Kas nogalina mīlestību?

Tessa      felde, tas nav darbs, tas ir prieks-palutinat, iepriecinat, pielagoties un ieguldiit, pie viena nosacijuma-tam visam ir janak no sirds. nevis daru tapec, lai mums viss butu ka gramata, skaisti un tipa nesmirdiigi.
šoreiz es piekriitu traceram, kam ir vajadziigas attieciibas, it iipaši musu vecuma, ja tu esi tajas norukajies ka zirgs, betm iespejams, juti, ka no partnera tadas atdeves nav (jo tu taču gaidi, tam jabut, ka tad tu ta un šita, a viņš!!). Un ta rodas aizkaitinajums un lupu uzmešana un nosaukums tam visam ir "vienaldziiba", ka te augstak raksta. Nu tads bulšits.
ja dari, tad dari, un neniidi, tu taču to dari no sirds? un ja ne no sirds, tad ka? dubultstandarti.

es uzskatu, ka pieslipeties var. rakstura trukumus, kuri ir visiem, ar kka nebut var pieciest. bet jutas un sajutas iznicina atkariibas, vardarbiiba, sansoli un skopums. bet te nu man škiet, jau ir japrot saredzet, kurš ir kurš. kaut ka ta.
2022-01-17

jurks      Motobloks!!!!! 2022-01-17

Marita      Meli, nespēja vai nevēlēšanās runāt, slinkums 2022-01-17

priezusils      Pārāk liela mīlestība. 2022-01-17

moons      elektrība, it sevišķi ātri 380 V 2022-01-17

AivarsN      Mīlēt un cienīt var tikai to, kurš to ir pelnījis. 2022-01-17

jurks      Katrs, kurš ir iesaistījies šajā kopveidojumā, pārsvara gadījumos, to darījis ar domu, kaut ko iegūt, kādu labumiņu no šī darījuma, bet otrs ļaujas būt donors, ar cerību, ka pienāks arī viņam pļaujas laiks, bet, visbiežāk, viss beidzas tad, kad spēki ir izsīkuši vēl pirms ir sagaidīts bagātīgais ražas pļaujas laiks! 2022-01-17

arvids19721970      Jāstrādā ir gan.Bet -katram pašam ar sevi.Tāds sava veida egoisms.
Nelūrēt partnera šķīvī,nemācīt viņu dzīvot,uzvesties.Pirmkārt tādos gadījumos-skatīties,kas sevī pašā ir tāds,ka nepatīk kaut kas pie otra.
Cienīt pašam sevi.Tas nozīmē arī savu izvēli: esi izvēlējies kādu,ķipa iemīlējis?Tad mīli un netūnē tur kaut ko citu.Mīli vot to,un negaidi neko par to pretī...Un nav svarīgi,ko viņš(viņa).Būs labi,ja abi būsiet tādi.Nebūs labi,ja nebūsiet abi.(lai gan ,nav izslēgts).Gribi izrunāties?Izrunājies.Otrs nesadzird?Tad bļaut arī nav vērts.Vai nu paturi pie sevis,vai meklē kādu,kurš sadzird.Neko darīt.
´´Kas sevi neciena,tas citus cienīt nevar´´.
´´Ja skaties uz sevi-Tu audz.Ja skaties uz sūdiem-sūdi aug´´.
2022-01-17

Pearl      Papildinot arvids19721970 teikto - mīli savu tuvāko kā sevi pašu. Ja nemīli pats sevi, kā vari mīlēt otru? Un te nav runa par augstprātību vai lepnību, bet gan par mīlestību - cieņu, apzināšanu un arī veselīgu paškritiku. 2022-01-17

Paula6      Domāju, ka mīlestību nevar tā vienkārši "nogalināt" ja tā tiešām ir mīlestība. Mīlestība nerodas "uz līdakas pavēli", tā atnāk ar laiku, kad abi iemācās cienīt viens otru, saprast un atbalstīt, piedot sīkumus, priecāties par tikšanos un būšanu kopā (gan fiziski, gan emocionāli), neprasīt neiespējamo, pieņemt otru tādu, kāds viņš ir u.tt.
Diemžēl šodien mīlestību bieži jauc ar kaisli, simpātijām un citām emocijām, lai gan arī šajos gadījumos neiztikt bez savstarpējas saprašanās. Esmu pret "darbu", attiecībām jānāk viegli, ar lielu interesi vienam par otru un tad arī pārējais nebūs apgrūtinošs.
2022-01-17

tracer      Felde izgaazaas.neapsjauzu tavu veci kuru aprakstiji..nabags speciaali tesaas uz to generaalmeeginaajumu..un kk tu devi pretii?smaidiiji kaa sauliite?.tipisjs piemeers ja vecenes grib tik dancinaat veci..bet pashas neko nedod..un esi pelniijusi fekde tagad vecumduenaas siekaloties internetaa.un sapuusi viena..varbut ar kakji kopaa 2022-01-17

Tbl_u_R      Kā saka krieviski-два дебила это сила..
Paši pāri ,to arì izdara ar savu nespēju usticēties,cienīt,usklausīt ,pieņemt, to ka otram arì var būt taisnìba,komunicēt,piekāpties..
Bet kopumā cilvēka nespēja noformulēt priekš sevis paša ,ko īsti vēlas.
2022-01-17

Tessa      felde, cilveki ir dažadi. es nošautos, ja mani nonstopa parsteigtu. kadreiz var, ok. kadreiz to izdaru es. bet es neomuliigi justos, ja pari manai galvai gaztos ziedu kalni un man, piemeram, nebutu laika, lai atbildetu ar to pašu, man nebutu laika, lai es atljautos negulet naktiis un planotu, ka es atbildes vieta varetu vinju parsteigt. man nav darbs ofisa pie kompja, vai zinies, kur es varu žavaties un visu ko štukot.
nu luk. lieciet man mieru,es nopietni. saproti, vai es to gribu, vai tagad man to vajag. ja man vajadzes, es parunašu par to.
vienadiem ir jabut, liidziigiem. es negribu vakaros tarkšket, man ir jakluse. ja man tads aktiivs lekas apkart un izdomas, ka parsteigt, es domaju, tadam attieciibam nebutu ilgs mužs :DD
bet ja tev vajag un tu atrodi tadu pašu, tad jau viss ok.
2022-01-17

fargo      es ievēroju, ka pietiekami daudzām sievietēm liekas, ka viņas ir "attiecībās", tad otrs vairs ne par ko neinteresies kopābūšanas laiku vai atlikušo mūžu, ka tikai par viņu - viņam nebūs hobiju, draugu, pašam savas telpas, kurā būt vienam, sociālās dzīves utt, tikai dārgā.
es uzskatu, ka tas ir visīsākais ceļš, lai tādu slapju, pielipušu ceļmallapu tas otrs noņemtu un atstātu.
2022-01-17

avenekazene      Egoisms. 2022-01-17

Sanija013      Vai tā kāda dzīva būtne, ko var nogalināt??!! Ne tač!! Viena pagale nekad nedeks!! Ar laiku izdziest.. 2022-01-17

Vaverlij      Mīlestībai ir jābūt abpusējai un tad jālolo jāattīsta tālāk. Meli, neuzticība, necieņa pret otru tā nogalina. 2022-01-17

Felde      Tracer.....mans virietis nekad nebija apdalits...nodzīts... vai kāsts....
Redzi,man nav jāžēlojas,ka virieši tādi un šitādi.....
Un viņam tika.... viss...kas vien ienaca pratā.... 😺 A šeit,veči apspriež sievietes,maitas,sapošām galvam!😂
Pačukstešu- kads pats,tada tava sieviete!
Un otrādak,mimrai blakus nekad nebus miloš vīrietis....
2022-01-17

Shalom      Felde, ja viss bija ideāli, tad kāpēc pašķīrāties? 2022-01-17

Felde      Nešķīros...vēzis.... 2022-01-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu