viedokli teju ikvienā situācijā:
katra saruna narcisam ir iespēja demonstrēt savas plašās zināšanas un dziļo izpratni. Vienalga, vai apkārtējie runā par nakšņošanas iespējām kādā eksotiskā valstī, aktualitātēm politikā vai pareizu bērnu audzināšanu – narcisam vienmēr būs viedoklis, un viņš nekautrēsies ieteikt iespējamo labāko risinājumu. Pārliecinot apkārtējos par savām zināšanām, narciss cenšas paaugstināt savu pašvērtējumu, nereti to darot uz citu nezināšanas rēķina.
3) Prasība pēc īpašas attieksmes.
4) Neadekvātas ambīcijas.
5) Harizma, ko iespējams pielietot savtīgos nolūkos.
6) Tieksme pēc sacensības, jūtoties pārākam par citiem, esot tikai kā uzvarētājam.
7) Ieradums ilgstoši atcerēties pāridarījumus.
8) Nespēja atzīt vainu.
9) Ieradums izmantot apkārtējos sava labuma gūšanai.
10) Tieksme uz atkarībām.
/avots, norāde informācijai kopētā teksta pilnā versija/
https://medicine.lv/raksti/10-pazimes-kas-liecina-par-narcistiskiem-personibas-traucejumiem
-----------un----------
*Saprātīgs cilvēks*.
No latīņu valodas Sapiens nozīmē "gudrs", kas pamatā norāda uz cilvēka spēju domāt. Cilvēkiem ir augsti attīstītas smadzenes, kas tam dod iespēju abstrakti domāt, lietot valodu, apzināties savu esamību, kā arī veidot kompleksu kultūru un izmantot to, lai pielāgotos apkārtējai videi.
Cilvēks ir sociāla būtne. Cilvēki rada kompleksas sociālas struktūras, kas sastāv no atsevišķām grupām, kas savā starpā sacenšas vai sadarbojas. Atsevišķām cilvēku grupām parasti ir vienoti uzskati, mīti, rituāli, vērtības, sociālās normas, kas kopumā veido šo grupu kultūru.
/avots, norāde informācijai kopētā teksta pilnā versija/
https://lv.wikipedia.org/wiki/Cilvēks

Pēc būtības, ņemot vērā Google informatīvi sniegto materiālu faktus, vai var uzskatīt, ka Ohujiņa PA virtuāļi ir apvienojušies vienā *narciss* interešu g

Silve      Nevajag jau SEVI tā nolikt! Tu toties proti daudz rakstīt un copēt. Tas jau nekas, ka tam ir maz kas no reālās dzīves un tās situācijām. Bet tādus cilvēkus sauc vienkārši - par izlecējiem. Visu laiku uzmanības centrā un ar citu intelekta atbirumiem. 2021-12-06

mairita1971      Šito ierakstu sapratīs visi,tikai ne narciss.Viņš nosauks desmit paziņas kas sirgst ar šo vainu,bet par sevi neaizdomāsies.Tā ka veltas pūles. 2021-12-06

JOHAIDI21      Protams,ka nevar visam piekrist ko pasniedz Google un vēl mazāk wikipēdia ,kur lielākā daļa informācijas ir fikcija.
Izmantošu savas tiesības,kā nevakcinētais,lai paustu savu subjektīvo viedokli. Un pilnībā nepiekrītu google formulējumam par narcisismu. Un neuzskatu googles "speciālistu" "pareizajiem viedokļiem" ,jo mums gan tika mācīts nedaudz savādāk. Narcisims ir smaga psihes deformācija,kur homo sapiens(saprātīgā būtne) ir iedomājies,ka viņš kā personība (vai viņa) ir pārāks par pārējo sabiedrības daļu,un noliedz jebkuru viedokli kurš būtu vērsts pret viņa iedomāto ,ideālo personību,viņa uzskatiem. Tai pat laikā,nespēdams objektīvi izskaidrot savu viedokļu izcelsmi,nozīmi u.t.t.
Tad vēl..... narcisims pieder gan pie idiotisma gan mazvērtības kompleksa ,kur mazvērtības komplekss sintezējas ar uzmanības trūkuma sindromu.
Kaut vai tāds piemērs -pajautājiet jebkuram " skūtajam" kāpēc viņš staigā ar skūtu galvu? Idiots noteikti atbildētu-"man tā patīk!" ,mazvērtības kompleksa īpašnieki atbildētu-"tā visi dara!"
Tiek uzkatīts,ka "bodybuilding" un " barbiesyndrom" ir tieši saistīti ar narcisismu.
Ja kādam ir konkrēti argumenti,laipni lūgti,uzklausīšu jebkuru viedokli,tikai bez personiskiem aizvanojumiem,lūdzu.
2021-12-06

JOHAIDI21      Piepīt,sākam nodarboties ar bodybuildingu! Nevajadzēs mums,ne internetu ne psiholoģiju,ne smadzeņu,nebūs jākreņķējas par bērniem,mazbērniem. Bet toties ,kādi mēs izskatīsimies!!!!!! :-))) 2021-12-06

AivarsN      Cilvēki ir ļoti dažādi, sevišķi jau vēl pieņemot, ka visi ir cilvēki, kuri pēc tādiem izskatās. Es pēc savas būtības, noteikti neesmu revolucionārs. Arī kaut kā izrādīties, lai izceltos, man nepatīk. Vislabāk patiktu klusi, mierīgi dzīvot, komunicējot tikai ar tuviniekiem, domubiedriem. Taču šobrīd situācija pasaulē ir tāda, kāda nu ir. Divu civilizāciju sadursme, cīņa par izdzīvošanu. Un kā jebkurš cilvēks, es nevaru mierīgi noskatīties, kā tiek iznīcināti citi cilvēki. Vismaz pēdējos trijos gadsimtos, vienā un tajā pašā laikā, parazīti pasākuši rīkot lielo nopotēšanas kampaņu uz izdomātas slimības rēķina. Par 19. gadsimta sākumu, informācija ir trūcīga. Taču spāņu gripas nopotēšanas kampaņa tika organizēta pēc identiska scenārija. Tikai toreiz vēl parazīti nebija pārņēmuši savā kontrolē visu valstu valdības un laikrakstus. Tāpēc genocīds tika atmaskots un pārtraukts. Līdzīgi izgāzās arī cūku gripas afēra, kad atklājās, ka no vakcīnām daudz lielāks kaitējums, nekā no pašas slimības. Tagad kovidafēras upuru skaits jau pārsniedzis visu iepriekšējo vakcīnu upuru skaitu kopā, par vismaz pēdējiem 30 gadiem. Mirst daudzi sabiedrībā populāri cilvēki, slaveni sportisti tieši laukumos, jaunieši koncertu laikā. Bet tā kā parazīti tagad kontrolē visus masu medijus un valdības, likvidējot visus nepaklausīgos, tad līdz lielai sabiedrības daļai, patiesā informācija pat nenonāk. Pat zaudējot tuvus cilvēkus, viņi nešaubīgi turpina ticēt, ka pie vainas ir vienalga kas, bet tikai ne ,,svētās" vakcīnas. Un sevišķi jau tie, kuri pēc statusa, vai laimīgas sagadīšanās, pirmajā reizē saņēmuši Placebo. Un tādu esot vismaz 30%, jo savādāk nekādi nevarētu noslēpt neskaitāmo nāvju un smago blakņu saistību ar vakcīnām. Tāpēc likvidācija notiek pakāpeniski. Nedaudzi tūlīt pēc vakcinēšanās, citi 2-4 gadu laikā, bet citi tikai pēc tam, kad būs saņēmuši īsto vakcīnu, nevis Placebo.
Un tad nu ir tikai loģiski, ka katrs cilvēks uztver par savu pie
2021-12-06

AivarsN      Un tad nu ir tikai loģiski, ka katrs cilvēks uztver par savu pienākumu, modināt pārējos, lai visi kopā varētu apturēt šo genocīdu. Tik vienkārši un nekāds tur narcisisms. Un nav nozīmes, vai pilnīgi sveši cilvēki, vai pat komentāros aizskāruši. Uz maziem bērniem un prātā vājajiem taču arī neapvainojās, jo viņi taču nesaprot ko dara. 2021-12-06

jozolsen      Forši sarakstīts, lika aizdomāties..Šādos tādos punktos, to daļās daļēji sevi atpazinu...
Oho narcisiem seksu un tādu sadaļu portālā nevajag :P
2021-12-06

JOHAIDI21      jolsen....man gan liekas,ka seksa tēma ir divu cilvēku intīma lieta,nevis personīgo perversiju publiska izskaidrošana.
Un vēl....tomēr,šeit ir iepazīšanās portāls,kur cilvēki meklē kopīgo interešu tēmu lai viens otru iepazītu tuvāk ,nevis sexa portāls.
2021-12-06

knopiene      Negribēju rakstīt, lai jau cilvēkam tiek tā viņa psiholoģija un gudrība, bet tad atkal ieslēdzās mans vecais niķis. Ja Piepe kādam pieķeras ar savu psiholoģiju tad vakars uz ezera, un to es izbaudīju uz sevi. Katra mana rakstītā rindkopa tika izanalizēta, katrs vārds, kurš bija varbūt steigā vai arī uzrakstīts nepareizi, ilgi vēl pēc tam izsmiets. Mans rakstītais tika iztulkots pēc viņas saprašanas, bet to, ka mēs šeit esam dažādi cilvēki ar dažādiem likteņiem tas neko nenozīmēja. Tā kā Piepīt, būsi vien pati par sevi rakstījusi. 2021-12-06

DanaL      Vienīgais punkts, ko varētu "piesiet" visiem, ir 2. punkts, lai gan PA ir tieši tā vieta, kur visi tiek aicināti, pat provocēti izteikties.

Nu labi, pieņemsim, kādam noteikti ir arī kāda atkarība, kādam ir tieksme ilgi atcerēties pāridarījumus (pati esmu kritusi par upuri tādam), bet tie pārējie punkti - prasība pēc īpašas attieksmes, neadekvātas ambīcijas, ieradums izmantot apkārtējos sava labuma gūšanai ... Vai vari nosaukt kādu konkrētu piemēru ilustrācijai?
2021-12-06

jozolsen      J 12..Tumsā zem segas, klusi un 3 min.. Kas ir perversija?
Iepazīšanās portāli domāti virtuves, veļasmašīnas, apkopējas, smadzenpiš, mazohistu,romantiķu, pusīšu, sirdīšu..meklējumiem..?!!
Tāda jau ir Oho publisko sadaļu puķju dārziņa un dārznieciņu (moderatoriņu) moto, jau gadus 7..Atkārtoju. Jāņem ārā tā seksa sadaļa, likvidēt.
Un tā Oho godājamie bēru viesi..
2021-12-06

DanaL      Nav, nav narcisi. Vienu tādu līdzīgu iz dzīves zinu. Drausmīgi grūti kontaktēties. Man jau sāk likties, ka tik nav kāda diagnoze, (tfu, tfu, tfu). Teksti pārsvarā no sērijas "es... es... man... man...". Visus grib pamācīt uz savas spožās pieredzes, nekad neatzīst savas kļūdas vai neveiksmes, jo vienmēr vainīgi citi.
Atkarības neesmu novērojusi, bet cilvēks pati sev ir visnotaļ vislabākā, vispareizākā, visgudrākā...

Hmm, gandrīz kā es :DDD
2021-12-06

AivarsN      Oho ir pārāk maza auditorija, lai interešu grupās varētu izveidot atsevišķus burbuļus. Tāpēc PA ir visraibākā publika, pārstāvēta no visiem iespējamiem sabiedrības slāņiem, uzskatiem, interesēm. Tikai senā pazīšanās starp ilggadējiem lietotājiem, kaut cik bremzē agresijas izpausmes. Pat lielajās platformās, kur apvienojušies domubiedru grupās, reizēm neizdodas izvairīties no asākas vārdu apmaiņas. Tāds skarbs laiks tagad. Visi pārāk uzvilkušies. Beigsies karš, tad atkal varēs ieiet vecajās sliedēs un strīdēties vienīgi par mazsvarīgiem dzīves sīkumiem un kas zina, varbūt pat iepazīties. 2021-12-06

knopiene      Protams Piepīt atcerēšos tevi vienmēr, jo to tu esi pelnījusi, nav jau te to izcilnieču tik daudz, tikai dažas. Tavas līdzi dziedātājas arī tādas klusas palikušās. Kas tad meitenes ar jums noticis? 2021-12-06

Mavs_VivaForever      Ja bieži drukāsi šitādu huinju, aiziesi totālā lapsaacijā ! :) 2021-12-06

dzilums      kāds nu kurš ir, tāds ir. bet vidēji statistiskajam cilvēkam patīk citus pamācīt(dot padomus), gribas lai viņu apbrīno un slavē, negribas atzīt savas kļūdas. Tas viss ir normāli. Mani vairak izbrīna tas, ka vairums izvēlas šeit akcentēt tieši savu nelāgo pusi. Būt jaukam vai vismaz pieklājīgam laikam prasa lielu piepūli un šeit nav vēlmes sevi apgrūtināt. 2021-12-06

KushKush      Pelmenīt, arī tu esi lapsācijs. Sen un konkrēti. Diagnoze no līkņu svārtības īsti nemainas. Tu neesi ne labāks, ne sliktāks. Diagnoze līdzīga🤣 2021-12-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu