Kā patīk?

Ka bonusā pie šmovidmurga klāt nak vēl elektrības un gāzes cenu pieaugums un ne tur kādi vrb 10 vai 20 %,bet nu tā pamatīgi!Ropažos cilvēkiem rēķini bija izauguši pat vairāk kā divas reizes.Nu un protams pārtikas produktu cenas skrien debesīs.Nu jau pat griķius(kas it kā skaitijās trūcīgo paika)verēs atļauties turīgie pa tiem 5 eiro par kg.Kā arī lielais Ķirsis uz tortes-visu ierobežojumu saglabāšana līdz februāra beigām!
Kādi brīnumi mūs vēl var sagaidīt?Kā cilvēki iztiks?

rebeka      Tas ir tas variants, kad paēdušais nepaēdušo nesaprot. Ja pats nonāks tādā situācijā, tad sāks saprast. Lielākoties tā ir.
Tādas algas, kā L/M piemin, arī IT ir retums. Nu varbūt L/M ir izcils eksemplārs.
2022-01-08

saulite34      un visām šitām bumpasenēm ,kuras te tikai sevi reklamē,tauta vispār neinteresē,tik vien prātiņa pietiek kā citus apsaukāt un sevi slavināt. 2022-01-08

rokons      Iespējams, bet tas jau netraucē dzīvot....... Lai tev laimīgs šis gads! :) 2022-01-08

rokons      Ak, Ieva 03!!! Iespējams, bet tas jau netraucē dzīvot....... Lai tev laimīgs šis gads! :) 2022-01-08

rokons      Ref 17:40
Nav runa ka paēdušais neēdušu nesaprot. Ir runa Kāpēc neesi paēdis, un KO tu esi darījis, lai nebūtu nepaēdis
2022-01-08

dabasmiilis      Nedaudz nolaižamies uz zemes... Šajā pasaulē viss ir savstarpēji saistīts.
Šodien vari reklamēt savu dzīvesveidu, bet rīt būt nevienam nevajadzīgs uz ielas ar pilnām kabatām nederīgu papīrīšu vai plastikāta karti.

Ir nācies arī no lauku cilvēkiem lasīt komentārus, kur šie lielās, ka viņi šajā laikā jau nu noteikti badu necietīs, bet ir viena lieta par ko viņi nepadomā - tā ir tā pati kopējā laiva, kurā mēs visi kopā grīļojamies!
-Gribētu tādiem likt padomāt, vai viņi tiešām domā, ka badā mirstošais pilsētnieks nebūs pirmais, kurš jūsu pagrabu apmeklēs!? Un ne jau viņi pa vienam nāks - tie būs pūļi, turklāt nokaitināti pūļi.
Kas badu nav cietis, nesapratīs, uz ko cilvēks tādā stāvoklī ir gatavs!

Es personīgi ja mirtu badā, apmeklētu žaketītes, nu tos, kuri reklamē, ka viņiem naudas ir tik daudz, kā nekad, bet pēc tam arī visādus iedomīgus nodevējus.

Šodien tev tūkstotis ir nauda, rīt tiešām var gadīties, ka nāksies ar to plīti kurināt, lai sasildītos, jo nekam citam tā nederēs!
2022-01-08

LaskovijMerzavec      Visiem "visi citi ir neko nemāk":

https://www.facebook.com/watch?v=2497395960581648
2022-01-08

dabasmiilis      Mēs tikai kopā kā tauta varam grūtības pārvarēt, kā viena saliedēta dūre. Viens var daudz, bet viens nav karotājs, ja vairumu apmierina dzīvot nabadzībā un atgriezties vergturībā, būt par kāju slauķi, tad neviens supermens nenāks jūs glābt, kam viņam to!? Visi tak apmierināti.

Tie kas kapitālisma burbulī vēl dzīvo, tiem šoks būs vislielākais, kad vilnis šos no laivas izmetīs un nāksies saprast, ka nav nekā vērti! Nebūs džipa, aiz kura mazo krāniņu paslēpt!
2022-01-08

Pereira      Griķi nekad nav bijuši "trūcīgo paika"!!Veselīgs ēdiens!! 2022-01-08

saulite34      neviens jau nav vainīgs ,ka murgaino romānu rakstniekiem tie krāniņi tik maziņi,un ar domāšanu arī apdalīti ,cik stulbam jābūt ,lai katru dienu savus fantāzijas savārstījumus visās tēmās murgotu. 2022-01-08

rebeka      20:50, Rokon, nebija doma par fizisku nepaēšanu (bet var but arī tā), domā dziļāk. 2022-01-09

AivarsN      Globālo noziedznieku organizācijai ir sena vēsture, viņiem ir zināšanas, tehnoloģijas un viņi darbojas kā vienots mehānisms no viena vadības centra. Tieši tāpat kā skudras. Lai gan cilvēku skaitliski ir daudz vairāk, tikai neliela daļa šobrīd vispār saprot kas notiek. Cilvēkiem netiek dotas pietiekamas zināšanas, par melnās zinātnes radītajām tehnoloģijām, vai nu parazīti paši kaut ko izmuldās, vai viņu darbinieki kaut ko nopludina. Tāpēc tikai visiem cilvēkiem apvienojoties, ir iespējams atbrīvoties no parazītiem.
Ja pie varas tiktu cilvēki, tad tūlīt tiktu atjaunota vecā vēdiskā iekārta ar saviem taisnīgajiem likumiem, bet valdība tiktu izvirzīta un apstiprināta caur daudzpakāpju vēlēšanu sistēmu, lai neviens negodīgs, neizglītots, vai vispār no ārzemēm naidīgu spēku iesūtīts indivīds valsts pārvaldei pat tuvumā netiktu. Tautas ievēlētais valsts vadītājs pats izvēlas sev vislabāko komandu. Ja nu tomēr notiek tāds brīnums, ka valsts vadītājs pienācīgi nepilda savus uzdevumus, tad tautai jebkurā laikā ir iespēja atsaukt viņu un ievēlēt citu. Vēdiskā iekārta savā ziņā ir kapitālisms, jo cilvēkiem ir savs privātīpašums. Bet uzņēmējdarbība balstīta nevis uz peļņas gūšanu jebkuriem līdzekļiem, bet pēc vislabākās sirdsapziņas, visu kopējām labumam un labklājībai, tieši tāpat, kā tas šobrīd notiek jebkurā normālā ģimenē. Tādā veidā var vispār iztikt bez naudas kā norēķinu līdzekļa. Katrs paņem cik nepieciešams, bet ne vairāk. Tā ka vēdiskajai iekārtai tuvāks tomēr ir komunisms. Taču tas ir iespējams tikai izglītotā un garīgi attīstītā sabiedrībā. Tāpēc lai atkoptu mūsu degradēto sabiedrību, būs nepieciešams pārējas laiks, līdzīgi kā bija sociālisms, bet bez iekšējiem nodevējiem, kuri strādā ienaidnieku uzdevumā, visu sagraut.
2022-01-09

Raivis_1977      Kaut kas tur nebūs ar to visu ... Vai nu kādas karadarbības procesa iejaukšanās rezultātā visu transformatoru elektro sadales tīkli tiks izjaukti ar kaut ko.
Vai nu, vai nu.
Un tāpat mēs zinām kad ar vēja un saules saražoto elektroenerģiju nu nevarēs nekādīgi pilnvērtīgi izdzīvot.
Ir pareģots tas kad katram ar laiku mājas būs tāds kā konvektors kas ražos elektrību katram dzīvoklī, un pēc gabarītiem būs pielīdzināms nu tādai kā veļas mašīnas lieluma izmērā.
Nu tā sakot, ka zinātne iet uz priekšu pamazām ...
Ar laiku arī būs pat tādi kā lidojoši vilcieni (pat)!
Īstenībā ir tā, ka paklausās kadus pareģojumus, un mierīgu sirdi mājās lasa kādu avīzi tālāk ...
2022-01-09

Julianna      Dabasmīlis drukā pa dzelai un pa tēmai! Parakstos zem katra viņa komentāra. Zato tava saldsīrupainā līšana Cariņam un viņa varzai dibuā. Pašam patīk pazemoties? 2022-01-09

saulite34      jūlīšveidīgā bumbasene būtu pati savu mugurkaulu iztaisnojusi un pārstājusi te lepoties ar savu stulbumu ,no tādiem murgaino romānu rakstniekiem tautai nav ko gaidīt dzīves uzlabojumus,vienīgais ko protat naidu izplatīt,apsaukāties un melīgā zīlniece pat nepakautrēsies no nabagiem paņemt pēdējo naudu,lai tikai sev varētu kādu dārgu lupatu nopirkt. 2022-01-09

Julianna      Saulit garām garām tavs sacerējums. Jau 2 gadi pa veikaliem nevazājos. Un tā kā man nav dāvida zvaigznes manā pogu telefonā, tad lupatu veikali man ir slēgti. Vot tā sauļuk, aptaisījies soc. tīklos.FUI. 2022-01-09

RRAGANA      Juliāna->vispār vispār pa veikaliem nevazājies???🙄 Tak teici, ka Rimi ejot! Un tur redzēji, kā izšļakstot kovidu no ampulām Rēzeknē. Vai Balvos, vai D-pilī😆 2022-01-09

rebeka      Ja nav tie lupatu veikali vaļā, tad nav. Var sapirkties internetā čupu, lai sūta par brīvu, tad izmērīties mājās, kas ir daudz ērtāk, un tāpat par brīvu aizsūtīt atpakaļ to, kas nepatīk. Ērti patiesībā.
Padomju laikā taču arī bija tikai pāris lielie veikali, kur bija rindas un neko jēdzīgu, ja nebija pazīšanās, nopirkt nevarēja. Brienam atpakaļ. Veikalu nav, bet nopirkt var.
2022-01-09

Julianna      Ragana! Lepni paziņoju, ka rimi neesmu jau bijusi tuvu pie 2 gadiem! No brīža, kad nelaida bez maskas. Ir pāris vietas un veikali, kur šodien eju bez maskas. Jā Ragana, Tieši tā,BEZ namordņika. Brīvdienās atbrauca rīdzinieki, brīnās, kur te cita republika. Nešaubos, ka atbrīvošanās no fašistiem tieši Latgalē sāksies. Jo mums pat pēc melu statistikas nopotēti 53%. Mīnus pārslimojošie ar kurinō kodu un nopirktie sertifikāti. Tad nesanāk i puse. Runājot par ampulu. Puse Rēzeknes to zināja un daudzi aculiecinieki man stāstīja, kā bija. Visās niansēs. 2022-01-09

rebeka      Gandrīz varu noticēt šim stāstam par ampulām. Pirmais fakts- kad te atbtrauca makarons, sākās masveida slimošana. 2. fakts- prognozes par inficēšanās laiku piepildās ar apbrīnojamu precizitāti.
Tālāk ir 2 varianti,- vai nu kāds izkaisa, vai kungu rīcībā ir cilvēks ar apbrīnojamām gaišreģa spējām.
Rimčiki gan visi ir zaļajā zonā, izņemot laikam pavisam mazos. Tā kā tur iekļūt var tikai potētie (jā, varbūt tāpēc tagad viņi masveidā inficējas? )
2022-01-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu