SKAĻI KAIMIŅI!

Kā likt beigt trokšņot kaimiņiem!???Ap 20...21 vakatā kaimiņi sāk līdzināt mūsi kolpīgās sienas,tas ilgst apm. 1 stundu,bet nu jau 4 gadu garumā,var šis process notikt arī dienas vidū,ko gan tik garā laika posmā var līdzināt,krītot uz nerviem kaimiņiem??Kā likt viņiem apklust?Man mēdz ciemoties mazdēld,kurš snauž diendusu,bet tad,pēkšņi,sāk trīcēt sienas,kaut tās ir 10 min,bet sīcim ir šoks!!!

gunda10      Policija uzliks sodu . 2022-12-01

gunda10      Apniks maksāt sodu. 2022-12-01

Raivis_1977      Nu redzi, es pat zināmā mērā apskaužu tos kur ir apkārt tik dāsni kaimiņi kuri saprot viens otru, bez krimināllietu ierosinājumiem.
Bet man piemēram, negadās apkārt tādi kaimiņi, kuri ir klusi kā pelītes, un ja nu kādu reizi patokšņosi nu kaut bišķi, tad būs tāds bāriens, kad vēl neizliek no dzīvokļa ārā!
Un pat dažkārt tā vien šķiet, ka gaida uz kādu trokšņošanu ik brīdi.
Tie nav jauni ļaudis, bet jau veca gada gājuma cilvēki.
Jo man arī gribētos paklausīties noteikta stila skaļu mūziku, un ne jau nu 15min, un ne 20 min., bet nu kaut kur 1st. vai 2st. garumā.
Slikt, ja kāds to nesaprot. No skaļas vai klusas mūzikas bauda uzreiz nerodās.
Dikotēkās cita veida mūzikas ir atkal ...
Bet tu jau katru reizi neuzkavēsies diskotēkā, smieklīgi gan ...
2022-12-03

Raivis_1977      Gribēju teikt, man negadās tādi skaļi kaimiņi kuri izpaustos visai diezgan iedarbīgi trokšņaini. Un vairums gadīumos diezvai tādu daudz kur ir! 2022-12-03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu